La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by elisor
[Ai vostri puiuti au inceput scoala?

Eli, Bianca & Andreas

NU!! La noi inca nu au inceput, a fost sotul meu dimineatza la scoala sa vada ce se intimpla...venisera citiva copilasi, in scoala erau doar femeile de serviciu si paznicii care n-au stiut sa spuna prea multe, decit ca,avind in vedere ca profesorii nu au venit pana la ora 8 inseamna ca nu fac azi ore. O sa dau un telefon mai tarziu sa vedem daca se stie ceva ptr maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si noi am trezit copilul de pomana ieri dimineata pentru ca la scoala Ioanei inca e greva. Si noua doamna invatatoare ne-a spus sa urmarim stirile.

Voi sunteti de acord cu recuperarea orelor in zilele de we?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Noi mergem in continuare la scoala.
Copilul e foarte incantat. Ieri au facut ore normal, fara ca invatatoarea sa-i grabeasca. Ba, au dat si lucrare de control la matematica.
In legatura cu recuperarea: nu sunt de acord sa se faca in zilele de sambata. Copiii mai mari pot sa faca fata, dar astia mici ar fi prea obositi.
Dupa ce scrie prin ziare, trag concluzia ca maine incepe scoala in toata tara.

Mergi la inceput

Scrie in ziare ca maine incepe scoala? Eu am sunat la noi la scoala si mi-au zis ca ei nu stiu nimic despre inceperea orelor, sa ma uit la TV si sa vad ce se anunta!

Si nu, nu sint de acord sa recupereze in we, cred ca va fi f greu ptr ei. Pe de alta parte, daca ceilalti parinti vor fi de acord nu cred ca as avea eu cum sa ma opun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Nu, nu scrie explicit in ziare ca incepe scoala. Scrie doar ca s-au cam saturat si profesorii de starea asta si ca ar fi dispusi sa mai cedeze. Am auzit, insa, acum cateva minute la radio ca s-a decis continuarea grevei.
Eu am joi sedinta cu parintii si sigur se va discuta despre metodele de recuperare a materiei.

Mergi la inceput

A pus cineva un link la generale de pe Hotnews

http://www.hotnews.ro/articol_37403-Profesorii-merg-pana-in-panzele-albe-continua-greva-generala.htm

se pare ca nici maine nu incepem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Eu vorbesc din off, dar nu as fi de acord sa mearga copilul la scoala in we. Il bulversezi, isi iese din ritm, daca mai are vreun ritm, cu greva asta...

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Am auzit la stiri ca se discuta deja de inghetarea anului scolar ceea ce mi se pare nebunie totala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu chiar nu mai inteleg nimic.deci lucrez la o scoala in Romania si nici urma de greva,azi chiar am avut consiliu pt. niste abateri disciplinare.Fetita mea e la gradi,au facut 3 activitati,baiatul clasa I,l-au facut pe "e" mare de mana.....
In timisoara la majoritatea scolilor se fac ore normal.la stiri nu ma mai uit ca ma bulverseaza astia.

Mergi la inceput

Angy11, pai nu-i Banatul fruntea? Bravo voua! Stiu eu de ce incerc sa-l conving pe al meu sot sa ne mutam la Timisoara, numa' ca el bucurestean convins, nu si nu iar eu ardeleanca rabdatoare, mai incerc.

Mergi la inceput