Copilasi de sept-oct 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
roandre spune:
Ana, e super dulce Stefan si tare bine ii sta cu "clopotul" pe cap...hehehe, ce zambet strengar!
Cat despre bb2, hai sa ne luam de mana si sa intram si noi in clubul gravidutelor inca o data.
Si felicitari pt prima propozitie a puiului mic si frumos!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
LiliaToma spune:
AISSA, doctora ne-a zis ca in cazul vaccinului antipolio oral nu e voie sa fie intepat, operat, etc timp de o luna pentru ca exista riscul ca vaccinul asta antipolio oral sa dea efect anume poliomelita contra careia am vaccinat( deci paralizia).La tine nu cred ca mai e cazul dupa o luna sa te ingrijorezi.
Iar daca nu i-ai facut vaccin pe gurita, atunci nici atat nu e cazul, pentru ca cica cel injectabil nu are acest risc.
DANYCE, mi-a stat inima in loc cand am citit ce i s-a intamplat Almei. Bine ca totul e bine si Alma e din nou jucausa.
Si la cat de smechera e Alma, dupa cum povestesti tu, nu cred ca se lasa asa repede pacalita cu un laptop de jucarie
Amelia are trei telefone de jucarie, dar nici nu se uita la ele.. tot ale noastre sunt mai bune de lins...
YULIP, felicitari pentru burtica, sa ai o sarcina usoara.
Oau, ANA_A, Stefan deja e flacau in toata legea daca spune fraze intregi..Felicitari!!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
frosa spune:
Va scriu tirziu dar acum am timp,
mai fetelor cu copii mucosi stiti ca si eu ma tot lupt cu mucii de ceva timp (ne mai lasa ne mai ia) sa vedeti ce descoperire... mi-am adus aminte de cind eram mica ca ma punea mama cu picioarele in apa sarata ei bine m-am gindit sa-i fac si celui mic baie cu sare (in fond este ca la mare) si ce credeti ... nu i s-a mai infundat nasul DELOC toata noaptea. De obicei ne trezeam, bagam ser de mare cu scandal maxim, dupa o ora adormea iar mai trecea ceva timp iar fornaia ce mai stiti si voi , groaznic. Va recomand daca vreti sa scapati de muci noaptea , la mine a functionat.
AM PUS SI EU POZE NOI in albumul "am facut un an"
Noapte buna va doresc
loreema24 spune:
Poze de la Polivalenta
Corectasem im mesajul anterior dar am uitat sa spun
daca nici acum nu merge ma spanzur cu cablul de la calculator.
Yulip - sarcina usoara si bb sanatos.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Mada spune:
neata gagici,
frosa la fix a venit sfatul asta cu sarea, eu azi noapte nu prea am dormit din cauza nasului si Ilinca iara fost maraita, diseara il aplic
ai niste baieti, sa-ti traisca! si ce zici ??? Blondu' executa la olita??
catelu e din dotare sau in vizita, ca e tare dragut, parca stiam ca ai pisica
aa si de mult vreau sa te intreb, mai sta in jumper? ca a mea numai cand il vede maraie si nu sta deloc, nici nu reusesc sa o bag atata se zbate.
eu nu prea am pus-o cred ca din comoditate, sincer, de olita vorbesc
azi noi mergem la un botez o las cu socrela acasa.
ana e un scump Stefan cu palarie
Ramona, draguta, am vazut pozele sunt frumoase, eu am download-at cele cu Ilinca
va pupez
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
georgiana.david spune:
frosa am vazut si eu pozele, ai niste baieti pe cinste!!! Si.. ce ma bucur cand mai vad bebei cheliosi, imi era teama ca Dami ramane singurul cu par putin
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
roandre spune:
Ramona, am vazut si pozele de la tine...frumoase foc!
Frosa, imi aduc si eu aminte de remediul cu sarea insa nu l-am mai pus in aplicare de multa vreme.
Si am vazut si pozicile...tot blondut a ramas Razvanel iar Robert si prietena lui sunt tare frumusei.
Mada, distractie placuta la botez si sa va faceti repede bine!
Lilia ce mai face Amelia? Cum se mai simte?
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
cybip spune:
Avem si noi, in sfarsit, primii 2 dinti
Daca si la urmatorii se va comporta la fel eu imi dau demisia....
Am si eu o intrebare : voi ati dat lapte acru la copilasi?
]]
LiliaToma spune:
CYBIP, eu nu am dat lapte acru Ameliei.
Am inceput sa vad unele poze, l-am vazut pe Stefan, care are o fata chiar de flacau, ce mai, nici nu zici ca e bebelus de un an!!
Si acuma ma uit la alea din parc, sper sa reusesc sa vad ceva ca vrem sa iesim si noi pe-afara.
Amelia este bine( merci la toate fetele care au intrebat). Cand spun bine, ma refer ca in ultimele trei zile a facut kk o data pe zi ca si inainte. Ieri a bocit un pic inainte sa "produca" ca era " materia prima " cam tare, dar e ok.
Si febra nu a mai facut.
In schimb ne mai chinuie si pe noi dintii. Noi tot 2 avem inca din iunie
Asta noapte a bocit pana la 3. Bine cu reprize, i-am dat si Calpol si Nurofen( la 4 ore) . IN fine, a adormit pe la 3 pana pe la 7. eu zic ca e de la dinti, pentru ca gingia de sus e umflata si parca vad dintele sub ea( o liniuta alba), dar nu ma lasa sa vad sigur ce si cum.
In rest e vioaie parca, bombane si canta toata ziua( dar a canta stie numai: gaaaa-gaaaa cu diferite intonatii)
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)