Unde calatoriti .....cu sufletul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Oooo, am o lista luuunga cu locuri unde vreau sa ajung (le insir aici la gramada, continente, subcontinente, tari, state, regiuni, orase etc.):
Africa subsahariana, Islanda, Norvegia, Rusia, Slovenia, Alaska, Florida, Colorado, New Mexico, Montreal, Patagonia, Insulele Maldive, India, Japonia, China, Noua Zeelanda..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Eu calatoresc cu gandul, pana ajung si cu fizicul pe acolo ... , la o casa la tzara, cu pomi fructiferi in spatele casei si vitza de vie in curte; apoi la mare , vara, apoi la Busteni la nea Grigore de unde incep traseele si unde beau vin fiert, in gradina la bunici, si, de ce nu , la Olanesti.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Offffff, ce ma bucur ca nu sunt singura care viseaza la taramuri straine, si se uita la poza ca doar atat ii ramane de facut pentru moment!

da lasa ca ma fac eu mare si o sa devin proprietara lu' burj-al-arab si va invit si pe voi sa facem un party

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inapoi in trecut. Prezentul nu-mi place. Viitorul nu-l vad.

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

eu sunt dintre acei norocosi carora visele de a calatori s-au transformat in realitate..sunt multe locurile in care meseria m-a dus..dubai( nu e asa spectaculos cum va imaginati, sunt multe alte locuri mai interesante..), nepal,india, sri lanka, maldive, bangladesh, japonia, china, singapore, filipine, thailanda, africa de sud, maroc, indonezia, malaezia, egipt, aproape toata europa..dar cand visez, ma visez in copilaria fara griji, pe campul ars de soare de langa casa bunicilor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

eu calatoresc cu sufletul in Ro in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

adrienne12 eu zic sa ne luam de manuta amandoua

Mergi la inceput