anamariame spune:
anamariame spune: Off, eu sunt Lynette  Nu am vazut nici un episod din serial, dar nu imi suna bine
Nu am vazut nici un episod din serial, dar nu imi suna bine  . Am 5 copii, am renuntat la un job grozav, si nimni nu ma apreciaza...Ce viata bestiala am...
. Am 5 copii, am renuntat la un job grozav, si nimni nu ma apreciaza...Ce viata bestiala am... Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Siminaf spune:
Siminaf spune: I'm a Bree. Mu am urmarit nici macar un episod, dar din ce scrie acolo, mi se cam potriveste caracterul...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mia. spune:
Mia. spune: si eu tot SUSAN!Si nici eu nu ma uit la serial!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

gabirus spune:
gabirus spune: Si eu tot Susan. Dar mie mi se si potriveste. Daca ar fi trebuit sa aleg, pe ea o alegeam.
 POZE

numeioana spune:
numeioana spune: BREE[size=2][/size=2] si eu! Si mie mi se potriveste, cred. Imi doresc sa fiu sotia si mama perfecta!
Ioana

katty spune:
katty spune: L-am mai facut odata, ca nu apucasem sa citesc despre Lynette, mi-au fost puse alte 15 intrebari, si mi-a iesit Bree!! Parca e mai bine, dar nu mai cred  ca e OK!!
Catalina & Andrei(3ani)

roxanaz spune:
roxanaz spune: Gabrielle.....ntz ntz...i wish!  (cred ca aia cu mi-as dori o masina a influentat alegerea....
 (cred ca aia cu mi-as dori o masina a influentat alegerea.... )
)
Roxana