Copilasi de sept-oct 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
Merci si tie Geo, acu am vazut si mesajul tau.
Fetele, nu mai stiu ce sa mai zic cum e mai bine cu sau fara servici. Eu n-am avut de ales, am inceput lucrul la 4 luni ale Ioanei, ca si tine, Patrice!
Sigur ca muncesc si pentru ea, dar ma intreb daca merita, daca nu ar fi fost mai bine pentru ea sa fiu acolo decat sa aduc bani acasa.
Sau paote e mai bine asa, ca s-a obisnuit cu multa lume in jur.
Cred ca totusi despartirea e mai grea la 2 ani, cand constientizeaza, decat cand sunt mici cum a fost cazul nostru.
In orice caz mi-e tare dor de ea!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Apropos de poze, am pus cateva noi de
aici
si de aici
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
georgiana.david spune:
Naty ai atins un subiect foarte delicat pentru noi toate, daca nu, pentru mine sigur. Nu-ti poti imagina de cate mii de ori mi-am zis GATA, MA DUC LA SERVICIU. Eu am pierdut foarte mult, financiar vorbind, stand acasa dar am hotarat asa pentru ca am mers pe ideea ca banii se fac dar copii acum au nevoie de noi. Nu vreau sa pierd primii pasi facuti singurel, primele cuvinte legate cum trebuie si multe altele care la Ioana le-am pierdut ducandu-ma la serviciu cand ea avea un an.La Ioana a fost alta conjuctura, atunci am avut interviurile si am fost acceptata pentru job-ul actual deci nu putem rata. Eu mai sunt motivata ca sa stau acasa si pentru Ioana care, asa cum stiti, este clasa I si are nevoie de mine poate mai mult ca niciodata.
Recunosc, financiar nu-i usor, mai ales cand esti invatat cu un anumit nivel, dar satisfactiile sunt mari si sacrificiul merita pe deplin .
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Damian azi a realizat ca se poate uita printre picioare si toata ziua a repetat figura aceasta. Inca nu poate nesustinut dar se sprijina in maini. Mor de ciuda ca nu am reusit sa-l fotografiez
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
duculeatza spune:
Aissa,suntem si noi in aceeasi oala.Adik am facut vaccinul la 26 sept si analize saptamina asta.Pot sa-ti spun doar atit.Dupa vaccinul antipolio nu se administreaza nici o injectie intramuscular timp de 30 de zile.Dupa 30 de zile se poate administra un nou vaccin.Intepatura din deget ar fi identica cu o injectie intramusculara ,in fond in degetel acolo sunt tot muschi.Dar nu exista riscuri sau probleme.Am intrebat si eu medicul de familie si mi-a zis ca e ok.Adica sunt in continuare interzise pina dupa 6 saptamini interventii chirurgicale si tratamente injectabile repetate.E insa permis un alt vaccin dupa 30 de zile ...asa ca nu vad de ce ar fi o problema o intepatura in degetel.Legat de partea cu vaccinul il poti face linistita!Au trecut cele 30 de zile.
Nu prea stiu ce sa va spun.Am recuperat din citit dar nu prea reusesc sa tin pasul cu scrisul.Pot sa va spun insa cA Tudor e un copil super cuminte.Sta in tarc uneori ore intregi,daca vrea afara se joaca singur nu vrea decit sa-i tina cineva companie,seara adoarme singur pe la 9 jumate si doarme pina la 8 a doua zi.Acum ,of course ca mai exista si exceptii, in sensul ca uneori se trezeste o data pe noapte si maraie dar astea nu sunt foarte dese.DE mincat maninca aproape orice si ce mincam noi.Eu nu mai tin prea mult cont de ce e bine sau nu! Am facut treaba asta cu Radu si am crescut un mofturos si un sclifosit in ale mincarii.
Apropos de servici,am si eu experienta mea.Cu Radu m-am intors la servici cind avea 5 luni.Am pieerdut cele mai importante momente si cei mai importanti ani din viata lui.L-a crescut tata,si acum la orice ora daca are de ales intre mine si bunu' bineinteles ca il alege pe el.Uneori ma fac ca nu bag in seama dar de cele mai multe ori doare ..Pe de alta parte jobul meu de teacher nu imi aducea nush ce avantaje financiare daca ma intorceam ..asa ca asta a fost un motiv in plus sa ramin acasa inca un an.Personal va felicit pe toate care reusiti sa impacati si capra si varza!Sincer eu nu as mai avea enrgia necesara si nervii necesari sa le fac pe amindoua.ma gindesc cu groaza ceo fi la anul...
Hai fetele noapte buna si linistita si sanatate la bebeii bolnaviori ca cred ca v-am naucit!!!!!!!!
danyce spune:
Geo, cred ca tare scump era Dami uitandu-se printre picioruse. Si eu mor de ciuda ca n-am filmat-o pe Alma azi alergand dupa catel (are un catel mare de jucarie 3 in 1: la inceput e un soi de premergator, daca iei cercul jos e jucarie de impins si in faza a 3-a, daca se ia cainele jos, e carut pt jucarii mai mici). Acum e dat cercul jos si ea fuge cat o tin piciorusele, tinandu-se doar cu o mana de manerul din spatele cainelui. Se tamponeaza de cate ceva, cade in fund, dar rade si se ridica si pleaca mai departe.
Oricum, azi a fost Alma super vesela, mai ales ca au venit bunicii in vizita (socrii) si ne-au adus amandurora cadouri ca sa mai uitam de intamplarea de peste saptamana.
Mina, cred ca imi citesti gandurile. Si eu am cam aceeasi teorie ca tine vis-à-vis de cresterea copilului.In plus, eu i-am zis de zeci de ori, daca era nevoie, ca nu are voie sa faca ceva. Am considerat ca era mai constructiv sa ii interzic, explicandu-i si motivul pe cat am putut, unele activitati, decat sa inlatur totul din cale si sa ii starneasca curiozitatea cand da de ele.(normal ca nu are acces la lichide periculoase sau obiecte ascutite/cu care s-ar putea rani).Cu metoda aceasta, Alma a invatat exact ce are sau nu are voie si, cand vrea sa faca ceva nou, de cele mai multe ori ne priveste intrebator daca are voie inainte sa se apuce de treaba.E tare scumpa cum se uita ea asa ca o vulpita la mami sau la tati, intrebandu-se "oare asta pot sa fac?"
Numai la laptopul meu nu vrea sa inteleaga deloc ca nu are voie. Am incercat sa o prostesc si cu o masina de calculat mai mare, si cu o tastatura mai veche, dar nu mi-a iesit ...Sper sa o prosteasca Mos Nicolae cu un laptop de jucarie (activity laptop), ca tocmai am discutat azi cu el pe tema asta
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
frosa spune:
quote:
Originally posted by iulyp
si acum sa va dau vestea cea mare: se pare ca eu sunt urmatoarea burtica din gasca. Bb a venit neprogramat ne-a dat casa peste cap dar bine ca totul s-a terminat cu bine si acum ne-am hotarat sa-l asteptam cu drag si pe el. Azi am facut prima eco si are 19mm.Doamne ce iti e si cu viata asta, te face din om neom si pe urma iara om.
AURASI NICOLETAsi bebe mic din burtik
FELICITARI pentru decizia luata!!!!!!!!!!!!!
sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati de fiecare moment alaturi de puiul/ii vostrii.
roandre spune:
Nici nu am reusit sa citesc tot din urma dar mesajul tau Iulyp m-a bucurat enomr.
Felicitari multe multe, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos...si fa-mi si mie o chemare in clubul gravidutzelor ca eu tot sper si sper si iarasi sper...
Aissa iubita nu te ingrijora ca de data asta nu ai motiv. Eu i-am facut analize Alexiei (deci luat sange din degetel) la 2 saptamani dupa vaccinul de la 6 luni si am intrebat si doctorita pediatra si pe cei de la Sp Gr Alexandrescu si mi-au zis ca trebuie evitata inteparea intramusculara timp de o luna de la vaccin dar ca intepatul in degetel pt sange nu prezinta nici un risc.
Iar cu ROR-ul facut dupa analizele de azi iar nu are nici o legatura...adica nu ai de ce sa-ti faci griji. mai multe argumente nu stiu sa-ti dau decat ca eu am fost cu Alexia in situatia asta si totul a fost ok.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
aissa spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri! M-am mai linistit si eu, oricum o sa ii spun, fireste si doctorului ca doar ii voi duce rezultatul. Asa socotisem si gandisem si eu, dar am vorbit si cu alte persoane care mi-au zis sa aman ROR, ca de ce i-am facut si alte alea.
Mai si progresam si noi...cat de cat. Am ajuns si noi la faza la care ne trage de mana sa mearga unde vrea, ii trebuie de fapt doar un deget pus strategic in palma ei stanga (daca o tin de dreapta nu merge la fel de bine, nu stiu de ce). Si cand o pun sa mearga spre canapea acum face cam 3 pasi in loc de unul cum facea la inceput si apoi se arunca sa se prinda de marginea canapelei. Incet incet isi da si ea drumul, dar ii e asa de frica....
Iulyp felicitari si din partea mea, sa ai o sarcina super-usoara si un bebe sanatos!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Mada spune:
buna fetele!
iulip ma bucur enorm pentru burtica ta!
Danyce, prin ce ati trecut! Bine ca s-a terminat si este totul ff bine.
noi ne cam luptam cu mucisorii, ieri parca a mancat ceva mai bine, nu imi vine sa cred nici acum ca la toate mesele a papat ceva mai mult de 2 lingurite ca ma tampise cu refuzul.
pun pozele din parc acum, le pun pe toate nu am scos nimic.
ramona, misto faza cu prietena mea haha, se mai intampla
geo si eu aseara am reusit sa o pozez stand asa
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca