In Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata la toate fetele

Si bine ai venit Camelia !
Ce daca nu esti constanta aici ( pe DC)la scris... fiecare scrie cind are timp ... adevarul ca intr.un oras frumos ca Firenze nici eu nu as avea timp de scris ... ca m-as plimba pe strazi mereu ....

La mine contrar asteptarilor ieri a fost un soare si o caldurica ... parca venea primavara ... si azi iese soarele asa ca mai profitam de zilele astea frumoase ... insa nu va inchipuiti ce oratanii zboara pe aici ... ca au inviat toate gizele de la soarele asta ... asa ca inafara lacustelor alea mari si urite care insa nu fac decit zgomot, mai sunt niste gindacei verzi care zboara nebuni si daca ii prinzi in mina iti ramine mina cu mirosul lor, oricum daca intra unul din greseala in casa il "simti " dupa miros ... de coclit .... ieri pe rufele mele spalate si intinse la soae se asezase din zbor planat alta oratanie ... mare si verde semana cu un scarabeu ... si o sopirla urca linistita pe bloc .... deci daca astia cu santierul dins patele acsei nu termina odata pe mine ma napadesc animalutele care saracele probabil aveau casa in pamintul pe care astia il zapacesc in fiecare zi si in combinatie cu soarele de afara astea au plecat la plimbare prin sat ! ...

Nico sa nu te mai duci niciodata la magazinele din sat. Astia nu au preturi fixe , ei sunt cu negociatul ... in general iti baga texte d'astea ca sunt obiecte firmate ... firmne de care numai ei au auzit ... si deci numerita efortul... iarta-ma dar cu 200 euroi iti iei super cizme de la magazine misto in oras ... Eu sunt pentru mers in oras! Noi nu cumparam nimic din sat ... in primul rind la noi e mic de tot si deci nu exista decit un Despar ( care nici nu iti poti inchipui ce preturi ridicate la cer are ... asa ca si localnicii isi pun fundul in masina, tren sau autobuz si cu 2 euroi in plus te duci la COOP in comuna, sau in ziua de piata direct la piata ... asta ptr alimente ... ). Acolo ( in comuna de care apartinem) sunt si magazine de hainute si pantofiori .. dar crede-ma niciodata in 2 ani eu nu am vazut pe nimeni intrind in magazinele alea ... oare din ce or trai ? e drept ca nu am stat linga usa magazinului sa ppindesc cine intra si cine iese hahah sau poate pt localnicii pe care ei ii cunosc au preturi mai normale ? cine stie?

Irinel ... de ce nu vrei pui sa te duci la Londra ? nu se intimpla nimic daca il lasi 5 zile acasa pe Ale cu taticul lui ... era chiar de Craciun petrecerea ? daca e chiar in zilele alea e naspa e drept .. dar ar fii fost frumos ... Sau macar du-te numai pt sfirsitul anului ca si asa aici revelionul nu e mare scofala ... E vorba de Fox Kids ? ei organizeaza ? daca sunt ei merita sa il iei si pe Ale ... Ce norocoasa e prietena ta sa lucreze acolo....

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Irina, si eu zic ca poti sa-l iei pe Ale cu tine. Iar daca iti faci probleme pentru noaptea de Revelion, poti lua o bunica, o babysitter ceva, care sa stea cu el atunci. Nu renunta, mergi si simte-te bine!
Cri, si la noi sunt gandacii aia verzi, care se pun pe rufele proaspat spalate si stau asa la soare. Nu pot sa-i sufar. Dar si mai scarba imi fac soparlele, care aici sunt foarte multe. Poate nu ma crezi, dar eu in Romania nu le vazusem pe viu.
Despre cumparaturi ai dreptate. Am zis ca sambata merg la Milano sa-mi caut ce-mi trebuie. Sotul merge la servici, asa ca vin si eu cu el, doar ca ma opresc la magazine.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, AM CUMPARAT BILETUL!!!! Gata, plec pe 5 decembrie si stau pana pe 10. Doar n-o trebui sa renunt chiar la tot....

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Mie imi plac sopirlele de cind eram mica ... nu imi fac scirba ... cind eram copil in cartier la 2-3 blocuri de noi se termina Bucurestiul si deci era cimp cu porumb simai tirziu cu griu... asa ca baietii fugeau in pauza si prindeau sopirle pe cimp ca sa sperie fetele cu ele ... eu eram in gasca cu baietii hahahh asa ca ma jucam cu sopirlele ...
Imi e scirba insa de pasari , am fobie la pene si fulgi ... ce scirbosenie ... fug de gaini vii ca D** de tamie ... nu le ating nici moarta si imi e frica sa nu am ciupeasca ... Nu suport nici papagali sau alte pasarle in colivie ... nici porumbeii aia care zboara prin parcuri sau prin piete .. am o poza la Milano cu o fata disperata ca ma napadisera porumbeii si nu stiam cum sa scap. In schimb cind eram acasa la tata aveam o familie de gugustiuci care aveau cuib in corcodusul din fata geamului si veneau in fiecare dimineata sa isi ia micul dejun ( pe care il oferea tata : boabe de griu .... delicatesuri pt ei .. si apa ... ) pe balconasul de la bucatarie ... de aia nu imi era scirba sau frica dar e drept ca nu ii atingeam .. Si cind eram prin scoala generala am avut in bạcon si cuib de rindunele ( alea erau prietene cu mama .... stateau pe fringhia de rufe ... si mama intindea rufele .. ele se mutau mereu pe fir si o "bombaneau " in limba lor ca de ele erau stapinele balconului nu noi !!! ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

V-am innebunit cu calatoria mea...nu se pune problema de Craciun sau Revelion, caci petrecerea respectiva este pe 7, dar mie oricum imi era nu stiu cum sa plec, caci nu am facut-o niciodata, adica maximul de timp in care Ale a ramas fara mine a fost de pe o zi pe alta.
De data aceasta insa m-am gandit si razgandit de atatea ori, ca pana la urma am mers si am cumparat biletul, ca sa fiu sigura ca nu mai schimb ideea.
Si acum gata, nu va mai plictisesc.

Soparlele? Nici eu nu le cunosteam in Bucuresti, dar aici am vazut atat de multe...un pic un pic mi-e sila/greata de alea turtite, cred ca sunt scorpioni.
Dar daca ele/ei ma lasa in pace, si eu sunt pasnica (sunt genul care nu omoara nici mustele, le invit doar frumos sa iasa din casa).

Nico, succes la cumparaturi maine!

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Irina, felicitari pentru decizie si sa te distrezi bine! Sa ne povestesti si noua cum a fost.
Cristinel, voi cum petreceti sarbatorile?
Fata mea e la fel ca tine, alearga sa prinda soparle, nu-i e nici frica nici scarba de ele. Ea e foarte atrasa de natura. Ii plac si omizile (cica sunt moi si pufoase), felurite insecte si vietuitoare.
Ce-mi zice odata, cand eram in curtea bisericii 'Mami, hai sa stam sa observam natura!'.

Mergi la inceput

Tot eu sunt!
Venind spre casa am vazut steagul Italiei la o multime de balcoane. Aveti habar de ce? Mi-a scapat vreo sarbatoare sau vreo stire?

Mergi la inceput

Buna dimineata...

Nicoleta, chiar nu stiu sa fi fost ieri vreo sarbatoare (sau poate vreun meci??), asta apropo de steagurile vazute de tine.
Azi esti la cumparaturi de cizmulite frumoase?

Eu, la servici.

IriAle

Mergi la inceput

Fetele, mi-am luat cizme!
Mi-au placut de cum le-am vazut, dar nu ma induram sa le iau. Noroc cu sotul, a spus 'ia-le ca-ti stau bine si sunt de calitate' si s-a dus sa le plateasca. Eu i le aratasem doar sa-si faca o idee de ce vreau, dar ziceam sa ne mai gandim, sa mai cautam. Iar n-as fi luat nimic.
Pana sa iasa el de la servici m-am invartit cateva ore pe Buenos Aires (bulevardul nostru cu magazine) si in tot timpul asta n-am luat decat lucrusoare pentru copii, ca se apropie sarbatorile si am zis sa fiu pregatita, ca cine stie cand mai ies. Asa ca m-am aranjat si pentru Mos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Si mie imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des. Ajung acasa de la munca rupta. Si cum anul acesta nu am nici un credit, pana la sfarsitul anului trebuie sa fac cursuri pana fac 30 de credite. Daca nu, ma dau afara din colegiul asistentilor.Si in aceasta perioada sunt obosita. Am dureri de cap...cred ca umezeala asta e de vina. Si tocmai am aflat ca am la genunchi deplasat o bucata de cartilaj......si tre' sa fac o operatie. Of, si nu vreau. Mi-e frica. Parca-s batuta-n cap.

Si eu ma gandesc la Craciun. Dar ma gandesc cu amaraciune, pentru ca in aceea perioada eu am sa fiu in febra mutarii. Ce straniu.......anul acesta de Pasti ma mutam........nici macar nu pregatisem o salata boeuf. nimic. Noroc de sora mea ca-mi daduse 2 pulpe facute la cuptor , o farfurie de salata si cateva oua vopsite. Anul acesta a fost cam urat pentru mine.

O Duminica placuta!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput