Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 11
Dorsilia spune:
neata!
ROXANA- adica sa nu mai mananc ciocolate? sau la ce te referi cand pui alaturea mancarea si ametelile?:)
leeloo2004 spune:
Am uitat sa va spun ca ambele prietene ale mele care sunt (si nasa mea si doctorita) au aflat ca au fete! Ce ma bucur pentru ele, mai ales pentru nasa mea ca ea mai are un baiat si isi dorea tare o fata, poate asa se mai inmoaie si barbatu-sau si se impaca cu ideea... Tare mi-ar place si mie peste vreun an-doi sa am aceeasi veste!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
La multi ani si sanatate Carolina!
Nu stiu, poate cand voi avea, daca voi avea, 2 copii, imi voi lua bona musai, acum, pe langa ca nu gasesc decat babornite, nici nu stiu ce as putea sa fac....ca daca stau in casa Danut sta cu mine, iar s-o angajez numai asa sa stea p-aici...nu stiu daca e o idee. L-am mai cooptat pe taica-su dupamasa, asa, mai de voie-de nevoie, i-am zis sa mai puna "ho" la munci ca nu castigam nimic daca io ma fac zob de-acum.
Azinoapte am visat si io ca omul, deci am durmit, cica se facea ca eream undeva la mare si eram cazata la "Four seasons".......Carmen !........si eream si supla la burtica:))
Dorsilia spune:
mie menajera si bucatareasa imi trebuie, adica cineva sa straNGA DUPA NOI SI sa ne cheme la masa.....asta fuse scris cu da'nut pe mine
roxanaz spune:
Gabi, bafta! sunt sigura ca dupa ce faceti trecerea veti dormi toti trei muult mai bine! bafta!
Lia, aci m-ai perdut. ce leg are ciocolata? io ziceam, citat de la tine, sa mai lasi ciocolatile daca nu dormi de la ele. si da, ia-ti menajera. de ce nu???? nu ma pune, ca-ti gasesc io!!! (si stii ca nu glumesc....)
carmenp spune:
roxana, cata-mi si mie ca studenta vrea intre 70.000 si 100.000 lei/ora
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
BLUE ANGEL spune:
am o clipa libera ..am vazut poze cu Ilinca si Ionut ...imi place poza cand vorbeste prin geam ..super !!!! Doamne , copii frumosi ai !!!
am vazut-o si pe Giulia papusa ...o scumpa !!!
mai vreau link-uri actualizate cu poze noi ...
da mai ..nici mie nu-mi vine sa cred cu bona mea ...parca nu vreau sa ma bucur ...sa nu fiu dezamagita la un moment dat ...
Lia , musai ia-ti femeie sa te ajute !!!! chair vorbeam cu sotul aseara ..noi avem 2 ..menajera si bona -bucatareasa ...ne lipseste servitoarea si binentels ...conacul !!!mergem pe principiul ajutorului reciproc
Gabitza , bafta multa !!!
Roxa ..treaba multa ? spor !!!!
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kro spune:
Wow, fetelor, sunteti fantastice ...de mult nu am mai primit atatea felicitari....va multumesc tuturor
Carmen, am vazut tzucureii...ii de la departare ca tare frumosi mai sunt...
Pupici si pentru printzesa Giulia si pentru Andrei - i-am vazut si pe ei, niste frumosi...
Gabi -tinem pumnii, sa fie totul bine...
Ema - sper ca esti bine...hai da raportul, cum stai cu tigarile...
Marcela, cum e puiul de vrabiuta ?
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
BLUE ANGEL spune:
Ce-i asa liniste pe aici ..
Carol , petrecere frumoasa !!!!!
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu