Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Am venit din parc, Danut frant de oboseala, cu ochii pe jumate inchisi a papat ficateii cu legume, a baut un pic de suc si a tras la somn.

Eu am vazut un filmulet,apoi am papat iahnie de fasole cu costita, as mai bea si-o ciocolata calda dar vaz ca s-a terminat, cola nu mai e, a terminat-o taica aseara cred, deci am baut o multpreasanatoasa cana de apa plata rece.

Am de spalat vase si de gatit pe maine, dar inca n-am chef ... deci sa mai astepte. Tare norocoase sunteti cele ce aveti mamici, bunici aproape, va scapa de corvodeala asta zilnica. Azi am vazut in parc o gramada de bunicute cu nepotei si nepotele..oioi, ce mai fugeau dupa ei, si se mai cocosau sa-i plimbe pe aia micii de 8-9 luni de subrate, mama mea nu ar fi putut face fata la asa ceva cu Danut, ea oboseste si ameteste si numai daca se uita cat circula Danut singurel prin casa. Nu stiu cum sunt unii asa puternici batraneii astia si altii nu. Norocul familiilor lor. Sunt inca un reazam de nepretuit pt cei tineri, care mai pot pleca si ei un weekend incolo-incoace, mai pot iesi undeva. Eh, las` ca creste Danut si sper sa traiesc sa mai apuc si eu sa-mi vad si cresc nepotii :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tocmai mi-am pus burta la cale si am citit sa vad ce mai ati mai scris.
Lia, macar femeie la curatenie sa-ti iei - eu nu stiu ce m-as face fara dna. Gina. O am de aproape 4 ani si am incredere maxima in ea (adica are si cheile de la casa) - e drept ca nu mai smotruieste ea ca la inceput, dar calca bine rufele si pe ansamblu sunt multumita de curatenie. Saptamina asta de ex. a plecat la tara si nu a putut veni - la mine acasa e dezastru!!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, ca vorbeai de filme, eu am vazut ieri The Machinist ... pentru fanii lui Cristian Bale, il recomand cu caldura, joaca super tipul !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uite gospodina, vorbeste de iahnie cu costita nu de mincare arsa, ca mine..
lio, tare mult face un ajutor, iti spun io care nu-l am

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Leeloo,parca ai descris-o pe Andreea mea cum doarme noaptea....de vre-o saptamana si ceva noptile mele sunt iarasi ciufulite.Nu stiu ce are ca maselele i-au iesit, adica 2....dar se frichine, imi da picioare, imi preseaza sanii cu mainile vrand sa se ridice sau ma lasa fara respiratie cand se urca cu fundu pe gatul meu...toate astea le face intr-o maraiala surda.
Asa ca iti tin pumnii la mutata....eu zic ca inca nu e pregatita pt. asta.
Sa-ti traiasca prietenele si sa aibe niste copii sanatosi.

Mergi la inceput

Carmen, am vazut tzucureii.Frums foc tzucurelu' al' mare...in ultima poza Ilinca seamana f. bine cu Ionut

Giulia, ti-am vazut bombonica...pupici

Kro,am vazut 2 fete frumoase...o duci deja la gradinitza pe Alessia?

Si eu afirm ca cine are bunici, prieteni, matusi prin apropirere sunt foarte norocoase.Eu una disper aici in satul asta pustiu.Nu mai zic cat ma chinui sa fac o mancar....sau am ajuns sa ma bucure faptul ca duminica am si eu o ora la dispozitie pt. a da cu aspiraatorul si spala pe jos(tati are buna vointza sa plece la plimbare cu ea...dar e bine daca sta o ora, de regula apare cu ea inapoi dupa 45 de minute)

Sa va spun o intamplare.Am fost in park acum cateva zile si chiar m-am bucurat ca vazusem vre-o 6-7 copilasi cu 2 nemtzoaice care-i supravegheau.Zic...hai mama ca ai cu cine te juca si tu in nisip...la un momendat una din nemtzoaice scoate o cutie cu fructe feliate si incepe sa impare la copii si vad cum pe Andreea o ocoleste ea fiind in jurul lor.Noroc ca mititica nu a observat ca era bagata toata cu nasul in nisip.Dar asa m-a deranjat faza asta....macar gestul de a o servi si pe ea ca oricum nu putea manca ca era plina de nisip pe maini.Aaaa...si frutele s-au impartit la groapa cu nisip unde nici un copil nu era curat pe manutze...nisipul era umed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutareeee, am reusit sa fug si sa citesc un pic sa vad ce mai faceti
Nu pot sta dar am vrut sa va pup si pe voi si pe pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - tinem pumni sa aveti numai nopti linistite !

La noi noptile sunt de 2 tipuri:
1. cand Giulia doarme dusaaa la ea in patut, in saculetul ei, de la 23,30 pana papa laptele si mai doarme - varianta optima si prefetata de toti
2. cand o apuca behaielile, tocamai ce am adormit noi in dormitor si ea in patutul ei in camera ei; o aducem cu noi, adorme instantaneu si iarasi o ducem la ea; mai trece 1 ceas si iarasi behaie si maraie, o aducem inapoi; dupa care incepe sa se plimbe prin pat, pana se tranteste cu capu` in directia opusa peste toata plapuma, cu bratele intinse in lateral, astfel incat nu mai miscam nici io nici tata`so, rabdam toata noaptea de frig si stam in pozitie nemiscata ca nu care cumva sa behaie iar ; asta pana la laptele matinal cand o duc la ea si revenim la normal si mai dormim un ceas

Noah, ca m-am lungit la povesti ...

Kro - v-am vazuuut, frumoase fetele tale

Pako - ce faza aiurea cu fructele, ce nesimtire ... sa le fie rusine. Las` ca veniti voi acas`

Lia - ce planuri ai, ca io nu m-am prins deloc . Partea cu menajera, da-i bataie, merita !!!

Rain -

Ema - decat sa fumezi, mai bine rontai ceva buuun. Te pot invidia ca esti slaba ?

Intrebare care nu are legatura cu copiii: varza murata e sanatoasa chiar daca mananc mai multa, adica am un regim de slabit care ma lasa sa mananc asa ceva si na, nu vreau sa patesc ceva de la atata varza???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicia, imi creste inima cind mai auz de astea si la nemti...
ema, fii barbataaaa
si multumim de aprecieri

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen, adica se intampla si la ro... eu am o impresie f. proasta despre nemtzoaice.Macar daca mi se intampla in tara pot sa dau si io din gura cat pot

Daria, varianta 2 e nasoala rau

Eu am fost la stomatolog si nu am voie sa mananc 3 ore....asa ca de 2 ore tot sug la niste bomboane cu lapte....nu ma mai satur de ele.Singurul regret care o sa-l am cand plecam de aici este ca n-o sa mai amDULCIURILEastea bune de aici.

Mergi la inceput