Copilasi de sept-oct 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
Mada spune:
am pus pozele in albumul polivalenta
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
georgiana.david spune:
Iulyp felicitari pentru burtica!
Mada am vazut pozele, ce faine sunteti si mamici si pitici!!!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
elyanne spune:
Felicitari yulip!!! Sarcina usoara!
Naty am vazut pozele cu Dodo... scumpa foc...
Aissa chiar nu stiam care e explicatia cu inepaturile dupa vaccin. Vad ca te-au lamurit fetele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pentru Alex
danyce spune:
Iulyp, sa ai parte de o sarcina nespus de usoara si sa nasti un bebic sanatos si frumos!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
roandre spune:
Mada super pozele...am reusit sa le vad pe toate....hehehe ce mai plimba Alexia caruciorul prin casa de m-a zapacit...toate papusile le ia la rand si sa vezi suparare cand i se pare ca pe una a plimbat-o mai mult si "nu se da jos" din carucior...hihihi
Loreema, pls mai pune inca o data linkul la poze ca nu era corect data trecuta si nu le-am vazut.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ana_a spune:
Salut!
Naty, am vazut si eu papusa frumoasa!Eu cred ca ar trebui sa te bucuri ca este asa de atasata de bunici, iar ei dupa cum vad in poza o adora! Asa bunici vrem si noi!!!
Mada, am vazut si eu pozele de la intalnirea voastra, si am vazut papusile infofolite cu gluga si sapca, ce noroc pe voi ca nu si le dau jos!Stefan inca nu vrea caciula in cap, mai mult de 2-3 minute nu o lasa, dupa care urla ca din gura de sarpe daca indraznesc sa-l conving sa o tina pe cap.....
Mai sunt copii care la 14-18 grade inca nu au sepci in cap??? Eu sper ca daca va venii frigul ala ...cu minus sa nu comenteze la caciula ca il si mananc!
yulip ce bucurie am avut in suflet citind mesajul tau ca esti din nou gravidutza!Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!Sa aveti grija de voi!
Mihaela, hop si eu in clubul fetelor gravidutze!Dar vreau la cele cu sarcina neprogramata...sa am eu norocul sa se intample asa...nu stiu...m-am tot gandit cum ar fi sa raman insarcinata asa pe neasteptate si neprogramat
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
mina spune:
Iulyp, felicitarile mele, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.
Daniela, crezi tu ca va tine figura cu laptopu ala de jucarie? Io=s pesimista, ca mi=aduc aminte cat de "utile" au fost mobilele de jucarie....pana nu mi le-a betegit pe ale mele nu s-a lasat
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
roandre spune:
Ana_a, Alexia nu tine caciula in cap daca nu e legata de gat....mari probleme am cu caciulile. Cum a intrat in casa, de la primul pas imediat si le da jos sau incearca la cele care sunt legate de gat.
Ana e placut sa apara o sarcina pe neasteptate...desi dc nu esti pregatita pt asa ceva sarcina la inceput te va speria.
Eu desi imi doream cu disperare un bb, cand a aparut Alexia ne-a luat pe nepregatite...pt ca peste 6 luni urma sa avem nunta si nu stiam cum o sa fac fata....hehehe.
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ana_a spune:
Salut!cu buna seara la toata lumea!
Mihaela...da pai asa e cum zici tu cu sarcina pe nepregatite, dar vezi tu...eu cred ca sufleteste sunt tare pregatita dacxa ma gandesc pozitiv in aceasta directie...si apoi, material se rezolva pana la urma, mai ramane sufletul lui tati impacat care si el conteaza binenteles, dar ma gandesc ca nepregatit sau nu, cu sigurantza va fi binevenit pentru amandoi
Daniela, si tati zilele trecute dupa ce a venit acasa cu o trusa de scule pentru junior care contineau cam de toate de la surubelnitza la ciocan, pila, cheie reglabila si multe altele era hotarat sa-i cumpere un laptop de jucarie, si tot ca sa-l lase in pace pe al lui+sculele dar...vez' de treaba!Tot alea lui tati sunt mai interesante!Asa ca...nici eu nu cred ca renuntza Alma la laptopul tau pentru unul de jucarie!
Sa ma laud un pic cu odorul meu!Azi a scos din guritza pentru prima data 3 cuvinte legate intre ele!! si anume: "haide ham-ham papa"(gesticuland din guritza papa). Nu mi-a venit sa cred!Clar si raspicat, fara graba, vroia sa-i de-a catelului un biscuite!Asa ca la chemat frumos langa carucior!!! Hihi...nu cred ca a fost o pura intamplare, asta pentru ca eu obijnuiam sa chem acel catel si el sa-i de-a biscuite, doar ca am ramas cu gura cascata cand l-am auzit pe el strigandu-l!!! Moamaaa ce mandra sunt de el!!!
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
ana_a spune:
Mihaela, pai sapca daca e sa o legam la gat...e jale mare!Pe langa faptul ca din start o simte in cap si se trage de ea de mama focului.,...reuseste de o da pe spate si trage...pana mai sa se zugrume!
Dar, partea buna a lucrurilor, cum am si banuit, azi spre seara, pe la 5PM am iesit afara cu sapca in cap binenteles, si nu a avut treaba cu ea decat cu vreo 5 minute inainte sa intram in casa cu sigurantza ia fost frig si a suportat-o!
Mai enervante sunt doamnele binevoitoare care nu uita sa-mi atraga atentia ca e frig si copilul nare sapca
Am pus si eu cateva pozici noi aici
MULTA SANATATE TUTUROR COPILASILOR DIN GASCA!
Strengarul de un an