Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carmencita ...la anu' mai vb de bb2 !!!
oricum a fost o faza super ieri la munca ...le-am zis colegelor ca am o surpriza pentru ele ..si s-au uitat disperate la mine ...au crezut ca sunt iar insarcinata !!!nu le-am confirmat dar nici nu le-am infirmat ...am zis ca le zic sapt viitoare ...he, he ..le tin in tensiune !!!
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, eu am intrat dimineata sa zic neata, da nu era important mesajul meu. am ceva pe inimioara, va scriu eu cand stiu ceva sigur. esti o dragalasa ca te ganesti la noi. andreei b i-a venit sotiorul din calatorii si stau la tandreturi, hm, cred si eu.
hehehe, eu am ars oase de vita puse le fiert pt bors de mirosea a crematoriu 2 saptamani la mine in casa. am frecat si peretii, pana la urma a iesit. iar barbat-meu s-a ambitionat sa recupeeze oala pe care-a frecat-o cu masinaria aia nu-s cum ii zice, da a scos-o la lumina. era oala mea preferata. prima oara cand mi se intampla asa ceva, credeam ca e de domeniul paranormalului sa arzi mancarea. auzi, cheama studenta mai repede, nu de alta da sa nu sara blocu-n aer daca mai stai mult doar pe-acasa. a, scrisesem si de frumosii tai, nici asta n-ai vazut?
simonici, si care era surpriza maica?
sa aveti o noapte linistita

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

...aseara inseamna ca dormeam pe mine si am vazut in loc de 2, 3....nu-i nimic...anul asta Kro are parte 2 zile de urari frumoase.So,La multi ani Carolina!

Simona, ma bucur ca esti multumita de bona.
Carmen, m-ai facut sa rad cu bucataria ta....
Olivia, asa da vrajitoare...si eu o tin minte pe sefa ta(cum poti sa uiti asemenea figura)...

nopate buna... si... o zi placuta la schimbul 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Simona am primit mesajele tale....imi pare bine ca merge bine treaba cu bona...iti raspund miine..azi nu mai am timp ..plec si eu acasa...
Felicia...oricum pe mine m-ai derutat..nu mai stiam in ce zi sint :))...asa ca Carolina....sa fi mereu asa tinara , frumoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
CARO, LA MULTI ANI!!! (de data asta pe bune) sa fii sanatoasa si fericita si sa iti aduca ai tai numai bucurii!!!
hihih Olivia mi-a placut descrierea sefei...cool! MP e clar nebuna....cred ca ai urekeat-o nitel, da?
Simona e tare Pufu...nu te stresa cu vorbitu', nici Pat nu zice mai nimic....si doar e cu o luna mai mare. dar si cand si-or da drumul la gura.....mama-mama (ca si cu dintii!!) cu traficul ai dreptate, e muuult mai bine cu metroul!
Felicia, nu te stresa ca ai avzut 2 in loc de 3....se mai intampla!
Andreea de Pupi, sper sa fii ok! ai fost tare de tot cu crematoriul....imi inchipui ce miros putea fi!!
Crmen, cum e cu samantha fox? sa ii faci o poza cadn o cunosti, s-o forfecam si noi!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna Dimineata iubitele !!!!!
gata , am reintrat in sistem si la munca ...
va doresc zi minunata !!!
pupici la toata lumea

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata. la mine-i buna desi nu mi-am injectat cofeina, inca, da` am dormit noaptea dintr-o bucata, lucru mare pntru mine. nu s-a mai trezit.... ionut asta noapte asa cum face de vreo luna incoace sa-mi zica ca a vista urit si sa merg in pat cu el. si daca nu am mers cu ei dincolo in camera, n-am mai auzit nici chitzaieli in noapte, n-am mai dormit asa profund de cind nu aveam copii.
simonaaaa, unde-ai gasit brei, auzi sa vina dupa program sa vada ce face cupiulu` ca-i era dor de el, bashca cu cu borsu` de perisoare si musacaua de rigoare, hehehehe, io nici macar in vise n-am parte de asa ceva
olivia, normal ca mitraliera era ptr mp, daca nu vrei sa povestesti gindeste-te la dadaca simonei cum sa mai gatesc la noua jumate seara??? fasolea era ptr azi, am vrut doar s-o fierb ca stiam ca fierbe greu
philip, si de ce nu ne-ai salutat, brei? sau ai facut-o, merg sa vaz.... si pe inimioara ce-ai?? hai, tuarna tuot, adecalea numa` io sa ma jelescsi voi nu?!
caro, la multi ani!!!!!
roxana, simbata o cunosc, da` deja am inecput sa am cosmaruri, aseara am visat ca l-am prins cu una, hehehe ce-nseamna sa nu te trezeasca cupiii noaptea

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am uitat sa amintesc celor ce-au cetit pe diagonala, am pus pozici noi in albumul de octombrie

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
La multi ani , CAROLINA !!!

Merg sa va citesc in urma ... am facut si noi poze ieri, aici:
http://community.webshots.com/photo/439300887/494389590kgifQb
si aici:
http://community.webshots.com/photo/439300887/494409033QJnooE

Reviiin !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi!

In primul rind sarbatoritei de astazi: Carolina - LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti!

M-am hotarit : in weekendul asta incep operatiunea de mutare a lui Stefan la el in pat si la el in camera! Sper sa ma tina hotarirea asta pentru ca inca o noapte ca cea de ieri si voi fi total zombi... S-a foit toata noaptea, ne-a impartit picioare, s-a ridicat in 4 labe, m-a tras de par, la 7 dimineata era fresh si miriia deja de foame...Asa ca va rog, incurajati-ma si tineti-mi pumnii sa si reusesc!

Si inca ceva - Stefan s-a saturat de iaurt - nu mai vrea deloc...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is thhe secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput