Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut fete!
Va pup pe toate+bebei ca mi-a fost dor de voi! Eu cu multa treaba la sv ca de obicei.Incerc sa fac cat mai mult in orele de program ca sa nu stau peste si sa ajung cat mai repede la printesul meu.
N-am apucat sa citesc nimic din urma; am si eu o intrebare arzatoare si va raman recunoscatoare daca-mi raspundeti: tre sa facem azi/maine vaccin de 1 an si 1 luna Priorix+Infanrix.A mai facut / face careva asa (combinatia asta la varsta asta)?
Multumesc anticipat!

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Multa sanatate bebeilor raciti si mamicilor!
Si Andrei s fost mucos in ultima vreme si stiu ce inseamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Georgiana, eu nu dau cremwursti la copil, cred ca nu sunt prea sanatosi, dar nu stiu sa-ti zic de ce,am eu ideea ca e carnea grasa si nu de calitate.
Danyce, si eu il las pe jos, nu ma stresez ca se murdareste sau raceste, insa imi sare inima intr-una sa nu se loveasca. Pentru ca el e tare vioi, impinge scaunele, se baga peste tot, ia servieta lui tati si o muta prin casa (e de-aia grea, cu laptop si tot felul de incarcatoare in ea) si se cocoata unde poate.
Mai nou scoate stecherele din prize. Deci cand il las pe jos trebuie sa stau efectiv dupa fundul lui.
N-am inteles, chiar sunt copii care stau pe olita si mai si fac?
Pai fata mea a stat cu pampers pana la 2 ani jumate, iar cel de noapte l-am scos dupa 3 ani. Nu e cam devreme cu invatatul la olita? Cica n-au nici stimulul inca.
Ana, si eu sunt nemultumita de cum mananca puiul meu. Uneori mult, alteori f putin, chiar aceeasi mancare uneori ii place, alteori nu. Si ma gandesc ca sunt eu de vina daca nu mananca bine pentru ca nu reusesc sa-i pregatesc suficient de variat.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristia la Andreiutul tau mucos!http://www.overland.com.ro/ aici e un site cu pompita pentru muci!Eu ii iau la bazuc....si pentru urmatorii bebici

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cristiana, dar tre sa le faci pe amandoua odata?

Multa sanatate puiutilor mucosi si sa se faca repede bine.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Salutare mamici de copilasi!
Luni am fost si noi la vaccin: VPO+DTP. A fost groaznic. A inceput sa planga de cand ne-am pregatit sa plecam de acasa, parca avea o premonitie ce urmeaza. Ajunsi in cabinet, dau sa-l pun pe masuta sa incep sa-l dezbrac, s-a agatat de gatul meu si punete neneaca pe urlete. Noroc ca d-na dr. a vazut multe la viata ei si l-a consultat linistita, spunandu-mi mai in gluma mai in serios ca mare alintat mai este. Avem la 14 luni 10,200kg si ni s-a inchis fontanela. Reactii urate nu am avut de la vaccin, un pic de febra si atat. Pentru ROR ne-a spus sa venim la o luna dupa vaccinul de luni.

aissa am vazut albumul de 12-13 luni cu pustoaica cea dragalasa. Nu s-a despartit nici acum de suzeta?
mihaela imi pare rau ca v-ati intors acasa bolnaviori. Multa sanatate .
geo eu nu am dat pana acum nici un fel de mezeluri copilului.
Lilia multa sanatate printei . Si tie multa multa rabdare.
Timea sa fie sanatoasa mica samburica si te decizi tu pana la urma si asupra numelui. Oricum amandoua numele sunt frumoase.
cali ma bucur ca ti s-a implinit dorinta ca bb2 sa fie fetita. Sarcina usoara. Multa sanatate lui Menny cel rasfatat. Ai totusi grija cu ridicatul lui in brate sa nu se supere surioara.
Anamari eu ti-am mai zis ca pentru mine esti o eroina cu 2 copilasi si o burtica. Sa fii sanatoasa sa ai grija de puisori.
crini nu stiu altii cum sunt, dar Arthur foloseste olita pe post de cos, arunca mingiile in ea sau pe post de palarie. Cred ca a facut de maxim 5 ori pipi in ea.
Ana eu sunt destul de multumita de cum papa puiul. Cu toate ca e destul de conservator si nu prea accepta gusturile noi. Nu ii place mazarea, crealele de nici un tip, in schimb carnita ar papa non-stop de orice tip ar fi.

Scuze ca am scris un roman.
Va pupic.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Va multumesc pt raspunsuri. Se pare ca nu sunt singura care gandeste asa, ca un copil lasat sa patruleze, cerceteze prin casa, are sansa de a se dezvolta mai bine, chiar daca asta inseamna mai multa alergatura din partea mamicii. Treaba asta mi-a confirmat-o si pediatra la spital dimineata cand eu ma temeam sa o las pe Alma sa se plimbe pe jos prin cabinet pe la ea.
Dar ca sa justific teama mea, ar cam trebui sa o iau cu inceputul, cu motivul pt care am ajuns noi ieri in spital si am si innoptat acolo (Alma si eu).Ieri era o zi ca oricare alta, de fapt putin mai incarcata, eu find la inceput ocupata cu administratia si apoi trebuind sa mai ridic o hartie (ultima) pt dosarul meu (de 1 kg ) in vederea prelungirii permisului de rezidenta (ultimul pas inainte de solicitarea passului olandez). In drum spre casa, la intoarcere am oprit la supermarket si, pt ca Alma tusea si era racita (de ieri dimineata doar), am intrat doar eu si am luat si paracetamol pt varsta ei, preventiv, in caz de febra (specific ca ea nu avusese decat 37.9 inainte sa plecam noi de acasa, cu o ora inainte de oprirea la supermarket). Cred ca eram de vreo 5 minute inauntru, cand il aud pe sot strigandu-ma si cand ma intorc spre el, il vad desfigurat de spaima, cu Alma in brate. "Alma nu e deloc bine. Hai repede!" . Am simtit ca paralizez, dar am lasat pe unde am putut ce aveam in brate si am fugit la masina cu totii. Mi-a spus ca Alma si-a pierdut cunostinta pt vreo 2 minute, ca nu mai reactiona si i-a acordat primul ajutor. Cand am revenit cu ea in masina, Alma era moale ca o carpa, abia isi misca ochisorii...Am plecar spre spital, direct la Urgente, chiar daca aici e o intreaga politica (trebuie sa suni neaparat inainte sau sa treci pe la medicul de familie, in principiu nu ajunge oricine acolo; noi eram decisi sa ne razboim si cu morile de vant daca era nevoie, doar sa vedem ce e cu Alma). Norocul nostru a fost prezenta doctoritei care a consultat-o pe Alma dupa nastere si care ne-a recunoscut imediat. Temperatura Almei era atunci de 40.2 si a urcat mai apoi si la 40.5. Se pare ca in timp de cateva minute, temperatura corpului ei a urcat prea mult (cateva grade) si de aceea a avut un soc datorat puseului de febra.Diagnosticul: viroza cu stari febrile puternice.Se pare ca circula un virus foarte aiurea acum, asa ne-a explicat doctorita. Ni s-a recomandat sa o lasam pe Alma acolo pt observatie, dar normal ca nu am indraznit sa parasesc spitalul fara ea, asa ca am ramas si eu peste noapte. Inainte de plecare, Alma avea temperatura 38.2, acasa ajungand deja la 37.6.Vreo 3 zile trebuie sa-i monitorizez temperatura din 2 in 2 ore si in cazul in care se repeta faza de ieri am primit un medicament lichid cu administrare rectala si efect instant.Sper sa nu mai trec prin asta. Inca nici acum nu mi-am revenit dupa sperietura de ieri si imi dau lacrimile doar gandindu-ma ca i s-ar putea intampla ceva.
Azi dimineata, dupa cum ziceam, Alma, mult mai vioaie ca ieri, avea chef sa inspecteze biroul doctoritei. Mie imi vajaia capul si imi sunau in urechi numai cuvintele unora "nu o lasa pe Alma pe jos ca raceste, nu face asta ca...sau asta, ca..." si am prins-o brusc in brate dupa ce a evadat din bratele tatalui ei.Si sotul si doctorita se uitau mirati la mine si m-au intrebat la unison de ce am avut acea reactie. Ei bine, le-am explicat ce ganduri ma stresau pe mine in ultima vreme si, mai ales dupa intamplarea de ieri, nu mai stiu ce e bine sau nu. Atunci, doctorita mi-a recomandat sa-mi ascult in continuare instinctul matern (ca datorita acestuia am plecat ieri spre spital, fara sa ma gandesc de 2 ori), sa o las pe Alma in pace sa se dezvolte cum trebuie, sa nu aiba asemenea restrictii (de a nu se juca, plimba pe jos ca asa chiar devine mai puternica, mai imuna la boli) ca virozele (ceea ce noi numim adesea raceala sunt cauzate de virusi si nu de faptul ca ai nostri copii s-ar juca/plimba pe parchet/gresie). Astea credeam ca le stiam, citisem mult pe aceasta tema, Alma nu a mai fost asa bolnava, chiar are o stare generala de sanatate excelenta, e de obicei foarte vioaie, bombane toata ziua ca vizigotul Minei (ieri si azi mai putin), face boacane si nu sta locului, decat cand doarme. Indoielile mi-au incoltit in suflet abia dupa comentariile repetate ale unora, in ultimele saptamani...atunci, din senin, nimic nu mai era bine din ce faceam.
Ma bucur insa ca al meu sot are incredere in mine si stie cata grija ii port copilului nostru, chiar daca nu o tin 24h/24h in brate sau intr-un loc 100% steril.
Scuze ca v-am impuiat capul, dar simteam nevoia sa ma descarc si chiar mi-a facut bine.Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Doamne danyce prin ce a fost sa treceti. Mi-o si inchipuiam pe Alma care e super activa zacand blanita in bratele voastre. Multa sanatate si sa nu mai treaca nici un parinte prin asemenea momente.
Multi pupici pentru voi .

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Danyce imi pare tare rau!Inteleg prin ce ati trecut! Sa dea Dumnezeu sa nu se mai repete vreodata patania! sa treaca repede!
Pufy multumesc ptr link; nu stiu dc am vreo sansa sa ma apropii de nasul printesului cu asa ceva dar poate incerc
Ellen: da, cica tre facute ambele deodata ; asa zice dok de fam; de ce merg eu numa' pe mana ei nu-nteleg; mama denaturata sunt eu ca nu gasesc timp sa ma interesez ca lumea de vaccinu' copilului nu voi care lasati copii pe jos (apropos si al meu tot pe jos sta, si-i place sa linga covorul, si sa adune toate scamele si firimiturile si sa le bage in gura - am ajuns sa aspir mai des decat mi-ar placea din cauza de "fecior adunator de chestii de pe jos")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Danyce offf mai cu virusii astia bine ca Alma e mai bine acum si pupici de la noi sa treceti cu brio. Tu stiu ca esti marcata si o sa mai fii putin asta iti spun pt stiu ce inseamna sa intri in panica cu febra asta . Dienutza mea e racita de vreo trei sapt si tot nu ii mai trece nasucul si are asa o haraiala in spate,desi de la tratament mai usor am mers pana la antibiotic si degeaba, maine ne prezentam la Dr Stanciu in Budimex ca intarziem cu vaccinul de 1 an.
Apropo mie dr mi-a zis sa ii iau Tetracuc voi ati auzit de asa ceva?

Ana ma bucur sa aud vesti mai bune sa de-a D-zeu sa fie mai bine eu ma rog pt voi, multa sanatate.

Cam la ce ore papa copilasii vostri ca a mea a devenit super mofturoasa si a mai inceput sa tipe asa ca vrea ea de ma capiaza cateodata si o amenint cu baba-ul din balcon.

Nici noi nu am papat crenvustei decat de vreo 2 ori si culmea i-au placut mult in schimb noi papam jambonel de agricola si mi se pare bunicel.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput