Unde calatoriti .....cu sufletul?

Unde calatoriti .....cu sufletul? | Autor: oanaiasi

Link direct la acest mesaj

Eu cand ma plictisesc acasa .... plec in vacanta (virtual) in locuri in care poate nu voi ajunge niciodata in viata !

De ficare data ma visez aici: http://www.focusmag.gr/id/files/68743/Burj%20Al%20Arab.jpg

Voi unde calatoriti ... cu gandul ? In ce locuri vreti sa ajungeti? Care e coltul de lume pe care vreti cu ardoare sa il vizitati?
sau poate , pe jos sau

Oana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Visez sa ma reintorc la Adamclisi : era o zi torida de vara, o liniste...de se auzeau doar greierii din iarba uscata iar noi trei (mama, tata si cu mine) ne prlimbam printre ruine. mi-aduc aminte ca tata glumea ca "tot niste pietroaie s-o alege si de ctitoriile lu nea Nicu" si pentru moment ne-am simtit toti parca razbunati de istorie. Si Histria...ce poezie ! Sau poate era doar copilaria mea cvasi-normala, intr-o lume anormala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

In Dubai? E atit de realizabil... Eu ma visez in Japonia desi si asta e realizabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Visez sa zbor cu . Visez sa ajung la New York. Si sa ma reintorc la Paris.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Cand vreau sa calatoresc cu sufletul, ma intorc in timp cand eram copil si mama inca mai era printre noi, si eram pur si simplu O FAMILIE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

eu visez k, calatoresc in toata lumea si nu mai muncesc..glumesc dar chiar k as vrea sa vad tot globul mai putin acolo unde e frig.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Sa ma reintorc in Barcelona, orasul visurilor mele. Poate cand mai creste bebita.

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu una as vrea sa nu mai am frica de avion ca sa pot calatori mult... ...apoi tot Burj Al Arab ramane primul lucru pe care ma duc sa-l vad cand m-oi urca in avion.

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... voi pasari calatoare !!!
mai statzi si acasa, nu umblatzi in lumea mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Eu una m-as duce in Tibet ca pe acolo inca n-am fost da' tare as merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Eu vreau la Rio

Mergi la inceput