Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Ionela, multam' de intrebare. Dami e OK, deja ii place cand ii umbla mami la putza, semn ca s-a vindecat. Oricum azi mergem la control sa ne zica si nenea doctorul parera lui.
Aseara l-am cantarit, la 13 luni are 8900, a luat in ultima luna 400 gr si in penultima 500 (super nu?). Vrea sa recupereze!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Vezi... ai nostri recupereaza pe final... noi la 12 luni 8 kg. Si ne faceam probleme candva...

Mihaela mie dr. mi-a spus ca sunt prea mici pentru vaccin antigripal... In plus, el a zis ca nu-l recomanda nici pentru astia mari... ca e cel mai nereusirt vaccin din cate exista...

Cam atat am reusit sa citesc... asa pe sarite... ca n-am timp...
Revin mai incolo...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Vaccin: si noi facem ROR-ul la o luna de la cel de un an(DTP+VPO), si Valirix-ul la o luna de la ROR. Antigripal nu ii fac ca e prea mic!

Mina nu te mai plange de vizigot bombanitor...al meu nu tace ziua, dar mai grav e ca si noaptea in somn vorbeste!!!!

Pentru bebici raciti cu muculeti: http://www.overland.com.ro/

Revin mai incolo ca ma grabesc sa iesim afara ca nu mai are astampar bazucu!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Pufy, ai innebunit, mama? Conectezi bazucu la aspirator?

PS: mie mi-a recom, dr. ca la un an sa-i fac Ilincai Infanrix.E diferit de ceea ce povestiti voi?

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Buna-buna

Nu am intrat pana acuma pentru ca avem un copil supermarait care nu vrea sa stea deloc singura. Probabil ii ies si dintii( parca am vazut ca i-a taiat gingia ), a mai avut de luat si un antibiotic care presupun ca i-a dat si el niste dureri de burtica, poate cine stie, o fi mancat ceva... Mai doarme rau si noaptea. Inca din primele zile cana am venit acasa, a facut febra 39, diaree si nu manca.

Acuma suntem inca la regim pentru diaree. Sper ca suntem pe drumul cel bun. Febra nu a mai facut( ptiu-ptiu) si parca a inceput sa manance.

De cateva zile am lipit patul de al ei si am scos gratiile intre noi. Asa doarme cu noi, as putea zice. Nu de alta dar ma dispera de cand am venti din spital, urla in pat la ea, si o mutam de 5 ori pe noapte la noi, iar ea se apuca strans de noi sa nu o lasam, cred. Plus ca ea cu ghipsul ei ocupa spatiu mai mult ca mine si dormeam toti trei cam stramb si stramt acolo.

Nu am citit din urma, sper sa reusesc sa o fac in curand, cand i-o mai trece maraiala si urlatura ca acuma zici ca o taie daca ramane singura in camera, nici la WC nu ma pot duce.

Stiu ca nu am spus LA MULTI ANI multor dintre bebelusi, imi cer scuze si va asigur ca pentru toti am cele mai sincere urari de sanatate, SA CRESETI MARI SI FRUMOSI CU TOTII.
Va pup si multa sanatate la toata lumea.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by nature

Pufy, ai innebunit, mama? Conectezi bazucu la aspirator?

PS: mie mi-a recom, dr. ca la un an sa-i fac Ilincai Infanrix.E diferit de ceea ce povestiti voi?

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Patrice, eu tot Infanrix i-am facut. E varianta cumparata, nu aia "de la stat". AI grija numai ca a mai aparut o varianta de Infanrix, se numeste Infanrix Hep B. Intreaba mediculde care sa iei (mie mi-a zis sa iau simplu, pentru ca ai nostri copii au deja facuta imunizarea pt hepatita B). Asta ca sa nu te trezesti la farmacie ca ai stat geaba la coada...ca mine...si erau cozi din alea de retete compensate

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut fetelor!
Mltumesc de urari,IONELA,ANDREEA SI ANAMARI!, SI VOUA TOT BINELE DIN LUME!

TIMEA, pe burtica si sa fie sanatos!

Eu azi sunt tare fericita,Robert a papat o felie de paine mare cu unt si parizer de pui,plus un iaur de fructe......maine vreau sa incerc crenvusti de pui,sper sa-i pape si sa-i placa,desii pana acum nu a existat ceva sa nu manance,spre bucuria mea...asa sa-l tina Dumnezeu!

Sanatate copilasilor bolnaviori,noi tocmai am scapat de raceala si mucusori...e groaznic...

Bafta puiutilor care fac vaccinele...noi abia luna viitoare le facem pe toate deodata...mie groaza dar sper sa nu avem probleme,sa fie totul bine ca si pana acum.

si numai bine va doresc!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna

Timea, felicitari pentru fetita din burtik! sa fie sanatoasa, indiferent ce nume veti alege!

Anamari, sa mai stea un pic bb3, sa mai creasca in burtik! nici eu stiu cum te descurci cu toti, dar te admir ptr asta!

Ana_miti, ne bucuram ptr Alex ca e mai bine!

LiliaToma, multa sanatate Ameliei!

Andreea, multumim de intrebare! si bb2 al meu e tot fetita (spre fericirea mea) si e bine, se misca non-stop in burtik! eu am inceput sa iau proportii deja, am ajuns la 58 de kg si am o pofta de mancare..
Saptamana viitoare mergem si noi la controlul lunar si mai vedem cum e!

Menny s-a facut si el un rasfatat, mai ales cand ajung acasa de la servici, se lipeste de picioarele mele si vrea sa-l iau in brate, sa-l duc unde vrea el! e in continuare constipat, sta cu ora pe olita si nimik, chiar si cu supozitor! trebuie sa facem si noi Trimovaxul sapt viitoare, dar nu stiu daca vom putea, ptr ca e un pic racit, adica tuseste si-i curge nasul. Deocamdata nu i-am dat nimic, voi ce folositi ptr mucisori??

Ioana, pupici lui Alesio!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Cali, Anamari, Timea sa va traisca bebelusii din burtica....
Azi am fost si noi la vaccinarea de 1 an, sper sa nu avem reactii neplacute.Nu a plans deloc....ciudat.
Cat despre mancat sa ne laudam si noi cu nemancatul ca deh e la moda sa te mentii suplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Patrice eu vreau sa-i iau la bazuc pompita din aia pentru scos mucii din nasuc, fiindca are mai multe supape si aspoira ca un aspirator de spital pentru secretii.
Asa ca nu te gandi ca-l pun pe gombotz cu nasul in aspirator si-i sug si creierii!

Cali lui Menny cotropitor si piticei din burtik!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu am ajuns la vaccin, asa ca saptamana viitoare o sa mergem.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput