Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bun venit, Crisu si sa ai o sarcina usoara in continuare.
Giova, da' repede s-au miscat cu netul, nu gluma.
Eu mai am saptamana asta de medical(a 4-a), iar de luni voi fi in prenatal. Si sa stiti ca desi ma asteptam sa ma plictisesc la culme, am impresia ca nu imi ajunge ziua...nu stiu ce fac toata ziua, cert e ca dorm la pranz si stau pe net o gramada, dar uite asa zboara ziua si ma trezesc ca vine Ovi acasa si nu avem mancare gatita.

Ralu 30+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Ralu felicitari pt grasunica.
Toanca ai luat doar 8 kg?Esti super bine.Cum ai reusit?
Crisu bine ai venit printre noi.

Anca 25+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Crisu bine ai venit !! Noi doua avem aceasi data a nasterii a bebeilor .
Azi aici e sarbatoare si toata lumea are liber. Azi noapte am dormit ceva mai bine, desi la 6 eram treaza, am mai vorbit cu mama, cu sotul, apoi am readormit. Dar am o stare super nasoala azi. Nu pot respira ma simt greoaie, am impresia ca si cum bebelina s-ar fii pus de-a curmezisul si abea mai pot sufla.
Giova, ce rapid ti-au pus internet ! De la RDS sau alta firma ?
Ziceam ieri ca sunt morocanoasa, cred ca stiu de ce. Si mie imi este atat de frica de nastere ca la altceva nu ma pot gandi , decat cum va fii momentul ala si ma apuca . Desi tot eu m-am gandit ca sunt proasta sa imi fac atatea griji inainte, ca doar sute de femei nasc zilnisc si nu mor. Dar deh ....

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

acina, sincer nu stiu cum am reusit, dar mie si 8 Kg mi se pare enorm; de fapt, incerc sa mananc cat mai multe fructe si legume, iar paine nu mananc decat paine neagra sau dieta;
Cu toate astea, ieri ma plangeam ca de vreo saptamana mi-e foame in continu.....si nu stiu ce sa ma mai fac.....
Ralirali, bravo tie; nu stiu cum reusesti sa nu te plictisesti, dar eu cred ca as inebuni in casa...

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Va intreb de servici pt ca eu as vrea sa vin pana pe 23 decembrie, eu sper sa si rezist pana atunci...

Crisu29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ralu chiar ca trece repede timpul si acasa De mine face misto Giorgos, spune ca o sa pun bebeul in carut, o sa-i spun ca il il scot afara si o sa il pun pe balcon iar eu la netMi-am invatat catelul de mic in cazul in care este vijelie afara, ploua rau,sa isi faca nevoile la balcon,cand mai am treaba tot la balcon e salvareaGiorgos spune ca asa voi face cu bebelinulIti dai seama ca nu o sa fie asa
Dana pt. prima zi dupa aproape 1 an am ramas si eu acasaChiar ma simt mult mai bine, la restaurant simteam fel de fel de mirosuri si mai stateam si foarte mult aplecata.
Giova sa vezi ce scartan este italianul: a vrut sa arunce o floare( ghiveci mare cu cale rosii ) si l-am oprit eu, am spus ca nu e cazul ca arata foarte bine.Ieri l-am pus pe Robert sa-i spuna ca imi doresc floarea si nu mi-a dat-oO floare meritam si eu la cate am facut nu?
Tocmai mi-am masurat burta, ultima oara am facut operatia seara tarziu( deci dupa n mese cand iesise 115cm )am 107.5 cm.

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua burtici!

Crisu , bine ai venit printre noi!

Vroiam sa va intreb o gramada, dar am uitat ce...tocmai am citit la mamicile mai mari ca noi cum au inceput sa apara noi bebelusi, la una din ele chiar dupa ce au mers cu o seara inainte la o intalnire intre
Si m-au apucat emotiile, desi am mai trecut odata prin asta...si se pare ca a doua oara e mai usor si mai repede ca la prima...dar tot am emotii!

De vreo cateva zile , bebelusa mea se misca continuu in timpul zilei , nu stiu de unde atata energie . Chiar am vazut vineri seara un reportaj pe national geographic cu cele 9 luni , iar pe la cat am eu acum , la 26 de saptamani maine, ziceau ca ar dormi cam 18-20 ore/zi. Asa ca nu stiu ce sa mai cred!!!

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu tocmai am venit de la munte si acum o sa am o multime de treaba prin casa. La munte? Frig rau de tot! Si nici o geaca nu am care sa se mai inchida peste burtica! Ne-a plimbat tati de ne-a zapacit! Asa ca suntem de minune! Daca ma plimba prea mult, ma doare burtica si dorm prost. Daca nu ma plimba suficient, ma rupe bebitza si nu pot sa dorm (asta noapte!). Ishi scoate capsorul undeva in dreapta sus, de putem s-o mangaiem deja! Ma tot minunez, dar ma si sperie! Cred ca nici o sansa nu mai are sa se mai intoarca (am intrebat la ecograf, cand mi s-a subliniat ca e in pozitie pelvina. "Da' nu se mai intoarce". "pai nu mai are loc, ca e mare"!) si chiar daca ar avea, placenta previa marginala, nu ma lasa nimeni sa nasc natural, mai ales ca am risc crescut de sangerare oricum! Asha ca valeu, nu scap de cutzit! Dana, ca tu shtii cum e cu cezariana, in 2 luni jumate dupa operatie, ash putea sa skiez? Ca tare imi doresc sa merg la ski in martie!! Ce mama nebuna sunt! AM suferit profund, ca am putut doar sa ma plimb ushurel acum la munte!

Hai ca nici n-am apucat sa citesc din urma, asa ca !

Bee 31+
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bee, e periculos ca asa repede sa schiezi. O perioada destul de mare n-o sa ai voie sa faci efort.
Cred ca va trebui sa astepti pe langa pista iarna asta.

Iulia, sa stii ca Roxana mea cred ca atat doarme. E mai putin miscatoare decat Oana. Oana era neobosita, ca si acum de altfel.

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee, hai ca iti raspund eu. Cu toate ca nu stiu sa schiez, acum invat, macar atat daca tot sunt in Elvetia, daca imi amintesc bine cred ca pe la o luna si jumatate dupa cezariana am incercat. Era la inceputul lui ianuarie si pe Daria am nascut-o pe 20 nov. Nu e nici o problema daca te simti bine. Cam dupa 2 luni am inceput si aerobicul, daca stau bine si ma gandesc!! Dar, fiecare organism reactioneaza diferit. Eu m-am refacut repede dupa amandoua cezariene, n-am avut dureri mai deloc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput