La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)
Raspunsuri - Pagina 9
elisor spune:
Bravo voua celor care mergeti la scoala, din toata inima, invatatori, profesori tot respectul.
Ma enerveaza la culme ca minerilor li s-au gasit solutii si bani pt. platile compensatorii, ca parlamentarii isi maresc singuri salariile si mai au tupeul sa spuna si ca le merita. Offf, ce tara avem!
Si in Brasov sunt multe scoli care au inceput, dar nu scoala lui Andreas care mai are si renumele de cea mai buna scoala din oras, pai atunci ar fi trebuit sa dea exemplu. Solutia pt. ca elevii sa nu sufere de pe urma grevei ar fi fost una mai buna sa nu li se definitiveze situatia si astfel nu ar fi pierdut materia.
Nuuuu, categoric nu sunt de acord cu recuperari in we! Poate pe asta se si bazeaza scoala noastra de nu vor sa inceapa scoala.
Eli, Bianca & Andreas
elisor spune:
Inghetarea anului??? Am mai spus ca ar fi o tragedie, eu nici nu concep sa se ajunga la asa ceva.
Tocmai am vorbit cu inv. si i-am spus ca sunt unele scoli care au inceput si fac ore in toata regula. Raspunsul doamnei: nici pomeneala de asa ceva si daca totusi sunt scoli care au inceput o fac pe propria raspundere. Ce sa mai zic? No coment!
Pe deasupra e si un frig de nu se poate sta in clasa fiindca au schimbat caloriferele si centrala si inca nu au reusit sa dea drumul.
Eli, Bianca & Andreas
georgiana.david spune:
Mie mi-e frica sa nu le vina vreo idee nastrusnica si sa le strice copiilor din vacanta de Craciun
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
angy11 spune:
Georgiana,nu prea cred ca au cum sa le afecteze copiilor vacanta,ca e vacanta de sarbatori,care vorba aia pana si ceausescu o lasa vacanta,insa daca ma gandesc bine,avand in vedere ca acesti copii,practic sun in vacanta,s-ar putea sa le vina ideea sa recupereze in vacanta intersemestriala cea din Ian.-februarie,nu mai stiu exact datele.
Cu ingetarea anului,nu stiu ce sa zic,nu sunt la curent si nici cei din scoala nu prea sunt,ca ajungem seara acasa obositi si nimeni nu mai are chef sa se uite la stiri.
oricum era clar ca mai mult decat au oferit,nu o sa dea,chiar daca continua greva.
Pe undeva e si o miscare politica menita sa sifoneze guvernul.
georgiana.david spune:
Am stat la stiri pana la ora asta, si negocierile din aceasta seara au fost fara rezultat, GREVA CONTINUA!
crini spune:
Eu nu inteleg cum adica sa inghete anul. Raman toti sa repete anul in care sunt? Pai si cu cei de la gradinita, care intra in clasa 1 ce fac? Unde ii pun? Trebuie sa suplimenteze si salile si numarul de profesori... nu cred ca e ceva fatibil.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
georgiana.david spune:
Azi iar au fost profesorii la negocieri, abia astept stirile de la ora 19.
angy11 spune:
Fetelor am sa va dau o veste proasta.
Se pare ca si noi intram in greva.Azi am avut sedinta si toti sunt foarte suparati ca cei din guvern ieri au aratat pe post niste salarii astronomice,ele fiind cazuri izolate de ex. 19 mil da,dar cu gradu I,vechime cat cuprinde,spor de dirigentie,spor de conducere si probabil salar de merit,sau chiar mai mult, gradatie de merit si poate ceva ore suplimentare,peste norma.
Asta i-a infuriat pe toti.
Eu am 15 ani vechime,am doua 34 de ore,adica aproape 2 norme si am luat in oct.(luna intreaga),10 mil.300 mii.Incadrarea mea e 7 mil si ceva,am doar deful,diferenta la incadrare intre def si gr. II e f. mica de cateva zeci de mii.Adica pe o nerma iau 7 mil si pe a doua 3,pai nu tot eu fac orele astea,nu am aceasi pregatire si pt. orele suplimentare?
La noi nu s-a facut greva mai deloc pana acum si daca nu erau acele dezinformari deliberate,cred ca nici acum nu s-ar fi lasat convinsi sa intre in greva.
georgiana.david spune:
Am auzit si eu la stiri si sincer ma dispera!
grati.ela spune:
Aseara am avut un soc: profesoara de engleza a Ozanei (cls. I) m-a sunat si mi-a spus ca azi intre 9 si 12 se face recuperare la engleza. Eu i-am multumit doar de informatie dar dupa ce am inchis am inceput sa diger vestea. Oare ce sa tot recupereze la clasa I si inca trei ore cu niste copii care nu rezista atat nici macar la abilitati practice?! In plus nu au fost anuntati toti copiii (am sunat presedintele comitetului de parinti si el habar nu avea). M-am intrebat daca in sala in care lucreaza au caldura, ceilalti profesori fiind in greva. Oricum, mi-am tot pus semne de intrebare pana a venit sotul si a decis sa nu dea curs spargatorilor de greva. Numai bine! Gratiela