Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
dana_ene spune:
Ca sa vedeti pozele Iuliei, intrati aici:
http://community.webshots.com/album/484868285uUxMNP
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
Iuli, eu tot nu reusesc ssa vad poza.....ai pus-o in "eu la 25+"; ca daca da, nu se vede nimic acolo
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Denisam spune:
Bee- mersi de infromatie cu placenta,
a mea era la 1.5 cm la 20 de saptamini, cand merg saptamina viitoare pe 8 Noi la eco, vedem dc s-a ridicat la 3.5-4 cm ca sa pot naste nromal,d c nu eusunt OK si cu cezariana, Emma sa fie bine, cum ma refac eu conteaza mai putin, desi stiu ca va fi bine.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
fetili,m-am saturat fara net asa ca am zis sa mai dau si eu un semn de viata.ma plictisesc extraordinar acasa fara net si fara sot pe deasupra ,care vine numai la sfarsit de sapt.bebele meu se pare ca creste pe saptamana ce trece,numai ca e hotarat sa stea numai pe stomacul si ficatul meu,asa ca am niste dureri groaznice din cand in cand.
la ultimul control,medicul fara sa-mi vada analizele si istoria(care erau de negasit)mi-a prescris fier si un complement cu iod si potasiu pt dezvoltarea cerebrala a bebelului.azi mi-a fost tare rau,nu stiu daca de la pastila de fier sau din cauza ca am mancat doua prune pe stomacul gol,dar am crezut ca-mi vomit si matele.si am o aciditate...
in rest,ma misc mai greoi desi nu m-am ingrasat cine stie ce,am 55kg.mi-e tare dor de voi,sa va citesc in fiecare zi,pt ca sunt convinsa ca am pierdut o groaza de discutii interesante.dar asta e...
pana mai vorbim sa dea Domnul ca toti bebeii sa fie sanatosi si sa ducem sarcina in continuare fara probleme.va pup pe toate.
mirelutza
28+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Mirela- ma bucur ca ai mai scris, ai grija de tine, menajeaza-te si sanatate multa!
Cum de ai asa putine kg, cu cate ai inceput, vezi sa nu cumva s anu maninci cat trebuei si sa fie mincare sanataosa in principal
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
alina80 spune:
MARAKI, ma bucur ca te simti mai bine. Cu siguranta ca iti prieste statul acasa. Sa te odihnesti si sa papi tot ce poti!
BEE, bine ai venit! Sper ca ai primit pozele de la noi.
CRISU, bine ai venit! Sarcina usoara si bebelin sanatos!
MIRELA, ce mai faci? Scrie-ne si tu mai des!
Fetelor, eu astazi am spalat toate lucrusoarele lui Ayan, hainute, paturici si lenjerii de pat. Mai ramane sa le calc pe toate in curand si apoi sa imi fac si bagajul de spital.
Si mie mi-e frica de nastere, dar ma gandesc ca Ayan merita efortul.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
ei fetelor pe cand m-am laudat cu netul ca l-au pus, nu a mers decat putin. Acum merge si sper tot asa sa o tina, ca de nu e vai de ei.
Crisu bine ai venit pe
!!!!
Trec datele imediat pe lista.
Toanca, Marco al meu la 28/ fi la urmatorul eco.
Monica chiar ca e naspa seful ala al tau. Oricum sunt niste sobolani italienii astia.
Azi nu m-am plictisit. r. de fam. Maine dim. merg la intepat. A fost frumos afara. Dar am cam muncit azi si ma doare spatele.
Denisa neatza!!!!
Ana nu am RDS-ul, ci UPC-ul, acum merge super, sper sa mearga tot asa.
Mirela ma bucur ca esti bine si ca mai dai un semn de viata.
poze
gio
si bb Marco 29 +
diana12 spune:
Dana, pai uite pentru ce era sa imi dau eu duhul asearaaici
Dar cand le vezi fata asa fericita la copilasi uiti de dureri si de toate cele. Probabil eu d'asta n-am simtit nimic cat am umblat ci dupa.
Giova, Maraki, concediu placut si incercati sa va relaxati cat mai mult. Adevarul e ca exista un sentiment ciudat, cand esti la serviciu vrei acasa, cand esti acasa vrei la serviciu.
Maraki, seful tau e chiar ciudat. Dar poate nu ti-a dat floarea ca ii aminteste de tine, ca doar tu l-ai convins sa o pastreze.![]()
Alina, ce harnicuta esti. Mai arunca ceva energie si la mine. Eu de cand ne-am mutat, de vreo trei saptamani, am o cutie de rufe necalcate si in fiecare zi imi zic ca o sa calc, dar de fiecare data nu o fac.
Iulia, ti-am vazut si eu burtica si baietelul. Sunteti niste frumosi.
Denisa, stiu ca pot naste natural, adica sper sa pot. Eu am un istoric mai ciudat, exact ca al mamei mele. Ea a avut trei sarcini. Primul copil l-a nascut mort din cauza ca nu a avut contractii. A depasit termenul si...Cand ne-a nascut pe mine si pe frate-miu la fel s-a intamplat, nu a avut contractii, dar a tinut cont de ce a patit la prima sarcina si i s-a indus nasterea. Acelasi lucru am patit si eu la Ecaterina, nu am avut contractii si am intrat de urgenta la cezariana ca mandra nu mai respira cum trebuie.
Acum doctorul de aici a zis ca imi respecta dorinta si imi va monitoriza mai atent sarcina spre sfarsit, dar ca nu imi va induce nasterea, cica nu e foarte bine sa ti se induca nasterea dupa o cezariana. Mi-a zis ca daca nu se intampla nimic, facem cezariana. Si nu prea vreau, nu de alta dar sotul e pana seara la serviciu, iar maica-mea nu stiu daca va veni la mine. Abia luni va merge dupa viza. In fine, mai vedem.
26 fix si
04/25/2000
Denisam spune:
Diana-frumusica foc fetita ta si la fata seamana clar cu tine.
Ar fi super sa poata veni mama ta cand nasti, nu conteaza dc natural sau prin cezariana( aici dc e cezariaan e nevoei de cineva sa stea 3-4 ziel cu tine in spital clar).
Tu acuma mergi la job sau stai acasa?.Stiu ca si sotul meu vine seara acasa, deci cunosc aspectele astea, dar mi-a zis clar ca dc ramanem pe cezariana din cauza placentei, isi va lua zile libere, pina vine mama- 12 ianuarie.Ai grija si sanatate
Burtici,o seara buna, merg si eu in 10 min in pauza de masa, dar la mall pt banca si sa verific ceva, nu neaparat sa cumpar![]()
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Bombonicaaaa spune:
Salutare burticute! Acum m-am strans si eu de pe drumuri ca am avut cate ceva de rezolvat ,si desigur am dat fuga la calc. sa vad ce mai faceti voi ![]()
Bine ai venit Crisu! Multi
la toate fetele si ma bucur ca sunteti bine!
Eu am avut program de shopping ieri mai toata ziua ,am cumparat swinger pt. bebe de la Fisherprice ,mie i-mi place mult, are multe melodii vre-o 5 viteze de leganat si smart sensor ,am mai luat si rochitica pt. botez si inca niste hainute pt.cand mai creste bebe
Am pus ceva pozici cu noile achizitii si cu burtoiul meu la 30 sapt. Azi mai aveam in program sa merg sa cumpar patutul dar m-a sunat un prieten si a spus sa nu cumva sa-l iau eu ca el nu mai are ce lua...noi am cam terminat de cumparat ceea ce ne trebuie.
Acum ca a cam trecut febra cumparaturilor asteptam sa vina bebe da nu mai devreme de 35-36sapt. 
Aseara am fost cu sotul la meci iar apoi toata echipa am sarbatorit "infrangerea" la un bar pana pe la 12,cu adevarat procesul etapei
asa ca am ajuns acasa pe la 1am si acum i-mi cad ochii in gura de somn dar astept sa vad Lacrimi de iubire apoi la somnic sa recuperam ![]()
Maine facem 31sapt.

Oana
30+
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn