Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
dienutza sa stii ca in privinta personalului medical s-ar putea sa ai dreptate - nu e
asa de negru. Pai cand am vazut-o eu pe asistenta de pe Salvare fugind pe holul Giulestiului cu un bebeu care se nascuse acasa... am zis uite domne, mamica asta nu se mai streseaza cat sa dea, a nascut acasa - bine, nu stiu in ce conditii.
Insa asistenta era panicata rau, n-o mai interesa spaga.
Fetelor, e criza de Vigantol, am intrebat eu, l-am pus pe Doru sa intrebe - nu am gasit nici o picatura. Eu mai intreb, dar daca nu gasesc, exista un inlocuitor?
Felicia
34+ si bebe strumfitza
madau spune:
Iaca-ta ce am gasit pe forumul unui site concurent:
"Dragi coforumisti,
Andrei Ciprian s-a nascut astazi la ora 08:35, prin cezariana.
A avut 3100g la nastere si un scor Apgar 9. Este sanatos si voios.
Irinuca s-a trezit la mai putin de o ora din anestezie si este foarte fericita. Nu sunt complicatii, nu o doare si nu o chinuie nimic.
Un link catre prima poza a lui BB:
http://album.sirconsulting.evonet.ro/DSCF0054.JPG
Vom reveni cu detalii cat de curand!
Un tatic tare mandru, coplesit de bucurie si fericire!"
Asadar mai avem o mamica, felicitari tuturor, refacere cat mai rapida si va asteptam cu nerabdare sa ne dati cat mai muulte detalii.
Pupici
Madau
si
Miruna 33 fix
felicia74 spune:
scuze ina tu raspunsesi deja, dar eu acum citesc toate mesajele de peste zi.
Si eu am avut probleme cu somnul, dar de cand beau lapte cald seara, e mult mai bine. Si parca nu mai am carcei.
Madau esti tare cu site-ul concurent!
Sa-i traiasca bebeul si sa fie sanatos si voios!

cristinamh spune:
felicitari pt irinuca!!!
dar... am si eu o intrebare... de ce pe alte forumuri DA, si la noi nici un mesaj!?![]()
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
dordia2000 spune:
Felicia nu e cam mult 3 mil la anestezist? La mine la spital mi s-a spus verde in fata ca daca vreau peridurala ma costa 1 mil anestezistul care altfel nu se grabeste sa vina. Iar la neonatolog tb sa dam neaparat? Cam ce face neonatologul de fapt? La moasa si eu m-am gandit tot la 500 000 iar la asistente in functie de serviciile prestate. Oricum o sa dau dupa ce primesc serviciul si in functie de calitatea lui. Sa fim serioase ca doar nu vom sta in spital mai mult de3-5 zile! Eu asa sper!!!
La mine am intrebat si am aflat ca exista o rezerva cu 2 paturi, cu telev.si frigider si grup sanitar in camera dar costa 3 mil pe sejur! Daca este libera in mom cu pricina cred ca ma bag ca la Caritas am auzit ca e plin de oameni nu tocmai romani si imi e frica de furaciuni ! Sper sa am noroc de rezerva daca nu...sunt in pom! Adica in saloane obisnuite cu inca 3 mamici. Oare e asa rau? Eu am fost inclusiv in sala de nasteri si mi s-a parut destul de curat dar... nu am vazut saloanele comune.
Irinuca felicitari !!!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
mirabilis spune:
Irinuca, felicitari pentru bebe! Ce frumos e!
Deci toata lumea a nascut cu bine azi, nu? Hmmm..nici o veste de la Bic?
Siminaf spune:
Diana, neonatologul il are in grija pe bebe din secunda 1 a vietii lui pina pleci acasa. Adica daca e de reanimat, asta-i grija lor + anestezistul de bebici. Daca e de depistat vreo problema din nastere, tot neonatologul o depisteaza. Si asa mai departe... adica sa te invete cum sa alaptezi, etc.
Daca iti face anestezie pt. cezariana, indiferent de care, avind in vedere ca e o operatie si fara anestezist nu se poate, atunci mai merge sa-i dai 3 mil., dar pt. o epidurala la nastere vaginala parca e cam mult!
Mult succes! Nastere usoara!
Emotii mari pt.. BIC!!! Tinem pumnii, dar nu prea strinsi!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
cristinamh spune:
pai 3 mil la anestezit include si pretul oficial de la giulesti, care am inteles ca e 2,5 mil, si 500 spaga lui. ca trusa si anestezicul nu su nt suportate de asigurari.
Cristina
36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
xandra28 spune:
irinuca, wow, felicitari!
ce frumos e bb ciprian!
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
dordia2000 spune:
Merci mult pentru lamuriri Siminaf, deci tb sa mai pregatesc plic si pentru neonatolog! Atunci cam un milion ar fi suficient zic eu nu? si 500.000 moasa.
Ceva vesti de la Bic?
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000