Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by alexandrina
Trebuie sa fie o exceptie, nu?
N-am vrut sa-l stiu desi sunt curioasa, o adunare de contradictii, ce mai
Dar va invit sa pariati, daca va pasioneaza...

Alexandrina, am paria noi, dar ne mai trebuie ceva date: nu pui si tu pe undeva o poza sa vedem forma burticii? Cum stai cu pofta de dulciuri resp. de acrituri (si cum stateai in primele 3 luni de sarcina, mai ales)?
Si alte chestii dintr-astea, ca au si babele criteriile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bic, bravo! Putere, rabdare si mult succes! Stiam eu ca gata cu tine gravidoasa!

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BICULEEE...sa ai curaj si nastere usoara!!!!!!
Hai ca mai ai putin....
facem galerie aici....

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy mai usor cu eforturile ca asa viteaza am fost si eu si apoi am sta 2 zile in pat ca inca mai am 2 sapt pana la termen si nu vreau sa vina bb inainte ca mai am de trebaluit prin casa. Si in plus nu am cumparat nici patut si nici macar epilata nu sunt!!!! dar pb asta sper sa se rezolve sambata cu d-na cosmetician care ma va face boboc. Apoi daca nu supot in partile alea o sa ma faca tot ea cu lama sa ... cu alte metode stiute de ea. sper sa nu nasc din cauza traumei!

In legatura cu plicul o fi suficient 4 mil la dr? si la moasa cam cat? La asistente am inteles ceva de 50 pe tura dar daca sunt 5 pe tura? dau 250 pe tura? Pls ajutati-ma ca eu sunt pe dinafara cu darul la spital ca nu m-am lovit de astfel de situati!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bic, Irinuca, Lavi, sa nasteti usor si sa va reveniti repede!!!

Eu am fost bolnava de oboseala aseara....A iesit bine pana la urma, eu cel putin sunt multumita....Iar astazi stau sa ma recuperez, n-am chef sa fac nimic. Mai am de savurat 11 zile de si gata..Trecem la alt capitol...Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Oare ancaloredana si hilde ce fac? Nu am verificat, ele s-au trecut in mail?
Ma gandesc si la buluci, ca prea a disparut brusc.Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata !
asteptam vesti de la bic !!!!!!!
ii tinem pumnii... luca - tine-i pumnii fara sa mai dai si din ei, insist !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Chiar ce o mai face Buluci? Din cate stiam eu ea avea o conexiune proasta la net dar...totusi nici un semn?

Nastere usoara celor care urmeaza!!!!!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Alexandrina, am paria noi, dar ne mai trebuie ceva date: nu pui si tu pe undeva o poza sa vedem forma burticii? Cum stai cu pofta de dulciuri resp. de acrituri (si cum stateai in primele 3 luni de sarcina, mai ales)?
Si alte chestii dintr-astea, ca au si babele criteriile lor

Poza: este una in albumul comun la burtici, mai veche e drept, dar e aceeasi sarcina.
Pofte: in general n-am, cam prin lunile 5-6 am mancat orice-mi iesea in cale , atunci am si adunat gramada cea mai mare de kilograme.
Greturi foarte putine la inceput, erau dupamasa. Dulce da, dupa masa principala a zilei de obicei vreau sa mananc ceva dulce, cat de putin. Dar nimic deosebit de cum eram inainte de sarcina, n-am nici-o pofta care sa iasa din tiparele mele normale.
Cred ca mai tare te-am confuzat, hi hi hi.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIA, cum sa dai 50 pe tura la fiecare asistenta??? Sau la ce lei te referi? Noi sau vechi? Si chiar si asa...nu cred ca trebuie sa dai la toate, ca nu cu toate vei avea tu treaba.
De obicei ele au un anumit nr de saloane pe fiecare zi.
Cel putin la soramea asa-i . Azi are saloanele 9,10 si 11-am dat un exemplu- maine altele.
Si ea nu intelege de ce trebuie sa dai bani... s-a internat o cunostinta de-a noastra pe sectia ei, dar ea nu era de servici si a sunat-o sa-i zica : "mai uite sunt aici, nu poti sa vb tu cu o asistenta...cu dr sa stie ca sunt ruda cu tine ca i-am dar 50.000 asistentei nu stiu care, 30.000 infirmierei nu stiu care..." Si ea zice pai de ce le-ai dat? ca perfuzie si medicamente trebuie sa dea oricum ca doar asta este tratamentul..si patul trebuie sa-l schimbe obligatoriu dupa fiecare pacient....Dar ea face parte din noua generatie si nu i se pare corect vechiul sistem "A LA PLIC"
Si mie imi spunea : esti fraiera daca dai" Pai cum sa nu dai? mai ales ca tu ca tu dar bb-ii??? Pai dat frate sa stii ca esti tratat NORMAL, cum ar trebui sa fii.
Cred totusi ca cel mai bine te vei orienta la fata locului.
Cand te cheama la toaleta...cand iti aduce bb-ul sau cabd te duci tu la el...depinde unde nasti si daca vei avea bb-ul cu tine in camera...

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput