Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Diana-bafta cu jobul sotului tau si de asemena si tie, dc nu welcome to CANADA! Se spuen ca e mai bine aiic, dc vrei vorbim pe privat sau pe messenger, oricum sistemul de sanatate e GRATUIT!
Sale pt haien o sa tot fie, de abia acuma incepe reducerile si mai mari, ia mergi la Old Navy, Sears si Gap sa vezi acolo sale-uri.
Carutzu eu l-am primit de la nsiet prieteni, e Graco- eu vreau PegPerego, is cele mai bune, dar o sa iau unul din ala sport, mai de vara-toamna, asta care l-am primit e mai mutl de iarna, cu roti solode si imi place ca manerul e covertible, adica poti sa il schimbi sa vezi p ebeb din fatza sau invers, el sa stea cu spatele la tine.
Landou nu are, dar am luat carseat 3 in 1, de la Eddie bauer, era in sale la Sears, o sa le pozez saptamina viitoare ca nu am timp in weekend, avem party si ti le arat.
Oricum mai ai timp sa le cumperi.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Buna seara burtici!
Scuze pt raspunsurile cu intarziere.
Pe mine bebicul ma speriat ieri, nu a vrut sa miste deloc mai aveam un pic si ma duceam la spital cand mi-a tras una de m-am linistit.
Ana despre Haloween era vorba.
Fetelor, este marfa de voi, de cele care sunteti obisnuite sa dormiti pe lateral. Eu dormeam numai pe burta, acum nu pot din cauza burticii, dupa ce nasc nu o sa pot din cauza sanilor… asa ca poate la anul o sa mai dorm si eu, daca cumva pana atunci nu ma obisnuiesc.
Apropo de in ce luna suntem, uitati ce am gasit eu in caietul gravidei (la voi nu scrie asa) :
- saptamana a 2-a ------ luna 1;
- saptamana a 6-a ------ luna a 2-a;
- saptamana a 15-a ------ luna a 3-a;
- saptamana a 19-a ------ luna a 4-a;
- saptamana a 24-a ------ luna a 5-a;
- saptamana a 28-a ------ luna a 6-a;
- saptamana a 32-a ------ luna a 7-a;
- saptamana a 36-a ------ luna a 8-a;
- saptamana 37 - 42 ------ luna a 9-a.
Cata
esti tare cu masuratorile, am ras pana m-a apucat sughitul. De luat pe coaja de la bebita si eu am luat-o, cand in vezica, cand in stomac (mai ales cand este plin).
Monica stai linistita ca nu gresesc daca se intocmeste listuta
. Ce la ursi este invers ?
Fetelor voi chiar ii tineti pe uscat ? Nimic, nimic, pai nu este bine, o sa o aiba cat casa si atunci tineti-va: noi domnisoare ei cavaleri
.
Diana iti multumesc pt lamurire. Deci nu are nici o putere stelara/planetara.
Crisu bine ai venit printer noi.
poze
Ursoaica
30+
Bombonicaaaa spune:
Merci de aprecieri fetelor!
Cadita pe care am luat-o am ochit-o de ceva timp si eu si nu a fost chiar scumpa $26.Maraki cutia pe care ai vazut-o are un furtunas cu dus la capat si e pe baterie, astfel pui apa in respectiva cutie si apesi pe un buton care il are dusul si astfel il clatesti pe bebe cu dusul care nu are presiune mare sa-l sperie...
Incalzitor pt. laptic am luat si eu chiar ieri, e cu senzor ,pastreaza lapticul rece 8ore intr-un compartiment ,iar separat in alte doua compartimente incalzesti instant sticlutele...eu una nu stiu nimic despre asta ca nu ar fi bune ,ma gandesc ca sunt totusi pt. bebelusi si atunci de ce le-ar vinde daca ar fi daunatoare cu ceva?!La Noemy ma trezeam noaptea sa-i incalzesc lapticul ,puneam sticluta in apa fierbinte pt. cateva minute, dar tot timpul fiind chioara de somn ba il opaream prea tare ba era prea rece si stateam o gramada in bucatarie sa potrivesc temperatura laptelui
Sa vad ce mare branza o face "scula " asta ...
Diana carutul l-am ochit, deja doar ca tre' sa mergem sa-l ridicam asa ca astept dupa sot ca eu una singura nu ma incumet sa merg, e de la Graco - Passage Travel Sistem si are inclus car seatul, se face sport pt. cand mai creste bebe si are o multime de compartimente pt. sticlute ,canite si geanta cu lucruri pt. bebe si e destul de rezistent... Am sa pun poze cand il aducem acasa.
Oana
30+
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
diana12 spune:
Denisa, Oana, multumesc de lamuriri. Eu eram in dilema daca sa aleg Graco sau Evenflo. Mie toate mi se pare ca arata super. Si vom opta si noi pentru "travel stroller". Mi se pare ca iesim mai ieftin decat daca am cumpara separat carutul de car set.
Denisa, de la Old Navy am cumparat si eu niste bodies cu maneca langa, un set de trei a fost 6.49. Mi s-a parut cel mai bun pret. La Sears am ajuns cand erau reduceri, dar aveam o varza in cap legat de lista de cumparaturi. Dar am sa mai trec pe acolo si pe la Gap. Mersic de pont.
Ursoaica, mai au si bebeii zile cand sunt mai linistiti. Si cu cat avansezi in sarcina de acum incolo bebe nu va mai fi asa activ, nu de alta dar creste si nu mai are asa mult loc de zbenguiala. Dar e bine de urmarit si daca nu il simti 24 de ore fuga la doctor.
Gata, fug la culcare. Pe maine.
26 fix si
04/25/2000
dana_ene spune:
'Neatza !
Bombonico, m-ai dat gata cu pozele.
Burtica ta e maaaaaare si frumoaaaasa
.
De rochitze... ce sa mai spun ? Ca am ramas fara grai. SU-PER-BE !!!
Caditza e de nu se poate, la noi n-am vazut asa ceva.
Iar sotul tau sa-ti traiasca, draga mea, bravo lui ca-i super familist.
Diana, o-ho-ho, ce de dulciuri a capatat Ecaterina ! Si ce mandra era de ea. Un pupic
de la mine.
Totusi, trebuie sa ai mai multa grija de bebe.
Ma bucur ca mai primim vesti si de la Mirela. Grea sarcina si la ea, saracutza. Doar 55 kg ???? 
Ursoaica, si mie-mi place mult sa dorm pe burta. Era pentru mine cel mai odihnitor somn, dar acum n-am mai putut si stiu ca n-o sa mai pot multa vreme. Ce sa facem? Sacrificii multe cere bebele, dar merita din plin.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ralirali spune:
Neata, burtici!
La mine au revenit insomniile si azinoapte citeam noutatile de pe forum. Mamicile de nov-dec au inceput in forta nasterile si voiam sa va zic sa cititi mesajul lui Lavi02 de pe pagina 8 in care descrie desfasurarea travaliului si modul in care evolueaza contractiile. Mie mi-a prins foarte bine descrierea ei, mai ales ca eu am contractii in fiecare zi si fiind deja obisnuita cu ele ma temeam ca nu o sa le disting pe cele din momentul in care se declanseaza travaliul.
O sun mai tarziu pe IoanaT sa vad ce mai zice si revin cu noutati.. a trecut o vesnicie de cand nu ne-a zis o vorba.
Pupic la toate burticile si o zi usoara pentru cele care sunt la munci
.
Ralu 30+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
Dupa cum vedeti, sunt matinala din nou. Am fost sa fac analizele, maine iau rezultatul. Am putin emotii cu glicemia, sper sa fie ok. Mai am de facut doar secretia vaginala.
Am iar o tona de calcat, trebuie sa si spal azi vreo doua masini de rufe.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
Buna fetelor...ieri am lipsit ca am avut zi de analize si facut nervi ca am umblat dupa concediu medical....azi este gata hemoleucograma si sumarul de urina, iar peste 10 zile abia, secretia....maine sau vineri ma duc sa ridic rezultatul la analizele care sunt gata...Alina vad ca si tu ti le-ai facut...Bravo..sa iasa foarte bune!Astery sanatate soacrei tale...ma uit acum sa vad daca mi-ai scris pe mail!Eu sunt foarte bine...azi noapte am dormit bine de tot si mindra a fost mai cumintica...mama mi-a spalat o parte din hainutele Biei si azi le calca...duminica cind o sa merg la ziua ei o sa-i duc si gramada de hainute pe care le-am primit sapt. trecuta...Toanca la capitolul sex rezist destul de greu...am numai vise erotice...daca am ajuns sa visez ca m-am culcat cu Dichiseanu iti dai seama!Totusi stiu ca va trece si perioada asta si sa vezi tu la anul in primavara ce "lupte" trag! M-am apucat sa gatesc si mereu cind deschid frigiderul si vad gramada de dulciuri pe care mi le-a adus Dan imi curg balele...incerc insa sa nu sar calul...Maine sau vineri trebuie sa ma duc in oras sa-i iau mamei un pulover pe git de ziua ei...sper sa gasesc ca este grasana!Janina vad ca te duci luin la T...eu o sa ma duc dupa ce am rezultatul la analize...probabil pe 14! Bafta!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
iuliiuli spune:
Buna dimineata la burtici!
Diana , e super draguta fetita ta, sa-ti traiasca si va bucurati de ea si de bebe ce vine!
Bombonico , sa fii sanatoasa si frumoasa in continuare. Faina burtica ai!
In ritmul in care crestem , tare imi e ca o sa te ajumgem la dimensiuni!![]()
Ursoaico, ai grija de tine! Si eu stau cateodata linistita tocmai sa simt ca misca bebelusa, dar deocamdata ea chiar se misca!![]()
Denisa, sper ca ai reusit sa vezi pozele, nu-mi dau seama unde am gresit!
Dana , poate ma lamuresti tu?! (am intrat exact pe poza pe care vroiam sa o arat si am dat copy, paste la adresa care aparea sus intre acele paranteze patrate fara spatii...
; a aparut textul scris de mine , langa semnatura, dar de ce nu se poate vedea poza????)
Imi place de voi ca va ocupati sa cumparati tot felul de accesorii ptr bebe, gen sterilizator, incalzitor ptr lapte...Alex nu a vrut sa bea din biberon decat de vreo 2 ori, in rest il hraneam la san si cu lingurita inca de la 4 luni...asa ca sunt chiar novice intr-ale cumparaturilor de acest fel...ce fel de sterilizator, ce producator e mai bun?(vorbesc ce piata romaneasca...)
am scris destul, intru mai tarziu un picut!
Iulia
26+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
toanca spune:
neata fetelor.
Ce faceti?
Cata, chiar cu Dichiseanu, mama? Macar unu mai tanar daca era............
Macar, daca tot ai umblat, ai rezolvat cu concediul medical?
Nu te mai duci deloc la munca?
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze