Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 12
kro spune:
Gata am reusit sa pun poze noi:
http://community.webshots.com/album/495085152hXrGVj
Simona
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
rain spune:
Caro , LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi, sa vi se indeplineasca toate dorintele !!!
astazi vaz si io nitelus mai bine, dar e tare aiurea ca nu pot sa ma deplasez din jurul blocului, maine sper sa am ochelarii sint sint liberaaaaaa sa evadez din cartier!
am citit tot, am vazut toate pozele ...cele mai de gasca gagici-mamici (mai ales Carmen si Andreea, am lesinat de ras citind pataniile voastre cu mancarea arsa), am vazut toti puiutii mai mari, mai mici, sint toti atat de scumpi si de dulci incat i-as lua la mine pe toti !!!
nu prea am eu timp acum sa raspund la fiecare, astept un tip pe la mine, tati e in delegatie pana maine!
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
caro, vazut mindretile, pregateste zestrea c-o sa fie coada la ele
urati-mi bafta, cumparat fasole, fierb la ea
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
alice2004 spune:
Eeee, Nicole, succese maxime cu tipul cu pricina !
Noi acum ce am venit de afara, e o zi superba in Bucuresti, asa ma bucur ca e soare si cald pentru data aceasta ... a alergat Gizmo mic peste tot si acu doarme neintors !
Carolina, inca o data LA MULTI ANI si multa fericire si sanatate ! Si petrecere frumoasa de ziua ta ! Am vazut su pozicile, sa iti traiasca minunile amindoua !
Io bintui pe aici ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
kro spune:
quote:
Originally posted by rain
nu prea am eu timp acum sa raspund la fiecare, astept un tip pe la mine, tati e in delegatie pana maine!
M-ai dat gata...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
alice2004 spune:
Bafta, Carmen !
Daca o sa vad fum pe geam, o sa stiu de unde este !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
rain spune:
aoleu, ce v-am bagat la idei...vine cu gagica tipul respectiv, nu fiti invidioase ...ce pot sa va mai zic e ca el arata bineeee!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
ema spune:
Caro,multi ani fericiti sa ai ,sa te bucuri de viata si sa fii sanatoasa si iubita.
am vazut pe Luca.Ilinca,Ionut,Giulia siconcluzia,tare frumosi copii,desi ma repet,asta e.
nu sunt in apele mele ,astazi e a treia zi fara nici o tigara,sunt tare ametita.Asta noapte am adormit devreme si m-am trezit la 4 dimineata.cred ca merg sa ma intind linga copil.Poate mai intru diseara.
Dana,Serban si Ricardo
Dorsilia spune:
ok, o sa fac un anunt la ziar sa-mi vina la evaluat dar si cu referinte, da groase, nu asa....ca nu primesc pe fitecine in casa + analizele la zi, fara de care nu se poate.
Ma taie tot mai mult la cap ideea sa-mi fac o agentie de plasament de babysitting...o fi rentabila?
alice2004 spune:
Mei, gagici, aici la mine in bloc se intimpla lucruri ciudate, ca se zguduie podeaua ... chiar m-am speriat ca am crezut ca-i cutremur ! Da' e normal, e dupa amiaza si oamenii se apuca de trebi gospodaresti, de data asta cred ca vreunu scoate cuiele de la grenade, ca asa salta parchetul !
Nicole, !!!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an