desperate housewives-test ;-)
Raspunsuri - Pagina 2
blinky spune:
ok, deci suntem o trupa serioasa d suzane pt cele care n au urmarit, si sunt totusi curioase, gabrielle e tipik vecina superba, un pic usuratica, care-si insala sotul, bree e sotia perfecta care ar vrea sa duca o viata perfecta,un pic cinica si poate prea tipicara, lynette e casnica, cu 5 (parca)copii dar care se va reintoarce in curand la munca pt a-si lasa sotul acasa, susan e zanatca, cea cu probleme in dragosta, cea ale carei relatii sunt mereu problematice, ar mai fi mary alice, cea care a murit si care ne povesteste totul, si edie, rautatea "simpatica" a cartierului...
teri hatcher (susan) e cea mai populara in USA, asa ca poate d asta iesim toate ca ea? eu ma cam si regasesc....
tinatache spune:
eu sunt Bree dar nu se potriveste: nu sunt o gospodina perfecta, casa mea e depaaarte de a straluci de curatenie, ba din contra. De mama perfecta ce sa mai zic:)) nici nu ma gandesc sa stau la cratita sa-mi cresc copiii pana i-oi marita/insura
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
michelle7 spune:
eu credeam ca eva longoria e mai populara in sua. adica de ea se vorbeste cel mai mult la TV ( asa mi se pare mie nu stiu ce zic statisticile )
michelle7
Teodora D. spune:
fetelor, eu am vazut tot serialul, mai putin ultimul episod,va rog, nu se milostiveste nimeni sa spuna in 2 vorbe ce am pierdut?
despre rezultatul testului mi-e rusine sa va zic, e aiurea rau, am iesit chiar persoana care ma reprezinta cel mai putin.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by blinky
[ gabrielle e tipik vecina superba, un pic usuratica, care-si insala sotul
Superba = departe de mine!
Usuratica = comenteaza altii chestia asta.
Sa`mi insel sotul? Pai n`at fi mai bine sa`l parasesc daca tot am chef sa umblu cu altii?
Ntzzzz.... nu m`a nimerit!
oana_s spune:
Fetele, eu nu pot sa fac testul...cand apar intrebarile alea de la 1-15, nu apare nimic scris la ce as putea eu sa selectez (adica sunt spatii goale)...ce sa fac?
Oana si Mara 11.08.2004
pozici
elyanne spune:
Nici eu nu stiu ce se intampla in serialul asta... la test mi-a iesit GABRIELLE.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex