Copilasi de sept-oct 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by duculeatza
Salutareeeeeeeee!
Revin si eu dupa luni de absenta!Nu am mai avut acces la net.Momentan sunt la mama si am intrat sa vad ca mai faceti si ce minuni mai fac copilasii astia dulci!Si am vazutca fac...
Am multe sa va povestesc dar nu am suficient timp asa ca o sa revin ceva mai tarziu.Momentan suntem si noi mucosi ,cam de vreo doua saptamini plus citeva accese de febra ,asa aiurea la 2 3 zile cite un 39,1.Am facut si analize da cica nu e nimic in neregula.Iar eu evident am un stres pt ca in vara a facut o pneumonie atipica detectata doar la cluj la raze asa ca intre timp mi s-au inmultit piticii de pe neuron!In plus saptamina viitoare avem programare pt opertia de fimoza asa ca mai am o obsesie pe cap!In fine,va promit ca o sa mai revin cel putin cit stau la mama,si o sa va mai dau si detalii despre noi.Pupici nazdravanilor si curaj mamici.Apropos,ma ajuta cineva si pr mine cu listuta de dintisori?please.Avem 8 dinti si doua masele.Multimiri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/duculeatza/album?dir
duculeatza, bine ai revenit! Multa sanatate lui Tudor! Imi pare rau sa vad atatea probleme din cauza fimozei! Ma puneti pe ganduri, cand om merge data viioare la control sa-l pun pe dr. sa-l consulte, ca la ultima vizita nu s-a uitat!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
pufymic spune:
Buna fetelor!
Naty, Patricia sunteti niste scumpe! Stiu ca va e greu ca munciti cand piticutele voastre ar avea nevoie de voi, dar tot pentru ele va duceti si la servici!
Dulculeatza multa sanatate la pitic si tinem pumnii sa fie ok la operatie!
Noi plecam azi la tara asa ca va spun week-end placut la toata lumea!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
duculeatza, bine ai revenit! Multa sanatate lui Tudor si sa scapati cu bine de operatia de fimoza!
danyce, am citit si eu prin ce ai trecut, bine ca sa terminat cu bine!Citind patania voastra cum ca acu Alma era ok si in cateva minute nu mai era asa de OK mi-a accentuat parca mai tare frica pe care o am - ca nu cumva sa se imbolnaveasca Stefan, nu stiu...sunt ingrozita de chestia asta, dar totusi parca acu ca e mai mare ma gandesc ca pericolul nu ar fi fff mare pentru ca lupta mai usor cu virusii...nu stiu...cred ca vorbesc aiurea, dar iti inteleg perfect panica si disperarea prin care ai trecut!
vorbeatzi pe aici de dondaneli, ei bine, nu as putea spune ca dondane, dar in schimb toata ziua imi arata ca "arde"!Arde priza, arde aragazul, arde becul, toate cele ard si el continua intruna sa imi arate cu degetul si sa-mi spuna pe rand care ard!Ma mir ca nu oboseste, afara imi arata becurile de pe strada, desi curios ca numai noaptea le-a vazut arzand.Prin supermarket e super fascinat de becuri!Si acolo imi arata intruna ca "arde" becul!
De cateva zile Stefan a trecut complect pe meniul nostru, incerc sa nu condimentez decat in farfurie si mi se pare OK, nu-i mai gatesc nimic separat, nu mai mananca blenduit nimic, nici macar carnea, asa a preferat el, am observat ca mananca mai bine daca sfarm doar cu furculitza.
Geo, si al meu e destul de matinal, in jurul orei 7 se trezeste, si nu ma prea deranjeaza dat fiind ca pe la 1 cel tarziu se pare ca pica de oboseala si adoarme fara probleme.Pe de alta parte zau ca uneori mi-ar place sa doarma mai mult, mai ales duminica sa ma odihnesc si eu mai bine, dupa atatea nopti nedormite...el inca se trezeste cam din ora in ora, nu cred ca am dormit mai mult de 3 ore legate pe noaptea...
De ceva vreme doarme langa noi in pat, mai nou nu mai vrea nici macar in patutul lui lipit de al nostru, vrea langa mine, si ma tine de mana...ma cauta prin somn Daca reusesc sa-l mut in patutz, la prima foiala isi da seama ca nu-s langa el si incepe sa ma strige "mamiii". E foarte dependent de mine, nu stiu cum ne vom descurca de acum in colo...
Eu sunt intr-o mare dilema acum, nu stiu cum sa fac sa fie bine cu ce e voie si ce nu e voie cu el, de fapt nu stiu exact pana unde sa intind coarda, pana unde e voie, si ce anume nu e voie...sper ca ma intelegeti, a inceput sa faca crize de isterie din ce in ce mai dese si tare ma tem ca daca nu ma hotarasc odata voi creste un rasfatat, parca nu as vrea sa-l vad trantindu-se pe jos pe afara ca vrea te miri ce...si pe de alta parte mi se pare ca sunt rea de exemplu daca nu vreau sa-i dau matura, sa-i desfaca mopul din varf si sa alerge prin toata casa numai cu coada lovind in te miri ce...azi l-am lasat sa planga de nervi cam 5 minute pentru ca nu i-am dat matura, imi era mila de el dar ce sa-i fac???Imi este frica sa nu se loveasca, sa nu sparga vreun geam...deja am inceput sa caut scuze...hm..hm.. voi cu va descurcati la acest capitol?
Ma apuca groaza cand am de maturat ceva si nu doarme....
Nu mai stiu ce am vrut sa mai zic...eu va tot citesc zilnic dar nu prea mai am timp sa scriu, mereu sunt pe fuga, acuma doarme, dar ma grabesc sa pun si eu mancarica pe foc!
Vad ca am scris un roman.....
Pupici
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
aissa spune:
Fetelor, dupa peripetii, am ajuns si eu sa ii fac azi o hemograma lui Ale. Acum am insa un cuisor bagat in inima.
Am facut vaccinul de 1 an pe 28 sept.
Azi, deci, intepatura in degetel (adica dupa 1 luna si o saptamana) desi stiam faza aia cu o luna dupa vaccin nu ii intepi. Are ceva? Ca m-a speriat o tipa.
Mai ales ca saptamana viitoare il fac cred pe ala de la 1 an si o luna. Nu radeti de mine, nu ma luati pe sus, vreau un raspuns la obiect si argumentat daca se poate.
Care e faza cu 1 luna dupa vaccin sa nu ii intepam? Si daca dupa inteptatura de analize e si reciproca valabila, adica fara vaccin? Sper ca ati inteles ce zic, sunt inca sub imperiul nervilor de dimineata cand am nimerit un taximetrist nemernic care mi-a luat din Rahova in Romana 140 mii si m-a ocolit pe 1000 de strazi de mi-a vomitat fata, i s-a facut rau, era palida, am plans de nervi.....
Nature, Naty, va admir pentru ca munciti atat (la fel pe toate care mergeti la serviciu), eu uneori ma simt vinovata ca am lasat balta munca, am renuntat la functie si la bani....dar nu imi pare rau decat ca nu pot sa le fac pe amandoua.
Dar sa stiti ca eu stau toata ziua cu ea si tot pe tati il iubeste mai mult, asta una la mana, si in al doilea rand vreau sa va zic ca am prietene care rad de mine spunandu-mi ca ce fac la anul, cum o sa ma desprind de ea, ca ma vad ca sunt data peste cap daca o parasesc cateva ore. Asta pentru ca am fost saptamana trecuta la o emisiune la RRI si mai sa nu ma duc si am plans ca ce fac eu, ca niciodata nu s-a culcat fata fara mine. Si uite ca ea a adormit bine-mersi cu tati si eu eram toata plansa si cu ochii pe ceas. Deci nici asa nu e bine. Ideal e sa le imbinam si eu cred c avoi totusi reusiti asta, chiar daca nu in totalitate.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
georgiana.david spune:
quote:
Originally posted by nature
Si inca ceva, Naty: cum sa nu fie topita dupa bunici? Din poze par a fi niste suflete tinere!!!! Mai ales bunicul, fie-mi iertata indrazneala! Dar prea mi-a placut mult ca sa nu comentez
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
De mult vroiam sa spun asta dar mi-a fost rusine dar daca spus-o Patrice, na! Ma descarc si eu!!!!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
mina spune:
Salut!
Bey, io credeam ca pe masura ce mai cresc dorm si ei mai mult dimineata, chiar daca in detrimentul reprizelor de somn din timpul zilei...vad ca slabe sperante.
Patrice si Naty, nu va mai faceti griji, si mersul la serviciu e tot pentru binele puiului. Eu nu am facut ca voi, am zis ca stau acasa cat pot de mult sa fiu langa pui, si e mai rau decat daca mergeam la serviciu ca am senzatia ca nici de lucrat nu lucrez cum trebuie si=mi neglijez si copilul...asa ca...trageti voi concluzia....
Vorbeati de stat pe jos copilul, pai normal ca pe jos sta ca doar de acum e om in toata regula nu mai e de tzarc si patutz. Aspir si eu la 2 zile (in cel mai bun caz),spal gresia cel putin o data pe zi si ma straduiesc sa nu manance copilul chiar toti pantofii...din fericire s-a cam lasat de sportul asta. Insa ii dau voie prin toata casa inclusiv in baie (am securizat pe acolo sa nu aibe ce roade/bea/manca periculos).Cred ca e mai bine asa decat sa am stresul ca acolo nu dincolo nu si cum prinde liber da iama unde nu are voie. Si vad ca merge metoda asta, e curios 1=2 zile dupa aia respectiva noutate intra in banal si e lasata in pace.
Ana, de istericale...eu l-am lasat de cateva ori sa urle in mod tragic intins pe covor si a avut efect.Nu zic ca nu mai face istericale,dar s-au scurtat simtitor de cat s-a convins ca nu are trai cu nebuna de ma-sa.
Va pup si we placut!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
elyanne spune:
quote:Din cate vad a trecut mai mult de o luna de la vaccin... Deci si daca ar fi valabil ce spuneai: o luna dupa vaccin nu ii intepi" tot n-ar avea nimic pt. ca a trecut mai mult de o luna.
Originally posted by aissa
Fetelor, dupa peripetii, am ajuns si eu sa ii fac azi o hemograma lui Ale. Acum am insa un cuisor bagat in inima.
Am facut vaccinul de 1 an pe 28 sept.
Azi, deci, intepatura in degetel (adica dupa 1 luna si o saptamana) desi stiam faza aia cu o luna dupa vaccin nu ii intepi. Are ceva? Ca m-a speriat o tipa.
Mai ales ca saptamana viitoare il fac cred pe ala de la 1 an si o luna. Nu radeti de mine, nu ma luati pe sus, vreau un raspuns la obiect si argumentat daca se poate.
Care e faza cu 1 luna dupa vaccin sa nu ii intepam? Si daca dupa inteptatura de analize e si reciproca valabila, adica fara vaccin? Sper ca ati inteles ce zic, sunt inca sub imperiul nervilor de dimineata cand am nimerit un taximetrist nemernic care mi-a luat din Rahova in Romana 140 mii si m-a ocolit pe 1000 de strazi de mi-a vomitat fata, i s-a facut rau, era palida, am plans de nervi.....
Nature, Naty, va admir pentru ca munciti atat (la fel pe toate care mergeti la serviciu), eu uneori ma simt vinovata ca am lasat balta munca, am renuntat la functie si la bani....dar nu imi pare rau decat ca nu pot sa le fac pe amandoua.
Dar sa stiti ca eu stau toata ziua cu ea si tot pe tati il iubeste mai mult, asta una la mana, si in al doilea rand vreau sa va zic ca am prietene care rad de mine spunandu-mi ca ce fac la anul, cum o sa ma desprind de ea, ca ma vad ca sunt data peste cap daca o parasesc cateva ore. Asta pentru ca am fost saptamana trecuta la o emisiune la RRI si mai sa nu ma duc si am plans ca ce fac eu, ca niciodata nu s-a culcat fata fara mine. Si uite ca ea a adormit bine-mersi cu tati si eu eram toata plansa si cu ochii pe ceas. Deci nici asa nu e bine. Ideal e sa le imbinam si eu cred c avoi totusi reusiti asta, chiar daca nu in totalitate.
Cristina si Ale
Eu stiam ca nu ai voie sa-l intepi timp de o luna intramucular... ceea ce nu e valabil si pt. intepatura in deget.
Stai linistita ca nu e nici o problema...
Iar reciproca nu e valabila... adica dupa ce ai intepat-o pt. analize nu ai voie sa ii faci vaccin decat peste o luna...
Raspuns argumentat... io na-m cum sa-ti dau... atat stiu de la dr. meu. N-am cerut argumente, ca stie el ce face...
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic... ca de citit am citit... dar n-am apucat sa raspund...
Aaaaa... era sa uit... ca am fost traumatizata de idee... legat de dispozitivul ala nazal... mi se pare groaznic... parerea mea... In plus, noi n-am folosit pompita nazala pentru ca pediatrul nu mi-a recomandat-o... nici la astea n-am argumente... mi-a spus el de ce nu e buna... dar n-am retinut... Eu ii curatam nasul cu niste chestii facute din vata... pana m-am desteptat si acum folosesc bete de urechi... Nici n-am avut cine stie ce probleme cu Meme... insa si cand e infundata ii dau cu spray nazal cu apa de mare si rezolvam problema...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pentru Alex
iulyp spune:
buna fetele
am si n-am scuze ca n-am reusit sa mai scriu de f. mult timp, in schimb sunt mandra ca am reusit sa va mai citesc
urez cred ca sunt ultima da mai bine mai tarziu decat deloc LA MULTI ANI tuturor copilasilor nazdravani
noi suntem bine, am ramas tot la 8 dintisori pe care ii avem de la 10 luni. Si tot cam de atunci ne-am hotarat ca din patrupeada sa devenim bipeada si sa te tiiii.
si programul meu e la fel de infernal ca al vostru, adica bb f. matinal se trezeste pe la 5-6 max. 7 da foarteee raaar, e bomba atomica nu-i sta pampersul deoc intr-un loc, face si ea prostioare cat cuprinde da cd imi zambeste si baga strungareata la interval ma topesc toata.
in rest suntem sanatoase multumesc lui D-zeu, papam doar daca avem activitate ca altfel ne plicti tare repede si nu mai vrem nimic
si acum sa va dau vestea cea mare: se pare ca eu sunt urmatoarea burtica din gasca. Bb a venit neprogramat ne-a dat casa peste cap dar bine ca totul s-a terminat cu bine si acum ne-am hotarat sa-l asteptam cu drag si pe el. Azi am facut prima eco si are 19mm.Doamne ce iti e si cu viata asta, te face din om neom si pe urma iara om.
Va pupicesc dulce pe toti mamici si copilasi buclucasi si smecherasi si sa nu va suparati pe mine ca o sa scriu rar sau mai deloc da tare greu e cd. esti singur cuc cu bb atomic.
P.S. Aissa eu stiam ca nu ai voie sa-i faci vreo intepatura intramuscular datorita vacc. antipolio ca s-ar putea sa dea reactii.
AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik
Naty spune:
quote:
Originally posted by nature
Si inca ceva, Naty: cum sa nu fie topita dupa bunici? Din poze par a fi niste suflete tinere!!!! Mai ales bunicul, fie-mi iertata indrazneala! Dar prea mi-a placut mult ca sa nu comentez
Patrice si Ilinca
Multumesc, Patrice!
Intr-adevar, ai mei sunt foarte tineri in suflet, mai ales tata! Care e si foarte extravagant dupa cum ai putut sa-ti dai seama. Asa a fost toata viata si asa a ramas. Acum ... unora le place,altora nu!
Iar Dodo e topita dupa el, e febletea ei inca de cand era mica, mica. Cand il vede nu-i mai trebuie nimic!
E drept, ca el e si cel care se joaca cel mai mult cu ea si o rasfata!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
aissa spune:
Elyanne, mersi de raspuns. Ma refeream la argumente in sensul ca nu vroiam doar sa aflu ca nu trebuie sa o intep ci si ce stiti voi despre efecta in caz ca.....
Ca asa am auzit si eu dar nu stiu ce si cum.
A trecut mai mult de o luna, ca doar am facut socoateala inainte de a merge azi la analiza. Nu stiu inca cum e cu ROR-ul daca sa il fac sau sa mai stam, mai astept pareri....
Refuz rosii, ardei si ironii....
Cristina si Ale