Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Bombo- ce bine ca ai luat swinger, din ala am si eu, cred ca is similare, frumaose si hainutzele, sa le poarte sanatoasa!
Dar ai curaj sa cumepri incaltzari, ca stii cum le creste lor piciorul, am vazut ghetutze care par pt 9 luni+..
Voi botezul cand il facetzi , vara? Stii ca nasa se ocupa de toate cele pt botez, asta ca sa nu mai cumperi![]()
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Oana ce fain ca ati terminat cu cumparaturile pt.bebe.
Noi mai avem mobilierul, scaunul de masina, sterilizator, incalzitor pt. biberoane si nu mai stiu acum.
Va doresc o seara placuta la toate. Ma pun alaturi de Clau sa ne uitam la Tv.
pe maine.
poze
gio
si bb Marco 29 +
Denisam spune:
Giova- ce incalzitor de biberoane, nu sunt bune si nici microundele nu se recomanda, aragazul e sfant pt lapte, asta cand mai creste si termini cu alaptatul, fa cum crezi!
Irina esti ok?
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Bombonicaaaa spune:
Merci Denisa! Ai dreptate cu ghetutele sunt cred ca pt. un an
dar ce sa fac ca nu le-am cumparat eu ci sotul!Le-a vazut intr-un mag. ,i-au placut si le-a cumparat
de altfel a cumparat o multime de hainute mai marisoare, acum chiar ca s-a umplut dulapul la bebe ,are hainute pana la 1 an cel putin
Are si omul fixul lui ...sa cumpere tot ce-i place ,in general haine pt. noi toti
dar macar bine ca i-mi place si mie ce cumpara ...
La shopping e mai rau ca o femeie ,nu-i scapa nimic !
Oana
30+
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Bombo-bravo, asa sot, nuami bun,d ar bine ca esti tu mai cumpatata!
La noi, al meu nu prea se baga, zice ca eu sunt sefa, sa ma ocup, doar cand e pt el, si acolo anumite chestii, merge si el shopping si pt casa cam 80%, dar sub "observatia mea"![]()
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Ana_m spune:
Diana, sa-to traiasca printesa, e tare frumoasa ! Intr-adevar a meritat sa alergi pt ea.
Bombonica, toate lucrurile sunt frumoase, dar eu m-am indragostit de cadita de baie
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Giova ce mi-a placut cum te-ai exprimat: sant toti niste sobolani

Sper sa te simti bine acasa
Diana nici nu se pune problema sa fi oprit ala floarea sa isi aminteasca de persoana mea
Este vecinul de sub mine![]()
![]()
![]()
Bombonica m-a dat pe spate rochita bebelinei pt. botez!!!Este super frumoasaaaaa!!!Mi-a placut foarte mult si cadita,o sa incerc sa caut si eu modelul asta dar sant sigura ca nu voi gasi pt. ca nu am vazut genul asta.Lamureste-ma te rog ce era cutia rotunda care este pe cadita?Asa ma mai destup si eu la minte si poate imi dai idei cu ce sa mai cumpar
Am vazut ca si tu urmaresti serialul Lacrimi de iubire
Eu nu pierd nici un episod![]()
Denisa eu ma gandesc ca daca erau nocive pt. bebe atunci nu mai erau pe piata...ma refer la sterilizatoare,incalzitoare biberoane, etc.De incalzitoare nu mi-a trecut prin cap sa cumpar, o sa ma uit si eu prin magazine.
De Mirela ma bucur ca ne-a mai scris cate ceva, stim ca sant bine ea si bebelinul ceea ce e important
Nu m-am adresat special ei pt. ca cine stie cand mai ajunge la net si nu vede mesajul.
Despre Irina stiu ca este bine, nu prea sta la net pt. ca este incomod atata timp pe scaun.
Bombonica multe saptamani inainte, sa ajungi cu bine la 38-40
Din cate imi amintesc acum, cred ca fata Crisei am vazut-o
Este frumoasa foc
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
Pupici tuturor, noapte buna
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Ana dupa cum ai vazut si mie mi-a placut foarte mult cadita care a cumparat-o Bombonica
Vreau si eu genul asta!!!
Bombonica am uitat sa scriu: cred ca ai burtik cea mai mare
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica- sterilizator e ok, am zis de incalzitor ca nu ii vad sensul si au scris ca sa nu el folosim si nici la microunde sa nu le bagi, daca el sterilizezi is ok, dc pui laptele eparagaz catev asecudne e ok pt bebe, mie mi se pare logic..oare is eu mai nebuna![]()
Caditza din aceea am si eu si suport de asemenea..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
diana12 spune:
Denisa, Ana, multumesc mult de aprecieri.
Toti copilasii sunt niste dulci si ajungem sa ne topim dupa ei si sa facem tot ce ne sta in putinta sa ii vedem fericiti.
Denisa, as vrea si eu un job, dar din pacate tipul de viza pe care il am nu imi da drept de lucru. Tocmai de aceea ne-am si hotarat la un bebe, daca tot stau acasa macar sa stau cu folos.
Si pana va creste bebe poate se mai stabilizeaza si la noi situatia. Ori obtine sotul un job permanent, ori emigram in Canada.
Bombonica mi s-au scurs ochii dupa lucrusoarele cumparate. Sunt cu adevarat deosebite. Iar tu ai o burtica tare frumoasa. Ziceai ca ati cumparat aproape tot. Ati luat si carut? Pentru ce model ati optat? Denisa, e valabila si pentru tine intrebarea.
Maraki, daca nu a pastrat floarea in amintirea ta, poate l-ai facut sa ii placa florile si nu se poate desparti de ea.
Fetele, eu stiam ca lapticul il incalzim in baie de aburi, in nici un caz pus direct pe aragaz. Oare vorbesc aiurea?
Noi inca nu am inceput cumparaturile. Doar 6 bodies cu maneca lunga am cumparat. Dar am lista pregatita si tot sper sa prind niste sale-uri.
26 fix si
04/25/2000