Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Morgano spune:
Felicitari Irinuca, sa-ti traiasca flacaul!!! 
Nu ma abtin sa spun ca: Totusi aiurea ca nu am aflat si noi decat asa... chiar indirect si pur intamplator :(
Astept cu nerabdare vesti despre Bic, uite ca de cand nu stiu nimic de ea sunt nelinistita putin, e plecata la spital de atatea oreeeee... Sunt sigura ca e ok si vom afla de binem doar ca dureaza destul de mult.
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
pai 3 mil la anestezit include si pretul oficial de la giulesti, care am inteles ca e 2,5 mil, si 500 spaga lui. ca trusa si anestezicul nu su nt suportate de asigurari.
Cristina36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
asta era si logica mea, dar cred ca ma mai gandesc daca ii mai dau si "bani de Cola" anestezistului, avand in vedere o discutie anterioara, pe alt topic, ca oricum nu-ti da nici o chitanta pentru banii astia. mai intreb.
Ina869 spune:
Iata mesajul lui Bic:

Am nascut-o pe smaranda la 9.53. Normal ca mi se pare perfecta.
3.500kg, 45.5cm. Bic
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa Biculeeeeeeeeeeeeee!!!!

Pupicei. Ina
Ina869 spune:
Irinuca, sa-ti traiasca mindretea de baietzel, atre dulce este! 

Ina si bebelusha fericita 35+
Ina869 spune:
Fetelor, deci cam toate mamicile au nascut...Bic, Lavi, Irinuca, mai era cineva programat ptr. astazi? memoria imi joaca feste...
Pupicei la toate!
PS Ripley, barem ai luat si tu un film de groaza? poate asa iese beba mai repede ( ca sa o tii in brate!) ![]()
Lasa ca stie fata cind sa vina...
daca nu se grabeste inseamna ca-i este bine acolo si gata...oricum, mai are timp pina la 42..
dar poate ca nu te apuca saptamina cealalta cu ea in burtica. ![]()
Ina
Siminaf spune:
Inaaa, iar m-ai facut sa pliiing! A nascut BIIIC!!!!!
Si o mai cheama si Smaranda, ca middle name-ul meu: Smarandita (ma rog, pe aproape). Doamne, tare ma mai impresioneaza toti bebeii astia care dau navala printre noi!!!
BIC! Felicitari! Sa-ti traiasca comoara de printzesa!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by cristinamh
pai 3 mil la anestezit include si pretul oficial de la giulesti, care am inteles ca e 2,5 mil, si 500 spaga lui. ca trusa si anestezicul nu su nt suportate de asigurari.
Cristina36+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
asta era si logica mea, dar cred ca ma mai gandesc daca ii mai dau si "bani de Cola" anestezistului, avand in vedere o discutie anterioara, pe alt topic, ca oricum nu-ti da nici o chitanta pentru banii astia. mai intreb.
Mie mi se pare cel mai corect sa nu dati nimic in plus, nimanui! Dar asta e alta poveste. Despre "banii de Cola" (cam urit spus), de ce anestezistul nu ar avea dreptul, iar ginecologul da? Mai ales ca unuia ii dai cam 500.000, iar altuia chiar si 100 Euro! Adica daca tot vrei sa dai, de ce sa nu dai cui chiar face ceva? Ca doar asistentele alea care se tot invirt pe acolo, de multe ori nu fac decit sa se bage in seama, ca sa le dai si lor! Stiu, ca am trecut prin asta! Si nu le-am dat! Iar costul trusei de epidurala era acum 5 ani de 7-800.000, deci s-ar putea ca sa fie acum 2,5 mil!
Nastere usoara tuturor!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
anda77 spune:
buna seara,
bravo, felicitari bic si irinuca!!!
irinuca probabil a fost mai activa pe celalalt forum, nu trebuie sa ne deranjam ca nu suntem copii. bebe andrei-ciprian e tare frumusel...
...iar smaranda a lui bic trebuie sa fie o grasana. are ea 3.500, dar ganditi-va ca sunt dispuse pe 45 de cm. adica e indesata:)))
mai, eu am inceput sa observ niste schimbari si cum ma stiti panicoasa sefa pe aici, am inceput sa-mi fac probleme...se agita copilul ca niciodata...aproape 24 de h..oare cand mai doarme...sughita, ceea ce la noi nu s-a intamplat pana acum...am cate un-2-3 cutite pe zi (cu tot cu urinal si nospa), din cand in cand simt valuri bruste de caldura in zona pubiana...nu stiu ce sa mai zic. eu nici n-am terminat saptamana 35, nici nu ma gandesc sa nasc!!!
http://community.webshots.com/user/anda1977
monet spune:
bravo, bic! felicitari pentru printesa smaranda! ce ma bucuuuuuuuuuur!
irinuca, felicitari! sa fie sanatos iubitul frumos!
lavi, felicitari! mamico-dubla!!
asa, da! se-ngroasa rindurile mamicutelor! nasteri usoare celor ce urmeaza! cum am mai zis, e o experienta unica, de fiecare data
.
pupici!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">PRIMA POZUCA - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

36+ si