Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ah am scris gresit ca nu stiam cum asa ca vaccinul e Tetracoq a auzit cineva si e pt DIFTERO-TETANIC-PERTUSSIS, POLIOMIELITIC INACTIVAT ce ziceti intrebati si voi dr vostri care mai mergeti?

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Danyce, Almei sa ii treaca repede si sa nu se mai repete.

Despre statul pe jos eu zic sa stai linistita atat timp cat nu sta in curent.
Eu nici nu am tarc ca sa o las acolo si sta pe jos de cand a inceput sa stea bine in fundulet.

Cristiana, poate ar fi mai bine sa vorbesti cu un pediaru nu cu medicul de familie...zic si eu, daca nu te-a convins 100% medicul de familie.

la pitici si mamici

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Va multumesc, fetelor, pt suport. Alma doarme acum si temperatura ei e in limite normale.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sanatate la toata lumea, ca vad ca a inceput sezonul virozelor!

si Vlad - dupa fazele cu vomitatul si kk moale a inceput sa aiba febra si sa-i curga nasul; si fornaie in somn de ma dispera...
nu ma lasa sa-i scot mucii...
chiar, Pufy, sa ne spui daca esti multumita de achizitie dupa ce folosesti aspiratorul ala nazal...

si din cauza ca se trezeste noaptea, si-a reluat bunul obicei de a mai trage si putin lapte de la ma-sa...
numai ca acum cand se satura imi trage si o muscatura, ca are cu ce!

alte "noutati": nu i-a mai iesit nici un dinte; nu merge decat de maini - cocoseaza pe cine prinde; sta singur, nesprijinit, dar numai cat nu-si da seama.
nu-l pasioneaza jucariile, ci cutiile, sticlele (sa scoata si sa puna capace si dopuri); usile - sa le inchida si apoi tipa sa le deschida cineva ca sa aiba el ce inchide...

nici eu nu i-am dat crenvusti sau alte mezeluri si nici n-am de gand prea curand.

inca nu i-am luat oala, si nici la suzeta nu renunta (adoarme cu ea), dar nici nu ma stresez, avem noi timp si pentru asta.

mai vorbim, la toata lumea, aveti grija de voi si de copilasi! (ca nu mai vad nici un bebelush pe-aici!)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna fetelor

La multi ani bebicilor din ultimele zile.Si tie Monica multa fericire si mult noroc.

Ana ma bucur ca se simte Alexutul mai bine.

La vaccin trebuie sa mergem si noi ...dar o sa ne cheme doctora.Asteptam.!!!

Danyce ...am patit-o si eu cu Danny zilele trecute...intr-o jumatate de ora ajunsese la 40,5 si plangea si era moale ca o carpa de nu mai stiam pe unde sa o apuc.Credeam ca este de la infectie alimentara dar ......era un virus gripal(ne-a spus doctora acum)Te inteleg prin ce ai trecut si stiu cat de rau este....Doamne Ajuta ca acum sunt bine puiuti nostri.

Nu prea papa...decat "foarte bine"tzitzi de la mani!!!In rest....mai nik.

Of ....cum ma asez si eu la calculator se trezeste bubulinul meu dondanitor si mai nou foarte umblator si nu ma lasa sa tastez.Apropo Mina.....nu ii tace gurita nici o secunda.De cand merge in picioare singurel....nu mai sta locului ...colinda toata casa.Binenteles ca pe jos....nici nu se pune problema sa nu stea.Este campion la asa ceva.Nazdravanii cat cuprinde.Pe zi ce trece face tot mai multe si mai noi lucruri...gesturi...sunete....ma uimeste.Sunt dependenta de el.Boala incurabila./

Va pup dulce si va dorim noapte buna....seful este sef!!!!

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Buna,

N-am mai scris de mult din lipsa de ...timp si calculator. Cand am timp e sotul la calculator si cand am calculatorul liber nu am timp, si tot asa.

Acum Alexia doarme, azi a dormit doar o ora la pranz, s-a trezit in bubuiturile unui vecin care isi amenajeaza apartamentul si n-am mai convins-o sa adoarma la loc. O las sa mai atipeasca o ora chiar daca e trecut de ora 18 pentru ca altfel nu ma mai inteleg cu ea.

Ieri a cazut cu nasul de asfalt si am tras o sperietura teribila cand am observat ca ii curge sange din nas. Nu curgea suvoi si s-a linistit repede asa ca m-am linistit si eu cu ea. Dar a fost prima data cand am vazut sange la ea si am avut un soc.

De mancat nu ne plangem dar are momente in care refuza desi este foarte bun la gust. Ca ieri de exemplu cand am facut budinca de orez cu mere (fierbe lapte cu orez, rade mere, amesteca, da la cuptor) si nu i-a placut deloc ca si supa de rosii cu carne de vitel tot ieri facuta si refuzata. Nici eu nu i-am dat pana acum mezeluri, de nici un fel si nici nu am de gand sa-i dau curand.

Nici de mucisori sau raceala nu ne plangem desi eu am fost racita de 3 ori in ultimile 2 luni (cu stranuturi, tuse), probabil ca sistemul meu imunitar este varza si ma ingrozesc cand ma gandesc ca deabia acum vine iarna cu frig si ger.
Ne pregatim si noi de vaccinul de un an si o luna dar nu stim daca il vom face pe cel gratuit sau cel cu plata. Aveti idee cam cat costa daca il facem pe cel cu plata?

danyce multa sanatate puiutului. Uneori chiar numai instinctul de mama ne mai ajuta sa avem putere de reactie.

Si acum s-a trezit Alexia, bineinteles maraita.

V-am pupat.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offf Danyce ce sperietura cred ca ati tras!Bine ca e ok Alma! de la noi si multa sanatate!

Si bazucu meu e mucos de mai bine de o luna....tot ceva viroza are si el si nu ii mai trece nenorocita....!

Sa va zic fetelor ce tampenii mai face mushuroiul meu: mai nou e sado-masochist ca se curenteaza(voluntar!!!!)!
A scos bateria din telecomada de la o masinuta si e din aia patrata(bateria) si cu plus si cu minus, iar el pune limba pe plus si il curenteaza(asa usor ca o piscatura-dar eu nu suport , in schimb lui ii place)!
Dac pune pe minus nu simte nimic si se enerveaza, cand atinge polul pozitiv se scutura si se stramba putin, apoi rade si o ia de la capt!
Va dati seama ca i-am confiscat bateria.....si a urlat de numa dupa ea!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

danina imi era cunoscut numele de Tetracoq, m-am uitat in carnetul de vaccinuri al Alexiei si apare la 2 luni. Noi am facut acest vaccin la 2 luni dar nu stiu sa-ti spun nimic despre el.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pai Tetracoq daca e DTP + antipolio (injectabil) nu se face la 2-4-6 luni si un an?
in loc de antipolio picaturi?

eu asa stiam...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Danyce, bine ca Alma e bine acum, nici nu ma pot gandi prin ce ai trecut. Sanatate maxima!

Noi ii facem Marei vaccin contra gripei... din anii anteriori stiu multi care au facut dupa vaccin o mini gripa de 2-3 zile. Voi v-ati gandit sa le faceti la copii? V-au recomndat doctorii? Aici este program de vaccinare pt copii de la 6 luni la 2 ani. Multi sunt contra, nu stiu care-i optica in Romania. Merci de raspunsuri.

Numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput