In Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 2
crista-s spune:
Buna dimineata !
Ce zi nasparlie a fost ieri, mai intii un cer innorat, apoi a inceput vintul care ridica la cer toate frunzele uscate ( am zis ca vine uraganu' peste noi hahahah ) iar cireasa de pe tort a fost ploaia. Asa ca sa nu te bucuri de ziua asta libera !
Voi ce mai faceti? Cum ati petrecut ? Eu am stat in casa ( cu vremea de afara nu ai fii iesit nici macar pina in fata blocului ... era pustiu in sat).
Va doresc un rest de saptamina placut ....
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Buna dimineata....eu, ca de obicei, din nou pe baricade, adica la birou.
Stiu ca va voi "supara" pe toate, dar la mine aici este cald, cald, cald... Venind inspre servici, era 7.30 cand am plecat de acasa, a trebuit sa imi dau jos sacoul, ramanand doar cu camasa, va imaginati asadar cum va fi la ora pranzului!
Iar ieri, la casuta de , m-am relaxat....copiii (adica Ale al meu si prietenul sau Daniele) s-au zbenguit toata dimineata pe plaja, in timp ce eu si prietena mea stateam turceste pe nisip, in fata marii (de un albastru intens absolut minunat), la taclale.
Inspre dupa-amiaza insa, s-a facut brusc frig si umezeala, asa ca pe la 17:00 am plecat inspre Messina.
Napoli este intr-adevar un oras de o frumusete speciala, eu am fost de cateva ori. Iar un cappuccino in faimosul Bar Gambrinus, langa Piazza del Plebiscito, este un ritual de care nu cred ca ma voi desparti vreodata.
O zi buna in continuare... si .
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
crini spune:
Buna dimineata,
Ca si Irina si eu sunt la servici.Doar ca eu am facut punte de 4 zile. Sotul meu a lucrat insa luni, asa ca n-am plecat pe nicaieri. Cu cozile care se fac pe strazi nici nu prea merita.
Ieri dimineata a plouat si la noi, apoi a stat si am iesit pe-afara, dar tot intunecat era timpul. Dupa amiaza am fost la supermercato. Mi-am dat seama brusc ca n-am prosciuto si ca vreau pentru sandviciul de azi. Si doar facusem cumparaturile sambata, special ca sa nu merg marti ca e plin ochi. Nu stiu cum se face, cand e cate o zi libera si un magazin deschis, toata lumea merge acolo. Nu mai erau locuri in parcare, era coada sa intri, coada sa iesi.
In fine, asa mi-a trebuit.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
crista-s spune:
Buna dimineata !
Saptamina asta cu toate sarbatorile si puntile lor uite ca am ajuns de la "premiante " pe prima pagina la codase ( pg 2 ) .... Dar recuperam noi saptamina viitoare.
La mine e vremea cam urita, sta sa ploua, e asa o umezeala in aer.... Eu insa tot mai sper sa iasa un pic de soare... sa vedem cum o fii norocul. M-am cam ramolit de cind am venit in tara asta hahah , ma durea pe mine spatele si acasa dar de la stat cu fundul pe scaun in fata calculatorului si mai mult la sf de luna ( cind era mai mult de munca...) dar acum de la umezeala asta ma intepenesc de un umar cam de 2 ori pe luna si ma tine destul ... acum tocmai mi-a trecut insa sa vedem cind ma apuca iar ca daca nu iese soarele curind risc iar sa nu pot ridica mina . Astazi voi lenevi pt ca nu ma trage ata sa fac nimic cu norii astia care plutesc deasupra capului.
Imi zboara mintea numai la Craciun ... parca as fii copil ... abia astept
Voi ce mai ziceti?
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Ai dreptate, Cri, am ramas codase...
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
crini spune:
Si eu ma gandeam ieri ca nu prea mai scriem. Duminica am fost sa-mi caut incaltaminte de iarna dar tot nu mi-am gasit, dar ieri venind spre casa am vazut in vitrina unui magazin din satul meu, o pereche de cizmultie care mi-a placut. Intru, il intreb pe nenea cat costa si el 'Ce numar?' '38, cat sunt?' 'Aaa, mult' 'Adica?' 'Erau 250, pot sa le las la 190. Dar sunt de calitate, sunt facute de cei care lucreaza si pentru fratelli...' N-am inteles care frati, nu erau cunoscuti (de mine). M-a enervat, nu putea sa spuna pur si simplu cat costa si gata?
Si asta vara la fel, se oprise vara mea pentru niste pantofi mai uschiti si tot asa s-a purtat, ca si cum el iti face o favoare ca le da cu pretul asta. Nu merita sa cumperi din sat, cel putin la noi. Sunt mai ieftine la Milano. Si ma refer si la imbracaminte, parfumerie. Voi stati tot la tara sau in orase? Si la voi e la fel?
Oricum am ramas in continuare fara ghete, mai cautam.
iriale spune:
Nico, mai bine incerci direct la Milano...altfel vine iarna si tot fara incaltaminte ramai!
Eu locuiesc in oras, chiar foarte aproape de centru. Imi place Messina, caci este un oras "a passo d'uomo", nici prea mare, nici prea mic, linistit, poti merge pe strazi si la 1 noaptea fara sa iti fie frica de idioti care ar putea sa iti creeze probleme.
Fetele mele dragi, aseara am primit o invitatie la o mare petrecere pt Sarbatorile de Iarna organizata de Walt Disney International, la Londra (prin intermediul unei ffff bune prietene care locuieste acolo si care lucreaza pt Fox). Si m-am gandit sa ma duc. Nu de alta, dar fata asta a si obosit sa ma tot invite la ea, o face de ani de zile, iar eu, tot de ani de zile, aman. Mai tarziu merg la agentie sa vad care-i treaba cu avionul, iar apoi ma hotarasc. Problema cea mai mare este: cum stau eu fara Ale cateva zile??? GREU de luat decizii.
IriAle
CameliaS spune:
Buna fetelelor.
Si eu sunt tot pe aici prin Italia. Nu am scris pana acum nimic pentru ca nu sunt constanta deloc cu forumul. In sensul, sunt perioade cand intru si de cateva ori pe zi si lungi periode in care nici nu imi aduc aminte de existenta forumului.
Eu stau la Firenze de aproape 5 ani , am un baietel de 2 ani si cam atat.
O zi buna tuturor.
Camelia
crini spune:
Irina, petrecere frumoasa si sa nici nu te gandesti sa renunti!
Noi probabil vom petrece sarbatorile acasa, n-am organizat nimic.
Si eu ma gandeam sa-mi iau de la Milano, dar trebuie sa-mi fac timp, ca de la servici fug intr-un suflet la tren si repede la scoala sa iau fetita. Iar in we nu vin ca n-am unde sa parchez (am luat de cateva ori amenda) si nici nu reusesc sa ma fatai cu carutul prin magazine.
Camelia, bine ai venit!
iriale spune:
Nico, sa stii ca am renuntat deja la ideea de a pleca, am fost si la agentie, biletul costa putin, prietena mea era superfericita ca in sfarsit m-am hotarat, dar... nu ma lasa inima sa plec. Eu 5 zile fara Ale nu stau, cum fac?? Probabil ca sunt exagerata, dar nu reusesc. Astept sa mai creasca putin si plecam impreuna!
Of...
Bine ai venit, Camelia...
IriAle