Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Buna fetelor, eu mai rr pe aici pt ca nu imi ajunge timpul.
Lori e din ce in ce mai neastamparata asa ca trebuie sa fiu cu ochii pe ea mereu.

Danyce,am citit prin ce ati trecut si am inlemnit,bine ca nazbatioasa mica e bine si stie sa te tina pe afara daca nu esti cuminte.

Noi suntem binisor,nasucul nu ne-a trecut inca dar in rest e bine.
E argint viu toata ziua,tot ce are baterii care se intrezaresc trebuie aruncat de pereti ca sa sara bateriile ca sunt bune de ros, de oboseala se dezechilibreaza si cade cu capul de covor sau de pereti dupa care incepe sa rada, acum mai nou a realizat ea ca mami si tati se pupa pe gura asa ca vrea si ea pupata pe gura(dar numai de mami si tati ,celorlalti le trimite bezele-cand are ea chef).
dimineata se trezeste inaintea mea si umbla prin casa bagata in sacul de dormit, nu ma intrebati cum ca eu nu as reusi dar la ea nu conteaza ca e bagata in sac sau nu.

Dar merita si laudata nu am probleme cu mancarea, mananca de rupe si in prima jumatate a zilei sta in patut singurica si se joaca asa ca tot e bine. Eu dimineata fac curat si pana vine tati ea intoarce casa invers de vine tati si mai face si el o tura de curatenie ca eu nu mai sunt in stare de nimic.

Azi ne-am intalnit eu, Roandre , Mada si MCM . Toate 4 cu fetite sa vedeti distractie pe noi sa umblam dupa ele.
POZE DE AZI

Sanatate tuturor piticilor bolnaviori si mamicilor.

La multi ani tuturor celor care nu am apucat sa le urez !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Doamne Danyce ce spaima am tras citind ce s-a intamplat cu Alma! Bine ca si-a revenit!

Pufy, e bine de retinut in caz de nevoie adresa de unde se poate achizitiona pompita minune. Oricum eu sper sa nu avem un anotimp asa "mucios" ca anul trecut.

Noi suntem OK, multumim lui Dzeu fara probleme doar ca sunt chiauna ca de aproape o saptamana sunt singura cu Dami acasa. Ai mei cu Ioana la munte iar sotul in delegatie iar Damian din ce in ce mai curios, sa vada, sa stie el tot si sa umble peste tot. Nu mai apuc sa fac nimic ca toata ziua trebuie sa stau dupa fundul lui.

Eu am cumparat Priorix pentru amandoi , si Ioanei i se face anul acesta vaccinul acesta in campanii scolare, iar noua ni s-a spus exact contrariul, adica ni s-a recomandat Priorixul, cum ca cel gratuit nu ar fi bun. Oricum eu le-am luat deja la amandoi, am platit 440 mii / bucata.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

aissa-si a mea ar manca papucii, de aceea i-am pus la subsol(unde nu pot fara ei) si in casa umblu in ciorapi...

si mie mi-ar placea sa am o camera a familiei unde sa pot tine curat, curat...dar uite ca nu-i ...asta-i. ce sa fac, nici intr-un clopot de sticla nu pot sa o tin. azi o scot eu afara si pentru ca era cam obosita, una doua isi dadea drumul pe jos... a mancat si iarba, si gargarita si perete...bine ca nu o scot in parc in bucuresti unde ar putea manca kk de catel, mucuri de tigara si cioburi de sticla. dar asta-i norocul meu ca traiesc aici, mamicile din bucuresti ce sa faca...?

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-35

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mda...eu stiam din mai multe surse (inclusiv pediatra de la spital) ca acei copii tinuti intr-un glob de sticla sunt mai predispusi la boli si alergii.
Aissa, Anamari, din aceeasi cauza pomenita de voi, eu mi-am luat acum 2 luni un dulap special pt papuci. Dar acum ca stie sa deschida usile, mai vrea sa intre si in debara, unde-s bicicletele si ustensilele de gradinarit pe care nu am cum sa le "sterilizez" si tot ce pot face e sa o pazesc sa nu intre acolo.Nu am chei peste tot si cred ca as innebuni sa tot incui/descui usile de sus pana jos (cand am treaba sus o iau pe Alma cu mine si aterizeaza fie in dormitor la noi, fie in camera ei)
Geo, cam asa chiauna sunt si eu mereu si tot mereu alerg dupa funduletul Almei . (Cine crede ca ea ar sta in tarc sau altundeva unde ar fi pusa, o invit sa vina sa incerce... ca sa se aleaga cel putin cu niste timpane sparte...)Ferice de tine ca scapi in curand. Eu am parte doar de vreo 2-3 ore libere pe zi (ei, fara grija Almei, vreau sa spun, ca nu stau nici atunci) dupa ce ajunge sotul acasa.Dar mai am putin si plec o saptamana in vacanta, la Paris. Sa vad ce fac eu atunci: ma topesc de dorul si de grija Almei sau ma relaxez cum era ideea sotului cand m-a trimisin vacanta?
Aissa, multumim pt cuvintele frumoase!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Iar s-a trezit de la 06.30! Ma capiaza! Doamne ca mare dreptate aveati cand ziceati sa nu ma mai plang ca nu merge ca o sa-mi iasa ochii, ei uite ca s-a intamplat da' tare il mai iubesc.

Spuneti-mi si mie voi pe la ce ore mai iesiti pe afara si cat stati?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Loreema24, nu se vad pozele. Mai pune inca o data linkul pt ca nu e corect cel scris mai sus.
Si...prietena Madalinei era MCM, Cristina cu Alexia Maria a ei...hehehe, nici n-am stiut ca n-ai recunoscut-o.

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duculeatza spune:

Salutareeeeeeeee!
Revin si eu dupa luni de absenta!Nu am mai avut acces la net.Momentan sunt la mama si am intrat sa vad ca mai faceti si ce minuni mai fac copilasii astia dulci!Si am vazutca fac...
Am multe sa va povestesc dar nu am suficient timp asa ca o sa revin ceva mai tarziu.Momentan suntem si noi mucosi ,cam de vreo doua saptamini plus citeva accese de febra ,asa aiurea la 2 3 zile cite un 39,1.Am facut si analize da cica nu e nimic in neregula.Iar eu evident am un stres pt ca in vara a facut o pneumonie atipica detectata doar la cluj la raze asa ca intre timp mi s-au inmultit piticii de pe neuron!In plus saptamina viitoare avem programare pt opertia de fimoza asa ca mai am o obsesie pe cap!In fine,va promit ca o sa mai revin cel putin cit stau la mama,si o sa va mai dau si detalii despre noi.Pupici nazdravanilor si curaj mamici.Apropos,ma ajuta cineva si pr mine cu listuta de dintisori?please.Avem 8 dinti si doua masele.Multimiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
Nu am mai scris de multicel, am fost super ocupata la servici.
N-am reusit sa citess nimic, asa ca nu stiu ce mai faceti, o sa incerc sa ma pun la curent.

Vroiam sa va povestesc ce am patit noi, sunt tare necajita.
De la un timp Dodo se scoala noapte de nu stiu cate ori, iar pe la 4-5 se scoala si nu mai vrea as se culce vreo ora. Cum am niste zile cumplite la servici, sunt asa de obosita de nu mai stiu de mine.
In plus, am niste dureri cumplite de cap.
Asa ca am ramas la ai mei 3 zile cu ea, sa doarma cu mama, sa ma mai odihnesc si eu.
Stiam ca s-a atasat tare de mama (pana acum era topita dupa tatal meu) de cand a facut vaccinul sapt trecuta, ca i s-a parut ca mama a scapat-o de doctorita!
Dar nu ma asteptam sa nu mai vrea sa stea cu mine .
Alatatieri cand am ajuns acasa la ai mei, de la servici, nu a vrut deloc sa vina la mine, cnd o luam de manuta se smucea si fugea dupa mama.
Ieri am luat-o acasa si ce credeti, cand a vazut ca plecam cu ea si mama ramane s-a pus pe niste racnete cumplite, tot drumul pana acasa a plans cu suspine, de-mi venewa si mie sa plang de mila ei.
Cand am ajuns acasa si-a vazut jucariile si s-a linistit.
Dar eu m-am intristat tare, ca fata mea nu mai vrea sa stea cu mine!
Asa ca mi-am dat seama, ca desi credeam ca se poate sa impaci foarte bine si cariera si familia, nu e chiar asa, daca faci una bine e in detrimentul celeilate!
Din pacate nu pot sa las lucrul, ca doar trebuie sa traim!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Naty mama, parca m-am auzit pe mine cand am citit cele scrise de tine.Nu stiu cum sa impac viata de familie cu business-ul, eu am inceput serviciul cand ILinca avea 4 luni, si parca nici acum nu sunt impacata ca nu stau cu ea cat ar trebui.Mi-e asa de greu sa plec dimineata si sa o las cu bona, as sta cu ea toata ziua....Imi lipseste faptul ca nu ies cu ea in parc decat seara ( si acum ,ca a venit frigul, nici nu o sa mai stam asa de mult afara), imi lipseste ca nu ii dau eu sa pape la pranz...Pana acum, cel putin se bucura cand apar. Sa nu te intristezi prea tare de faza cu Dodo si cu mama ta, tot tu vei ramane intotdeauna pe primul plan.Tot ce facem ( serviciu, program incarcat, stres) facem ca sa le fie lor mai bine, asa ca ar trebui sa ne aline asta....Nu stiu.As vrea sa pot sta cu ea acasa, dar...asta e.

Geo, intrebai de statul afara: Ilinca iese pe la 11 si sta pna ala 13, la masa de pranz, apoi mai iese de pe la 15-15:30 pana pe la 17.

Pt. listuta: ne faceti un update si noua, pls? Ca avem 7 dintisori...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Si inca ceva, Naty: cum sa nu fie topita dupa bunici? Din poze par a fi niste suflete tinere!!!! Mai ales bunicul, fie-mi iertata indrazneala! Dar prea mi-a placut mult ca sa nu comentez

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput