desperate housewives-test ;-)
Raspunsuri - Pagina 4
cybip spune:
Mie chiar imi place serialul.
Dupa ce zic astia cu testul eu sunt Gabrielle, cooool
Teodora daca vrei sa afli amanunte despre serial uite si www.showtimearabia.com/DesperateHousewives/en/default.html" target="_blank">aici
Yasmeen
gangurici_licurici spune:
Hi, hi, eu cica-s Edie, n-am urmarit seralul dar din caracterizare m-am cam prins cum stau lucrurile... Da' sincer, unele raspunsuri le-am dat ca nu aveam alta optiune, sau am ales ce stiam (de ex. la intrebareacu Charli's Angels stiam doar 2 dintre actrite...)
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by cybip
Mie chiar imi place serialul.
Dupa ce zic astia cu testul eu sunt Gabrielle, cooool
Teodora daca vrei sa afli amanunte despre serial uite si www.showtimearabia.com/DesperateHousewives/en/default.html" target="_blank">aici
Yasmeen
multumesc pt. link!
si mie imi place serialul, abia astept sa achizitioneze tvr seria a 2-a.
eu tot gabrielle am iesit,zau ca nu sunt ca ea, sunt familista convinsa, iar frivolitatea nu e punctul meu forte.dar poate pt. ca sunt superba seman cu ea.
dar nu pricep de ce atatea fete care nu au vazut serialul isi fac testul.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
maru spune:
AM IESIT LYNETTE DE DOUA ORI SI O DATA BREE.
Nu/i a buna!
Nici una din ele nu e normala!
Oricum, serialul e super!
Canada, here I come!!!
dora78 spune:
Io am iesit Susan, insa habar n-am despre ce e vorba in serial... asa ca nu pot face multe "asocieri"...
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Lory_k spune:
Eu cica sunt GABRIELLE...
karmyna spune:
buna fetelor
eu am facut o data testul si am iesit de 2 ori ca susan
serialul imi place foarte mult si rad de nu mai pot cand face una cate o gafa.cea mai tare este gabrielle.mie imi place de ea..
va pup..
carmenn
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Oana_Bquote:
Originally posted by Iubika
Nu am habar ce se intampla in serialul asta, dar aparent sunt GABRIELLE.
Spuneti`mi voi daca e de bine sau de rau!
Nu m-a interesat filmul si deci nu stiu daca e de bine sau rau da' intre doo butonari cu telecomanda am vazut o secventa in care Gabrielle era in pat cu unul si brusc deschide soacra-sa (ea cred ca era) usa cu un aparat de fotografiat in mana si le face poza. Soacra-sa fuge in strada, da o masina peste ea si Gabrielle ii ia aparatul de fotografiat din buzunar
Mi-am facut si eu testul si cica sunt Edie, avea o poza unde isi incorda muschii. Aia cine mai e?
Oana_B
Si mie tot Edie mi-a iesit!E de bine? sau de rau?
cata
Teodora D. spune:
Edie e genul blonda fatala,sexy, siliconata, care nu are prieteni printre femei si simte nevoia sa agate toti barbatii care ii ies in cale.se recunoaste cineva?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.