Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Am incercat sa pun o poza cu mine, facuta aseara, sa vedeti cata sunt ...

Ia sa vedem daca am reusit....

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

maraki, super hios baiatul tau;
La mine, bebe e pe toane: cateodata se misca nonstop, cateodata il apuca joaca numai seara si chiar noaptea.
Eu inca nu mi-am dat seama daca s-a sucit sau nu pentru ca loviturile le simt la ficat; de unde deduc eu ca acolo sunt piciorusele, deci e pe orizontala burtii.
La cate saptamani ar trebui sa se intoarca?

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna, fetele.

Crisu, bine ai venit si sa ai parte de un bebe sanatos.

Scriu si eu pe fuga deoarece Ecaterina nu are scoala astazi asa ca trebuie sa ii acord toata atentia.
Am avut o noapte groaznica, cu dureri groaznice, i-am zis sotului sa fie pregatit ca eu cred ca nasc.N-am patit pana acum niciodata sa nu fiu in stare sa ma mut de pe o parte pe cealalta singura. Ma muta sotul pe sus, de parca era handi. Pana la urma au mai cedat durerile si dimineata m-am dat fara probleme jos din pat.

Eu am nascut prima data prin cezariana. Nu va mint, dar mie mi-a fost tare greu. Cred ca depinde de la organism, la organism. Am simtit dureri pana la controlul de 40 de saptamani. Dupa aceea pot sa spun ca nu am mai simtit operatia si nici in ziua de azi nu o simt nici la schimbari de vreme. Deci, Bee, cred ca dupa doua luni jumate vei putea merge la ski, dar va trebui sa fi atenta la cazaturi, etc. Eu dupa doua luni imi amintesc ca mi-a zis ca ma pot apuca de abdomene, deci...
Eu acum as vrea sa incerc o nastere naturala, sper sa ma tina pana la capat. Si mie mi-e frica de taietuta, dar mi-a zis doctorul ca daca e cazul ma taie daca nu, nu. Dar mi-a explicat ca e mai bine sa te taie el decat sa te rupi. Om vedea ce va fi.

25+ and 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

iuliiuli, nu vad poza facuta aseara.......

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neata burtici,

Astery multa sanatate soacrei tale, sa nu te obosesti prea mult, ok?
Monica- ce bine ca iti prieste acasa, si ca nu et plictisesti, eu nu as putea sa stau asa mult.
Dana si Bee- eu cred ca dupa cezariana depinde de organismul fiecareia cum te refaci si cat de repede, dar normal ca e bien sa nu te vaitzi prea mult si sa incerci sa et ridici repede.
Bee- si eu as vrea sa schiez in martie, s avedem dc putem, si dc o sa o pot lasa pe Emma cu mama, chiar dc am cezariana, voi incerca..

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Iuli- eu nu vad poza, mai incearca odata..
Ralu felicitari pt grasunica, sa fie santaosa si nu uita ca sunt valori aproxiamtive astea.
Diana-stai linistiat ca s epoate s ansti natural fara probleme duap o cezariana, soti sefului a facut asa, sanatosi sa fie copiii!

Eu is somnoroasa, desi am dormit mai bine azi nopate de la ora 10, eveniemnt pina la 6.30, am avut un cosmar, dar asta e, merge..

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Diana, ai grija. Ai facut efort cam mare, asa-i ?

Bee, dupa cum vezi... o sa vezi cum te vei simti.
Oricum, daca vrei sa schiezi mai bine intrebi doctorul.
Dar eu n-as risca.
A face abdomene e una, dar a risca o cazatura la ski cand taietura nu e complet refacuta... nu stiu...

Iulia, am vazut pozele. . Arati super. Cama asa-i si burtica mea.
Am pus una dintre ele pe site.

Fetelor, va pup pana maine, ma pregatesc sa plec acasa.

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Toanca, eu am intrat imediat dupa ce am postat sa vad daca merge si am vazut-o!
Acum , dupa mesajul tau , am intrat iar, si se pare ca e pare ca nu le merge lor site-ul!

Monica si Giova, super de voi ca ati ramas acasa! Uneori imi doresc si eu asta, alteori imi e teama ca ma plicitsesc ...In final vedem ce zice doctorul despre domnul col si asa o sa ma hotarasc!

o seara buna la burtici! Plec spre casa,
pupicei

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Din urma tot n-am apucat sa citesc.
DEnisa, in legatura cu placenta jos inserata, am mai auzit o parere la doctorita care mi-a facut ultima eco. Pana la 5 cm de OI, ar fi totusi previa marginala si se face cezariana. A mea e la 3-4.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Iuli- poza de la 25 de saptamini o vad in "albumul meu", ca fiind ultima,asa e?
Irina unde esti?

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput