Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70
Raspunsuri - Pagina 9
simonette spune:
Bugnar!Liutzul meu drag! Nu ma mai certa, te rog! De dimineata pana seara, sunt plecata cu sotul, sa muncim [ne chinuim sa punem pe picioare un restaurant de cartier, nu e cine stie ce!], ca doua
! Am mai trecut si printr-o criza financiara, ca ne-a prins vremea urata chiar cand nu trebuia

Depasim noi toate obstacolele pana la urma si totul o sa fie bine! Promit ca atunci cand va fi gata bucataria, invit toate fetele sa ne cunoastem
! Asta, daca nu aveti pretentii prea mari...asa cum am zis, e un restaurant de cartier, mai exact in berceni la aparatori! Daca va va face placere, veti fi invitatele mele! Seara, cand ajung acasa, primul lucru pe care il fac e sa deschid calculatorul si, cu sufletul la gura, sa va regasesc
Criza financiara, n-a trecut de tot, asa ca nu va fi gata prea curand, dar intr-o luna sper eu, ca-l punem cat de cat pe picioare!
Cu speranta ca m-ai iertat, iti marturisesc, ca ma bucur c-am fost prima care te-a intampinat si, ca la randul meu nutresc o simpatie profunda pt tine!
Pt. toate fetele! Sper ca ati luat la cunostinta de invitatia
mea, peste nu stiu cat timp?! Eu, vroiam sa va invit cand era gata, dar daca Liutzu' m-a provocat!
Tabitha spune:
Fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru intr-o problema spinoasa.
Mie mi-a venit ciclul sambata seara, pe 22 oct. De fapt a fost o scurgere rozie. Duminica si luni au curs doar cateva picaturi, asa ca sa nu zic ca nu am ciclu, dupa care marti am avut ciclu normal, pana sambata. Pentru mine nu e un lucru anormal. Asa mi se intampla in fiecare luna. Problema este ca dr. m-a chemat la ecograf in ziua 11-12 a cm. Cand sa consider ca a fost prima zi a cm? Dat fiind ca trebuie sa vin la Bucuresti de la circa 400 de km distanta pentru a face ecografia, nu as vrea sa gresesc ziua...
Va rog sa ma ajutati cu unsfat.
Azi ar trebui sa sun ca sa ma programez si nu stiu pentru care zi sa fac programarea.
Va multumesc mult.
Tabitha
adelamaria spune:
Buna dimineata!
Hai, gata? La apel!! La strigarea de dimineata vreau sa va vad pe toate, toate!! Cine nu raspunde, e scos la careu! Si i se retrage cravata rosie
...de ...endometrista! Na, ca n-am gasit altceva! ![]()
Habar n-am de unde avantul asta pe capul meu, fetelor!...Ca e jale! Jale mare! CM - pauza! Semne de CM - pauza! Dureri de sani absolut nesemnificative si variabile in functie de perioada din zi (absolut ciudat!)...Altceva - nimic!
Nici nu vreau sa ma gandesc! Chiar daca ar fi o intarziere, ar fi trebuit deja sa apara prietenul spottingul, nelipsit in nici o luna pana acum...Si mai rau: nu stiu daca sa-mi doresc sa vina sau nu CM pentru ca habar n-am ce sa intampla!
Hai ca nu va mai ametesc! Voiam doar sa va salut!
Simonette, bafta multa cu restaurantul si...clienti cu dare de mana ![]()
Catty, hai ca facem galerie pentru tine si pentru celelalte fete care sunt in perioada de asteptare! Na, ca nu gasesc nici un icon potrivit!
Revin!
iepurila spune:
Neata la fete dulci,
Nu mai incerc sa ma scuz, ca sun ca o moara stricata. Sper sa nu fiti prea suparate pe mine.
Catalina, incep cu tine, pentru ca ne stim de multisor. Te pup dulce si ma rog la Doamne Doamne sa-ti dea putere sa o iei de la capat.
Tabitha, grea intrebare, dar avand in vedere ca a fost scurgere continua (adica in fiecare zi) eu as considera sambata prima zi. Dar poate fetele au argumente mai puternice.
Mai gagici trebuie sa recunosc ca nici nu mai pot tine numarul la cate va tin pumnii in perioada asta. Atata stiu ca listuta e mare. De aia nu va suparati ca nu va nominalizez, dar nu as vrea sa sar vreuna. Va tin pumnii din tot sufletul si ma rog pentru voi.
Mishulica, pe aici sunt, aproape zilnic, cat sa citesc 1 pagina doua de postari dar nu mai mult. Te pup dulce.
Amely, eu zic sa vorbesti intai cu Dr. Faci tratamentul si pe urma vine bebe. Eu as considerao ca pe o usurare. Faptul ca stii unde e buba si mai ales ca se rezolva cu tratamnet. Te pup.
Va pup pe toate si nu ma uitati. Ca sunt si eu alaturi de voi si imi doresc mai mult ca orice sa reusim.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Madana spune:
Adelamaria eu spun "prezent" cand se striga catalogul, ca nu vreau sa pierd cravata de "endometrista" Uite am gasit eu un icon potrivit pentru tine 
Diciu gata retrag cuvintele de "dojana". Danutza
nu stiam ca ai si alte alternative, data viitoare cand stabilim o intalnire fac cinste. Diciu te pup scumpa, si e valabila si pt. tine partea cu cinstea
.
Amely of draga mea, imi pare rau pt. rezultatele hormonale. Totusi hiperprolactinemia se trateaza. Si eu ma "mandresc" cu valoarea generoasa pe care o am la acelasi capitol si recunosc ca in afara de vitamine nu am luat nimic deocamdata din motive de ... dr. nepriceput in astfel de probleme (de aia m-am si hotarat sa ma indrept spre alt dr. care a primit numai note maxime pe DC). Acum normal ca si eu am auzit de Mastodynom dar mi-e cam teama sa-l iau pana nu vorbesc cu un dr.
Simo bafta cu restaurantul. Eu am notat invitatia si abia astept sa se si concretizeze intr-o 
Hai fetelor ca e o zi supeeeerbaaaaa.
V-ati dat seama ca sunt intr-o dispozitie de zile mari, nu?
Aaaaaa, am uita sa raportez ... Z10. Aseara am 
de doua ori asa ca nu cred ca se pune, sau se pune? ![]()
:Dana
adelamaria spune:
Tabitha, eu citisem la un moment dat ca prima zi de CM e cea in care sangele e rosua si curge normal. Acum...normalul asta difera f. mult de la o femeie la alta. Doar tu stii ce e normal pentru tine.
Eu am cam aceeasi problema. Cu 3-4 zile inainte de CM - spotting (2-3 picaturi pe zi), dar maroniu...Asa stiu ca vin "musafirii"...Si nici in momentul de fata nu stiu daca acele zile sunt inceputul CM sau nu!
Chiar numaram ieri pe un calendar si constatam ca anul asta am avut CM de 28, 24 (o luna) sau 31 de zile! Dar nu am de unde sa stiu daca la cele de 31 nu cumva mi-am notat prima zi de spotting de fapt!!! Asa ca...astept si eu curioasa sa vad ce raspunsuri mai primesti! Nu de alta, dar daca o sa fac si eu monitorizare, o sa am aceeasi problema ca si tine. Bafta multa!
adelamaria spune:
Madana, asa imi place fata, plina de avant
!
Iepurila, esti putin cam trista sau mi se pare mie?? Haide, treci mai des pe la noi!
Restul fetelor? Unde sunteti? ...Inca somnoroase? Lasa ca e bine si asa, e semn de
!...
Pup!
asi spune:
Tabitha pentru siguranta intreba medicul!Eu zic ca prima zi in care ai scurgeri colorate aie e prima zi.
Mai fetelor da ce se intampla cu voi nici o
de ceva vreme.Vin la voi cu
!
Va pup pe toate si astept ca lista aia de gravidute sa se lungeasca.

Amely spune:
Mishu, Iepurila, Madana
multumesc pentru sustinere scumpele...
Madanutza, eu zic ca nu are de ce sa iti fie teama, Mastodynonul e din plante si nu iti poate face rau... Tie cat ti-a iesit prolactina?
Fetelor, am un mare semn de intrebare, oare de ce in ziua 4-a prolactina mi-a iesit in limite normale iar in ziua 21 atat de mare??
Vi s-a intamplat si voua?
Adelamaria, tin pumnii sa fie bebe, mai ales ca semnele sunt atat de diferite luna asta...Doamne-ajuta!
Tabitha, exact cu aceeasi problema ma confrunt si eu, acum cateva zile am avut senzatia ca mi-a venit, dar de curs, efectiv, inca nu a curs nimic...doar spotting maroniu. Mie dr. mi-a zis sa iau ca prima zi cea in care am sangerat normal, deci eu consider ca inca nu mi-a venit...
In locul tau cred as lua ziua de marti ca prima zi, dar te sfatuiesc sa ceri si parerea dr...sper ca nu te-am ametit de tot...
Simonette
, e o idee buna asta cu intalnitul la restaurantul vostru, mai ales ca de acolo putem fi sigure ca nu ne da nimeni afara, nici macar in zori!![]()
Va pup cu drag pe absolut toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi