Copilasi de sept-oct 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
anamari spune:
danyce -sanatate Almei...va fi ok , probabil ca e spre vindecare(care noi ii dorim sa fie cat mai rapida).si alex a facut viroze cu febra mare si cu convulsii-din cauza cresterii rapide a febrei in primii doi ani, dar acum e perfect sanatos deci nu trebuie sa ne facem probleme...
timea-pe noi nici nu ne-au intrebat .i-au facut Liei in programul obisnuit de vaccine si am cerut sa-i faca si lui ALex...nici unul nu a avut o reactie neplacuta dupa...dar ppe Lia va trebui sa o revaccineze pe 19 -la o luna- zic ei ca asa e protocolul la primul vaccin, la astia mici...
sanatate copilasilor bolnaviori.
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
anamari spune:
si multumesc mult de incurajari...
ce mi-o venit mie sa fac 3 copii...da acum nu-mi mai ramane decat sa ma bucur de ei...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Gata cu tzatzuca noaptea, iar prin urmare bazucu a inceput sa nu se mai trezeasca chiar asa des sa pape!!
Azi-noapte si ieri noapte s-a trezit doar cate o data!
Mai rau e catre dimineata de pe la 5-6 ca incepe sa urle....si se tot foieste...!
Acum iarasi a facut o tampenie!!!A luat cu degetelul ulei din acela negru de la o balama a unei usi si s-a murdarit pe fata cu el....abia a trecut la spalat....mai grav e ca si dintii sunt negri la el acum!!!
Cu cateva minute inainte de asta a scos tv-ul din priza....apoi a imprastiat gunoiul prin bucatarie!!!
Ma scoate din minti copilul asta!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionella3003 spune:
Buna dimineata!
danyce, imi pare rau pt. ce ai trecut cu alma... bine ca acum e bine! E nenorocire cu virozele astea urate care debuteaza cu febra mare; in Bucuresti am auzit de multi copilasi cu asemenea probleme...
daniver, mihaela, herra si la toate mamicile care au bebei bolnaviori, multa putere si multa sanatate la copilasi!
mada, e posibil ca mucisorii sa fie o forma de reactie la vaccin. Sper sa fie doar atat si sa treaca repede!
pufymic, si pe mine ma intereseaza povestea cu pompita pt. nasuc... sunt curioasa daca e asa de minunata cum se spune...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
roandre spune:
Doamne Danyce prin ce ti-a fost dat sa treci...mi-au dat lacrimile citind. Ma rog sa fie bine domnisoara si sa nu mai treaca prin asa ceva niciodata!
Si...ai incredere in tine ca tot ce faci este doar spre binele copilului!
Pufymic, nebunatic mai e bazucu...si Alexia face prostii dar parca el o intrece.
Si mie mi-a rasturnat galeata de gunoi de cateva ori, ba chiar si un castron cu sfecla rosie de s-a facut si ea si covorul rosu-rosu, punga cu pufuleti e la ordinea zilei s-o rastoarne pe jos pt ca vrea dom'le sa mearga ea cu punga prin casa ca se crede mare rau. Mai nou imi calareste bicicleta medicinala, se urca pe pedale sus de imi sta inima si sa vedeti ce rade si ce incantata e de isprava ei.
Aseara am vrut sa scriu un mesaj si habar n-am cum a ajuns ea langa mine si mi-a inchis de la buton calculatorul de-mi venea sa mor de ciuda...nici nu am mai avut chef sa mai sciu inca o data mesajul.
Aaa, de cate ori suna telefonul ea fuge repede si imi aduce un telefon care nu mai merge tot din cauza de mandra nebunatica. Si sa vezi nedumerire pe ea ca nu intelege de ce nu vorbesc la telefonul pe care mi-l aduce ea ci la altul. Acum intelege aproape tot, imi aduce ce-i cer, se duce unde ii zic...bineinteles ca asta daca vrea caci daca e capoasa nu face nimic...din contra.
Cristia se pot face si vaccinele acelea impreuna dar e mai bine separat la distanta de o luna ca sa nu chinui prea mult copilul. Mie asa mi-a zis doctora. Infanrix-ul sau ce vaccin ati facut la 2,4,6 luni se face si la 1 an. Valabil si pt Danina.
Priorixul din cate stiu eu era in jur de 4-500000 lei. Noi am facut Trimovaxul, pe cel gratuit.
Danina, Alexia papa lapte la 7, la 11.30 papa a doua masa, apoi la 16.30 mancarea de legume, carne, etc, pe la 20.30 ii mai dau un fruct, un iaurt sau ce se mai nimereste si la 22-22.30 laptele si nani.
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ionella3003 spune:
pt. cine mai e interesat... aici discutii despre pompita minune http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59765
anamari, cali, timea, sarcina usoara in continuare si nastere la fel! Avem emotii pt. voi!
mcm, noi am facut vaccinul gratuit, intrucat medicul a zis ca nu-i diferenta decat de nume intre ele. Cel cu plata era in jur de 500 mii lei.
lilia, multa sanatate ameliei! Ma rog din toata inima sa scapati si voi o data de probleme! Si sunt convinsa ca se va intampla cat mai repede!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
pufymic spune:
Ionela si eu de-abia astept sa-mi cumpar pompita ca la cea manuala nu mai sta de mult bazucu.....si cum el se intlege foarte bine cu aspiratorul, cred ca vom avea succes!Oricum rau nu are cum sa-i faca!
Roandre pe mine ma dispera cateodata cate traznai face mushuroiul asta scump....dar sunt si topita dupa el....mama nebuna, ce mai!
Lilia voi ce mai faceti?Cum mai e Amelia?
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mina spune:
Salutare
Si eu pe aici raportez cupil capricios care azi noapte iar a suferit de singuratate in patutz
M-au trecut fiorii cu pompitza voastra bre! Io nici macar cu aia manuala nu am fost capabila de a fi in stare sa scot mucii copilului. Adevarat ca nici mucos rau nu a fost niciodata. Na, nu ma intelegeti gresit, da' mie mi se pare o unealta de tortura.
Noi am facut insfarsti vaccinul de un an. Nimic deosebit, doar o usoara stare febrila a doua zi dimineata
S-a trezit tero, plecam afara,paa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Nexus spune:
herra multa sanatate lui Vladutz. Sa mai scapati si voi de probleme ca prea s-au adunat toate pe capul vostru.
daniver31 sarmanu' Danny prin ce i-a fost dat sa treaca. Ma bucur ca acum e mai bine .
mcm multam pt ideea si reteta de budinca. Alexiei. Noi am facut vaccinul gratuit. De fapt dr. de fam. a lui Arthur nici nu a adus vorba vreodata daca as vrea sa-i fac alt tip de vaccin.
pufymic nazdravan bazuc mai ai.
Doamne ajuta ca al meu nu s-a agatat pana acum de galeata cu gunoi. E mai pasionat de sticlele pe care le gaseste tot in masca de la ghiuveta si pe care le scoate si rostogoleste pe gresie.
timea nu ne-a recomandat doctorul vaccin contra gripei.
Dar poate fi facut mai devreme de o luna dupa vaccinul DTP+antipolio?
Activitati preferate de cupilul meu in aceste zile: sa faca "ordine" in camara, sa scoata pliculetele de ceai din cutiute, sa aprinda/stinga televizorul din buton, sa scoata si apoi sa "puna" bateriile la telecomanda, sa scoata biluta de la mouse si sa se joace cu ea, etc. Bateriile si bila sunt scoase prin aruncarea obiectului pana sar alea de acolo.
Va pupic.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
danyce spune:
Alma si-a revenit la normal. Adica, de dimineata a inceput cu boacanele: canita cu lapte aruncata peste degetele mele in tp ce strangeam firimiturile de langa scaunul ei de masa, unt intins pe capul/parul meu, dat drumul la muzica si dans (asta in timp ce-si framanta banana pe masuta de salon, in acorduri muzicale, ca altfel ar fi fost ceva normal sa danseze), ascunsul cutiei metalice cu biscuiti in caruselul cu oale si cratite, deschisul usii de la baie (usa era perfect inchisa, dar ea are ceva metoda speciala cu degetelele ei ca numai cand inchid o usa cu cheia nu o mai poate deschide), iar pe mine m-a inchis afara (usa are pe dinauntru un fel de zavoare, unul jos, pe care-l foloseste Alma, altul sus) cand am dus gunoiul, de a trebuit sa ocolesc niste case si gradini sa ajung in spate la noi, sa intru prin gradina in casa (noroc ca aveam cheia si ca se potriveste si pt usa din spate).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei