Unde calatoriti .....cu sufletul?
Raspunsuri - Pagina 2
Delia spune:
quote:
Originally posted by osolita
Eu vreau la Rio
Daa, si eu la Carnaval!
Delia, Codrin si Iris
narancea spune:
acu de la Burj Al Arab vrei la Rio, le sucesti surioara de nici tu nu le mai stii. de curiozitate ce e ala Burj Al Arab ? suna arabesc
si eu am o teama de avion, ceva de speriat !
Delia spune:
quote:
Originally posted by narancea
acu de la Burj Al Arab vrei la Rio, le sucesti surioara de nici tu nu le mai stii. de curiozitate ce e ala Burj Al Arab ? suna arabesc
si eu am o teama de avion, ceva de speriat !
Burj Al Arab e hotelul de sapte stele din Emirate pe care il vezi in link-ul Oanei.
Este superb , eu am adunat de-a lungul timpului tot felul de date si imagini despre el.
Programele turistice pentru Dubai contin frecvent cate un mic dejun la acest hotel sau se poate vizita contra sumei de 50 de $ din cate am inteles.
Carnavalul reprezinta o maare atractie dar cat trebuie sa stau "in aer" pentru asta cred ca nu ma voi incumeta niciodata.
Si daca tot am inceput cu umblatul as mai include: Egipt - piramidele, muzeul de egiptologie, Tenerife, Tahiti, Indonezia stai sa ma opresc c-am depasiiiit de mult bugetu'...chiar si de visare .
Delia, Codrin si Iris
iriale spune:
Ca si Iubika, m-as intoarce in casa din Bucuresti, in Ajun de Craciun, cand mama cumpara bradutul, iar eu il impodobeam si ma bucuram de fiecare glob, de fiecare portocala si nuca poleite. In timp ce afara ningea. Dar mama nu mai este si nici tata si nici casa din Bucuresti.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
Sapper spune:
Oho, frumoasa intrebare ...cu gandul calatoresc in multe locuri ..bani de-as avea destui! Dar pe primul loc sunt NZ si Australia, nu stiu daca voi ajunge vreodata...dar mai sunt si multe altele la care visez!
Mik spune:
As vrea sa ajung in ISRAEL !
Spuneti-mi ca nu sunt pe jumatate nebune, please, cum fac sotzul meu si prietenele.
Mik.
diana2004 spune:
Eu as merge in mai multe locuri ,nu neaparat exotice :Rio ,India,ceva Spania ,ceva Italia ,putin prin Lisabona ,si m-as reintoarce oricind in Egipt (am fost in sept - un miracol ) .Cred ca si in Hong Kong m-as mai duce .
Ana_m spune:
Acasa, in Ro, in perioada Craciunului, a colinzilor, a mirosului de mancare, casa bunicii, zapada............
Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
miti2004 spune:
la fel ca si Ana m mi-e si mie tare dor de Craciunul de acasa, de impodobitul bradului, de masa in familie...
va pup