Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor. M-am trezit cu o intrebare in gand. Azi s-ar putea sa ii fac vaccinul de 1 an si o luna, nu sunt sigura daca ajung. Dar daca e sa mergem, am realizat ca nu stiu asta (ROR) cum se face. Intepatura sau si pe gura? Ca sa stiu cum fac cu mesele....
Poate intra vreuna din voi pana plec eu de acasa...in caz ca mergem la vaccin.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Neata fetelor. M-am trezit cu o intrebare in gand. Azi s-ar putea sa ii fac vaccinul de 1 an si o luna, nu sunt sigura daca ajung. Dar daca e sa mergem, am realizat ca nu stiu asta (ROR) cum se face. Intepatura sau si pe gura? Ca sa stiu cum fac cu mesele....
Poate intra vreuna din voi pana plec eu de acasa...in caz ca mergem la vaccin.

intepatura in mana! Nu doare prea tare si, decat in foarte rare cazuri, da reactii adverse - cum ar fi febra si/sau o forma f. usoara de rubeola intre a patra si a zecea zi de la vaccinare. Mult succes!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Fabricuta de carne de care va vorbeam se numeste "Fox"

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

multumim frumos, geo! ce face dami?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ionela, multam' de intrebare. Dami e OK, deja ii place cand ii umbla mami la putza, semn ca s-a vindecat. Oricum azi mergem la control sa ne zica si nenea doctorul parera lui.
Aseara l-am cantarit, la 13 luni are 8900, a luat in ultima luna 400 gr si in penultima 500 (super nu?). Vrea sa recupereze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele
cristina, da, in mana se face, oricare, noi facem joi o saptaman de cand l-am facut, nu avut nici o reactie atucni asa ne-a si spus ca nu va avea.
in schimb sa o urmarim intre a 7 si 12 a zi ca poate face o forma usoara de rujeola, sa-i curga nasul, un pic de febra.
ionela, ei ii curge nasul de duminica, crezi ca e de la vaccin? ca vad ca tu stii ca se poate da reactii din a 4 zi.
noi am facut Priorix, sa fie asta diferit de ROR???
noi ne-a spus ca nu aveam restrictii deloc in ziua aia, putem face baie, sa pape orice, oricand, putem iesi afara.
Timeea, sa-ti traiasca fetita, e foarte frumos numele de Iza, am avut o colega de liceu caruia ii spuneam asa , o prescurtam de la Izabela.
Anamaria tinem pumnii ca bebe3 sa stea cat mai mult in burtica, sa cresca mare.
cum va descurcati cu burticile, cu bebeii mici, ca a mea mai nou ar sta numai in brate, m-a rupt de spate
noi i-am dat cremwursti, de regula cristim piept de pui sau fortozo ca nu sunt sarati si sunt si neafumati, ii dau cana am cam epuizat meniurile, de regula seara. eu stiu cam la 10 zile 1 pereche.
noi aveam deja o saptamana de cand nu manaca apropae nimic, sunt deja la capatul nervilor, orice i-as da refuza cu indarjire, da dim cap ca nu si face mmmm,
aseara dupa ce ii facusem 2 feluri de mancare, conopida cu pui si spanac cu pui si nu a vrut nici macar o lingura din nimic, am bagat-o in cada si i-am facut 225 supa pasata, adica din ciorba noastra de curcan i-am pasat a facut -o destul de lichida si a baut asa in cada din biberon 125, macar a manact ceva
a si la 6, a mancat 50 ml de suc de mandarine, in rest, la pranz 3 lgte de spanac si lapte.
dimineata ea nu mai manaca de mult.

va rog sa ma credeti ca imi vine sa plang cand vine ora de masa.nici macar branza aia feliata hochland nu mai vrea nici o jumate de felie
eu nu am dormit mai deloc azi noapte m-a luat raceala , am dureri de gat si de spate, sunt terminata
va pup ca am scris un roman

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

aisaa e o scumpa Laex m-am uitat acum la pozeele 12,13 luni
mihaela imi pare rau ca nu va simtiti bine, Aelxia cum e a facut febra? sau doar mucea? pune-ne poze sa vedem si noi o nasica mica
Lilia, ce face Amelia?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa tinem pumnii daca ajungeti la vaccin astazi!
Asa cum a spus si ionella3003 vaccinul se face in manutza stanga. Trebuie s-o tii bine in brate si de manutza sa nu se miste...Alexia a plans mai mult pt ca "am bruscat-o" in sensul ca o tineam strans in brate si nu pt injectia in sine caci dupa ce i-am dat drumul la manutza nu a mai plans deloc.
A mea nu a facut nici o reactie dupa vaccin asa ca nu e obligatoriu sa faca...eu oricum va in pumnii sa nu faca nici o reactie si sa n-o doara.

Pls, daca te duci la doctor...sau cine se mai duce...intrebati cand se face Varilix-ul. Mie doctora mi-a zis ca la 2 ani dar eu as vrea mai devreme.
Apoi, vaccin antigripal le faceti? Eu as inclina sa nu...dar mai astept si alte pareri.

Mada, Priorix sau Trimovax este de fapt ROR. Trimovax este gratuit de la stat iar Priorix este cel care se plateste...sper ca nu m-am incurcat sa le spun invers.
Cat despre mancat, mai bine zis nemancat uf ce te mai inteleg...cat am mai plasn si eu de nervi cand nu manca nimic. Las-o ca o sa-si revina (desi nici eu nu mai credeam in minunea asta). Probabil ii ies ceva dinti, masele si din cauza asta refuza mancarea. Da-i cu biberonul mancarea daca asa vrea...sau Alexia iubeste budincile alea de vanilie de la paharele (asta in disperare cand nu mananca chiar nimic). Da-i paine goala, bana, pufuleti...orice numai sa pape...
Si sanatate multa si tie ca si eu sunt la fel de racita...doar ca n-am febra.
Alexia nu are febra, nu tuseste doar ca e mucea rau de tot. De abia respira mititica...sper sa scapam curand.
Poze?...o sa incerc sa pun cateva desi nu sunt foarte reusite.

Georgiana, a crescut Dami...asta ca sa nu te mai stresezi tu. Recupereaza baiatul acum!

Timea, mie numele Arina imi place mult...oricum, sa fie sanatoasa micuta ca asta conteaza.

Anamari, mai ai putin si o sa vina si bb3...vai ce te invidiez (in sensul bun) ca te descurci asa bine.

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si al meu are perioade cand imi vine sa dau cu cratitile dupa el de ciuda ca nu mananca (asta dupa ce ma stresez sa-i fac te miri ce de mancare) dar m-am obisnuit asa ca daca il vad ca face figuri, ii dau painea in mana si pe asta sigur nu o refuza, ii place la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc mult fetelor si pentru mesajele de aici si pentru cele de pe YM.
Inca nu stiu daca mergem azi ca aia de la DPC imi simt lipsa si au zis sa mergem la psiho. M-au mai chemat odata si am mers degeaba asa ca azi, cand ajunge Tony acasa sunam acolo sa vedem daca vine psiholoaga azi sau nu ca sa nu merg iar degeaba, asa ca daca merg acolo nu mai ajung la vaccin.
Intreb de Varilix ca si eu as vrea sa il fac, desi la 1 an cand am intrebat de el a zis ca el nu il recomanda, in sensul ca nu ar fi cazul. Dar cum eu sunt capoasa, mai intreb si acum. Dar stiu ca mai devreme se face, pe la varsta asta, nu la 2 ani.
Mada multumesc pentru aprecieri, e draguta dar se face reaaaaa! Acum de exemplu se screme sa planga pentru ca nu o bag in seama (ii iese ceva intre o tuse provocata si un scheunat de pisica), mai devreme mi-a scos calculatorul din priza si desi i-am tras una peste mana tot acolo se duce, numai lucruri bune face. Dar azi i-am facut poze cum se pupa in oglinda. Uite aici 3-4 poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Cris, vreau si eu pozele pe mail, pleeeaassse.

Scuze fetelor ca m-am bagat asa!

Pupici,

Flory 6+ si Andrei

Mergi la inceput