Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Danyce, m-am topit de emotie cand ai povestit ce a patit Alma! Bine ca e ok acum...Si m-am topit de ras si cand am citit ca te-a incuiat pe afara!!!!!

Pufy, ce zice Alesio? Buna vaselina?

mcm, Infanrix-ul ( l-am facut la 2, la 6 luni si il facem acum, la 1 an) este 1.900.000 lei.

mina
, si Ilinca ma pacaleste in fiecare noapte si in final aterizeaza in patul mare.Se trezeste pe la doua si mie mi-e prea somn ca sa o adorm in brate, asa ca o pun langa mine in pat si adoarme tun instantaneu.Si eu pe langa...

Am mai vb cu Ana, spunea ca Alex e mai bine, dar ca mai are val. mari ale glicemiei in fiecare dimi, in jurul orei zece.

Ilinca e din ce in ce mai plimbareata, de 2 zile a descoperit in dormitor cosul de gunoi in care ii arunc eu scutecele, imediat dupa ce o schimb. E un cosulet mic, din care arunc scutecele imediat ce terminam cu schimbatul...nu va imaginati cine stie ce cos mare cu mizerii...Ei bine, numai cu el vrea sa se joace, ca are un capac care se invarte.Si acum isi plimba cosul prin casa, pe unde are treaba e si cosul prezent.

Trebuie insa sa ma laud ca mananca f. bine, ne mananca urechile.Fara mari nazuri.Daca nu mai vrea sa pape ceva, s eopreste si asta e.Dar e fraiera, ca eu ii schimb felul de mancare si ea continua atunci sa pape

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Fetelor, tocmai am primit chestia asta pe mail.....poate ma lamuriti si pe mine despre ce este vorba....ca nu inteleg nik. am o vaga senzatie ca este o teapa......:"GRAND UNIVERSAL PROMO 10 NORTHUMBERLAND AVENUE,
LONDON WC2N 5BX, THE UNITED KINGDOM.
FROM: THE DESK OF THE DIRECTOR PROMOTIONS,
INTERNATIONAL PROMOTIONS/PRIZE AWARD DEPARTMENT

WINNING NOTIFICATION

We are pleased to inform you of the announcement today,31ST
of OCTOBER 2005, of winners of the GRAND UNIVERSAL PROMO
held on 30TH of OCTOBER 2005.

Your email address was attached to ticket number
13-2316-5086-477;with serial number A025-09 drew the lucky
numbers 37-13-34-85-56-87, and consequently won in category
A. You have therefore been approved for a lump sum pay out
of S$2,000,000.00 in cash credited to file REF
NO.GUPL/67-AO91652005.

This is from total prize money of US$6,000.000.00 shared
among the three international winners in the category A. All
participants were selected through a computer ballot system
drawn from 100,000 companies/individuals from Middle East,
Australia, New Zealand, America, Asia, Europe andNorth
America as part of our International Promotions Program,
which is conducted annually.

Due to the mix up of some numbers and names, we ask that you
keep this award strictly from public notice until your claim
has been processed and your money remitted to your account.
This is part of our security protocol to avoid double
claiming or unscrupulous acts by participants of this
program.

ELIGIBILITY:
This promotion is offered only electronically via the
Internet and is open to all persons from age 18 years and
above with a valid email address and who live in any of the
aforementioned countries. This promotion is void in all
other countries and is also void where prohibited.
Principals and employees of the Universal Promotion Draw and
its respective Parents, subsidiaries and their immediate
families are not eligible.

CLAIMS PROCEDURES:
It is our standard practice to allocate accredited agents
for the processing of claims application. It is even more
imperative for overseas winners. To begin your claims
therefore, you are advised as a matter of urgency, to
contact the under listed licensed and accredited claims
agent for the processing of your prize awards winning.

Please contact your claim agent (through your claims agent
only) the body assigned with the verification of all
emergent winner.
Therefore all protocols laid down by them must be followed
to facilitate your claims;We hope with a part of your prize,
you will participate in our end of year high stakes
US$15Million international lotto.

TO FILE YOUR CLAIM RESPOND BACK TO YOUR CLAIM AGENT WITH THE
FOLLOWING INFORMATION BELOW

CLAIM AGENT:
MR. JACK RAYMOND.
Email: jackray044@aim.com
TEL: 44-703-192-2767
20 Lausanne Road London,
SW2 3JB ENGLAND.U.K

1. NAME IN FULL:................................
2. ADDRESS:.....................................
3. NATIONALITY:.................................
4. AGE:.........................................
5. OCCUPATION:..................................
6. PHONE/FAX:...................................
7.COUNTRY OF RESIDENCE.........

He will brief you on steps to be taken for due processing
and remittance of your prize money.
Remember, you must contact him using his mailing address not
later than two weeks after this date or funds will be
returned as unclaimed.

NOTE: In order to avoid unnecessary delays and
complications, please remember to quote your reference
number in every one of your correspondences.

Ticket number 13-2316-5086-477
Serial number A025-09
Lucky numbers 37-13-34-85-56-87
File REF NO. GUPL/67-AO91652004

Congratulations again from all our staff and thank you for
being part of our promotions program.

Sincerely,
Richard K. Lloyds.
THE DIRECTOR PROMOTIONS,
GRAND UNIVERSAL PROMO

-----------------------------------------------------------------------
DISCLAIMER:
DO NOT REPLY BACK TO THIS MAIL, CONTACT YOUR CLAIM AGENT, IF
YOU DO, IT WILL AUTOMATICALLY RESULT TO DISQUALIFICATION TO
YOUR WINNINGS.ANY BREACH OF CONFIDENTIALITY ON YOUR PART
WILL ALSO DISQUALIFY YOU AS WELL.
The Universal Promotion LOTTERY Awards is proudly sponsored
by the Microsoft Corporation, the Intel Group,Toshiba, Dell
computers, Mackintosh and a conglomeration of other
international IT companies. The Universal Promotion LOTTERY
internet draws in each quarter of the year and is so
organized to encourage the use of the internet and computers
worldwide. We are proud to say that up to One hundred
Million Dollars are won annually in more than 150 Countries
worldwide.

Richard K. Lloyds.
THE DIRECTOR PROMOTIONS,
GRAND UNIVERSAL PROMO"

Asta este "placinta" mea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ana_miti, e teapa!

ce face alex?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

quote:
Originally posted by pufymic
Asa ca nu te gandi ca-l pun pe gombotz cu nasul in aspirator si-i sug si creierii!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

si pe mine m-ar tenta, pt ca eu nu am nici un succes cu nimic la scos mucii ... singura problema ar fi ca noaptea nu cred ca as folosi aspiratorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

mey ale naibii instincte materne.... atzi facut majoritatea ucenicia la Mengele? daca tot datzi cu pompa de scos mucii dupa un an? care mai de care mai des...nu-i legatzi si cu catuse? biciuri ceva? alta forma de tortura nu va place?

cat despre lasatul pe jos... E normal, natural si firesc, da` intrebarea mea e: cat de des se face curat in casa? de cate ori pe zi e schimbat copilul? e si spalat in ziua respectiva? si nu mai comentez...ca, cine se stie cu musca pe caciula ar trebui sa faca ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nina eu l-am si pus in catuse pe bazuc, adica Ovi l-a incatusat(avem si dovada intre pozele de la un anishor)!... dar mie nu mi se pare ceva atat de iesit din comun la pompita asta(forma de tortura?????no way!!!) ca e la fel ca aspiratoarele pentru secretii din spitale.
Oricum voi avea nevoie de ea si la urmatorii bebici(sper sa fie 2) ca numai eu stiu cat ne-am chinuit cu pompa cand a fost bolnav....si nu reuseam sa-i curat nasucul sa poata respira bine, si nu putea suge....a fost groaznic)!

Frosa eu zic ca daca il aspiri seara inainte de culcare e ok....depinde si cat de bolnaviori si mucosi sunt....

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Nino, ca tot pomeneai de lucruri sfinte:))), eu tocmai am terminat de aspirat iar (Alma are o placere nebuna de a-si sfarama biscuitii si de a arunca cate un pic pe jos din tot ce mananca), iar ea doarme in al 2-lea rand de haine pe ziua de azi.Dar poate vrei tu sa ne dai raspunsurile la intrebarile postate mai sus,asa ca sa ne fii model:)))
Ana_miti, e teapa. Si eu primesc chestii din astea destul de frecvent.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

danyce maica...nu m-am bagat pana acum peste instinctele voastre materne...si n-o fac nici acum... doar ca nu ma pot abtine cateodata de mila copiilor...

bonus: consultantza gratis nu dau decat la prieteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut!
CRISTINA(MCM),imi pare rau de Alexia,ce cazatura,dar bine ca nu a fost nimic grav...imi dau seama ca te-ai speriat,mie imi sta inima cand se dezechilibreaza si-l vad ca face fite prin casa,dar afara pe ciment cred ca asa murii sa-l vad cu sange,desii sunt constienta ca sunt inevitabile chestiile astea... pt voi si numai bine...sanatate,si sa speram ca nu veti racii,!

Nu sunt de acord cu mersul pe jos in patru labe pe gresie,in bucatarie sau baie,sunt zonele cel mai mult umblate,cel putin la noi in casa,oricat ai curata e murdar si sunt microbi in aceste zone,carati de talpile nostre,de ce sa-i imbolnavim "intentionat" daca putem evita?!...se vor imbolnavii ei de afara cand va fi timpul,suficient de mult,sunt sigura,ca asta este mersul firesc...asa cred eu...mi-am spus si eu parerea,oricum fiecare isi creste copilul cum vrea si crede ca e mai bine.

La noi Robert oricum nu prea merge in 4 labe,decat daca e foarte obosit,in rest doar in picioare vrea,si cred ca e mult mai obositor sa umblii toata ziua prin casa dupa el,din camera in camera,ca nu merge inca perfect,nu realizeaza pericolele,si a.s.m.d,decat sa stea in patru labe si sa umble pe jos,apropos de ce spunea DANYCE.

Sanatate Almei,DANYCE,, de la noi.

si sanatate la toata lumea.

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danyce am citit si eu acum ce ai tras cu Alma, imi pare tare rau, nici nu pot sa imi inchipui ce ai avut in suflet.
Cat despre steril eu am zis ca a mea papa papucii de cate ori ii prinde. Eu nu o las dar ce sa fac? Ma descalt la intrarea in sufragerie, pe mocheta numai desculti intram si tot se fac frimituri de la grisine/pufuleti.... Dar cum scapa pe hol roade tot ce apuca. Ca sa nu zic cum baga limba de linge caloriferul.
Si a mea inca e "model". Am vazut in parc copii supravegheati care tot reusesc sa pape chistoace sau chiar bolovani de pamant. Nu ii putem steriliza, trebuie si organismul sa lupte.
Ale a mea a racit asa cum poate stiti o singura data cand a luat tot asa un virus idiot. Stiu sigur ca era virus pentru ca aceleasi manifestari, intai raceala si apoi, dupa o faza de platou, au urmat niste zile de diaree, am luat si noi. Si atunci era mica, la mine in cas anu venea aproape nimeni si tot nu am putut-o feri.
Asa ca eu zic sa stai linistita, nu ii putem feri de toate racelile si virozele si nu iti mai face ganduri. Esti o mama minunata si ai un copil destept si frumos. Stii cum se zice, sunt uniii care trec din raceala in raceala, in forme usoare si altii care racesc o data si bine. Se pare ca Alma ta e din a doua categorie ca si a mea. Ca doar noi avem record de prima raceala facuta direct de internare....

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput