Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Tania, ce bafta pe mine ca locuiesc intr-o garsoniera: vreau - nu vreau, il culc pe bebe cu mine-n camera. Sper ca totusi sa nu tzina prea mult timp povestea asta, ca altfel o sa aiba probleme emotzionale din alte motive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Si inca o intrebare...mai acu vreo saptamana cand m-am masurat in circumferinta buiricii, aveam cam 110cm....acu' m-am masurat si am 107cm.
Inseamna ca nu am masurat eu bine prima oara???? Sau de ce oare???

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Si eu tot cu moi in camera o sa-l culcam pe bb, in patutul lui.
Am prietene care de dragul copiilor iau luat cu ei in pat si acum au 3-4 ani si tot in pat cu ei dorm. Si este tare naspa.
fetelor care trebuie sa nasteti, voi unde il simtiti pe bb???
SUS, JOS?
Ca pe mine ma intreaba unii si altii unde il simt si daca spun ca pe peste tot..cica nu am cum. Adica eu mi-am si filmat burtica cand se misca boca pe jos de tot si in acelasi timp sint si cate un piciorus in coaste...in ficat...

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lorda te inteleg cu parerea religioasa ca o impartasesc si eu in mare parte si sa vezi ce priviri primesc daca imi expun parerea. Dar am invatat sa o tin pt.mine ca sa nu intru in polemici din care nu ai iesire. Asa ca mai bine subiect inchis si mergem mai departe. Fiecare cu opiniile si credintele lui!!!

Joy poate durerile au fost rezultatul unui efort mai mare si ar fi cazul sa te odihnesti mai mult. Si mie mi s-a intamplat dupa 4 ore de plimbari in Carrefour am zacut 2 zile tot cu dureri de ciclu, oase si senzatie de iesit ceva pe acolo!! Odihneste-te si sper sa iti treaca.

Fetelor sunt si eu curioasa voi cat v-ati hotarat sa dati la spital in asa fel incat sa fie multumiti, sau sa nu iti faca rau din cauza ca nu ai dat suficient? La asistente, moase...si la cine mai tb sa dam?
Eu vreau sa nasc normal si fara peridurala asa ca cred ca in afara de dr si eventual moasa nu cred sa mai dau plic cuiva nu?

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mesaj de la Bic in contul comun de mail:

Sint la spital. 4cm. Doare. Dupa cum spuneam voi reveni. Bic

Curaj, [b]Bic[/red], esti tare aproape sa-l tii pe bb in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Uraaaaaa! Bravo Biculeeeeeeeeeee
Ce dragut ca ne tii la curent!!!!

Nastere usoaraaaaa!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fetelor, va dau un sfat, din proprie experienta.
Sa puneti patutul bebeului chiar langa patul vostru. E chinuitor sa te tot ridici din 5 in 5 minute sa vezi ce face (mai ales in primele saptamani).
Eu am stat cu ea in camera, dar in colturi opuse. Foarte greu mi-a fost sa ma tot ridic in toiul noptii.
Succes!!!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si noi vom culca bebe cu noi in dormitor pana pe la 2 ani. Asa am citit ca e bine pt dezvolarea lui psihica. E drept ca desi avem spatiu 160mp, asa e impartita casa incat camera fetei este fix in celalalt capat fata de dormitorul nostru si mi-ar fi teama si greu sa mut copilul asa departe, cu tot cu aparatura de supraveghere. Insa poate dc as avea camera copilului langa a noastra si cu usa deschisa as muta-o pe la 1 an. Parerile sunt impartite, dar eu tin la aceea ca e bine sa fie langa parinti cat de aproape. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

DORDIA, sper sa ai dreptate, ca macar o saptamana as vrea sa mai stea dumnealui acolo. Efort...pai sa zic ca am fost la o prietena l a birou si am stat vreo 5 ore pe scaun-...nu f incomod, dar nici cum ai sta in pat- si din gorjului pana in berceni in mijloacele noastre de trensport, metrou si ratb, am stat in picioare. Asta "gratie" tuturor celor care m-au vazut si care mi-au "oferit" locul...
Dupa care acasa nu am facut mare lucru, ma luasera durerile dar doar am curatat niste cartofi (asa aveam pofta de cartofi cu mujdei) ca a venit al meu si cand m-a vazut asa mi-a facut culcus in pat si gata..am stat cuminte.
Plicul cred ca da este de ajuns la dr si moasa sau cine va mai fii pe acolo, dar oricum vei mai da colo, colo, dar nu cu plicul. Adica ma refer la asistente la toaleta, la cele de la neo...
Stiti ce-i curios? Ca aseara ma gandeam ca gata, nasc, dar nu-mi era deloc frica. Ma gandeam numai ca ar trebui sa mai stea micutul la caldura si room service...

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:
Originally posted by lordra

Alexandrina, in legatura cu contractziile tale: tu ti-ai mai facut vreo urocultura in ultima vreme? Vezi sa nu fie vreo blestemata de infectie urinara, ca si io tot asha pateam cand am avut-o: aveam contractii multe si cam lungi.
Eu n-am multe, pare a fi una singura, de cu seara pana dimineata. Cat despre analize, saptamana viitoare urmeaza sa le fac pe cele de trimestrul 3. Ca doamna mea doctor n-a catadicsit de vreo 5 luni sa-mi mai dea altele.

quote:
Originally posted by anda77

alexandrina, m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca toata lumea a pus sexul bebeului, mai putin fetele care n-au mai intrat demult si de tine. si m-am mirat. nu-l stii? sau n-ai vrut sa-l afli? si mie imi reaparusera contractiile si am trecut a doua oara pe tratamentul cu urinal si iar au disparut! deci e clar de la infectii urinare sau chiar preinfectii, dupa cum spunea pe prospect, adica perioada cand se ataseaza microbii pe tractul urinar.

Trebuie sa fie o exceptie, nu?
N-am vrut sa-l stiu desi sunt curioasa, o adunare de contradictii, ce mai
Dar va invit sa pariati, daca va pasioneaza...

Mergi la inceput