Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele, sunt si eu prezenta la raport. Eu sunt in ziua 4 DPO, fertilityfriend imi spune ca am ovulat in ziua 15, cand eram la munte cu al meu sot si sarbatoream ziua lui. Poate iese si la mine cu ochisori luna asta.
Amely, nu mai fi suparata! Am avut si io prolactina 975 in luna august si pana in octombrie era deja normala, desi eu am luat brocriptin doar 3 saptamani cate 1/2 pastiluta seara din cauza efectelor secundare pe care le avea. Acum iau Mastodynon si o sa trec pe Periodin daca nu raman luna asta si vad deja o imbunatatire in TB (inainte se pare ca nu ovulam). Daca o sa intri la subiectul hiperprolactinemie o sa vezi ca sunt fete care au ramas chiar in timpul tratamentului sau dupa scaderea prolactinei (de ex.roxrox).
adelamaria te asteptam cu testul cu doua liniute!
Madana, mie mi-a recomandat Mastodynonul dra. endocrinolog de la Medsana. Mi-a zis ca desi e homeopat, da rezultate si ea il recomanda.
Va pup pe toate.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Am sunat la spital. Asistenta care face programarile mi-a calculat mai intai luand in considerare sambata ca prima zi a ciclului. Dat fiind ca in acest caz ar fi trebuit deja sa face ecgrafia (ieri sau azi, dar azi nu mai am timp sa ajung in capitala...), s-a razgandit si mi-a calculat considerand marti prima zi. Banuiesc ca interesul lor e sa faca cat mai multe ecografii, nu neaparat sa respecte cm. Ce daca e mai tarziu? Mai vin si luna viitoare, nu?

asta e. Ma voi duce vineri si daca va fi sa fie prea tarziu (adica trebuia sa consider sambata prima zi) voi astepta un nou cm, alti bani, alta distractie. Dar ce nu facem noi pt. a avea un copil. Eu am fost pana in Turcia ca sa fac ICSI si acolo am avut aceeasi pb. Dr. a considerat prima zi cea in care au aparut cateva pete rozii si cred ca de aceea nu a fost multumit de ce a vazut la eco. Poate din cauza asta nici nu mi-a reusit ICSI. Acum o sa vedem noi, poate in Ro am mai multa bafta.

Va pup pe toate si va multumesc pentru pareri. Va doresc tutror (inclusiv mie) sa treceti la mamici cat mai repede.

Salutari

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely in august prolactina a fost 61.17ng/ml (val. normale 1.39-24.2) la Victor Babes. am repetat analiza in septembrie la Medsana si imi iesise putin peste 40 (la valori normale de max.24). Nu stiu exact rezultatele de le Medsana dar cam asa sunt. Deci dupa calculele mele a scazut. Cam cat costa Mastodynonul? m-ati convins si o sa-l incerc.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabitha, prea tarziu ar insemna ca ai ovulat deja, ceea ce sa speram ca nu se va intampla... tu de obicei a cata zi din luna ovulezi? Bafta!

Bubulina, eu parca n-as vrea sa iau brocriptin, tocmai din cauza efectelor secundare... si chiar si cu dostinex, am inteles ca nu ai voie sa ramai insarcinata in timpul tratamentului (sau chiar 3 luni!)...ma insel eu?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Madana, Mastodynonul e pana in 400.000 (40 RON), daca am inteles eu bine... eu insa nu stiu de unde sa il cumpar, ca la plafar n-am gasit...
Cred ca o sa mai incerc la Helpnet sau 2NA.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Amely si Madana, Mastodynonul se gaseste la farmacii si costa in jur de 260.000 lei. Nici eu nu l-am gasit la Plafar. Brocriptina nu este contraindicata in sarcina, Dostinexul da. Cel mai bine este sa mergeti la un edocrinolog pentru investigatii suplimenatare. Prolactina marita poate fi cauzata de:
1. Adenom hipofizar
2. Afectiuni ale tiroidei
3. Stres (cazul cel mai fericit).

Nu mai fiti stresate fetelor caci cresterea prolactieni este de cele mai multe ori o consecinta a stresului cotidian. M-am intalnit zilele trecute cu o vecina care are un copil de 10 ani si nu mai poate ramane gravi caci are prolactina mare.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely multumesc pt. raspuns. Am eu o farmacie Helpnet langa birou si o sa intreb cat costa si daca il au. Oricum daca e asa scump o sa trebuiasca sa astept pana pe 10 cand iau banii, ca sunt cam leftera.

:Dana

Mergi la inceput

Mie-mi spui... ba eu inca mi-am dat toti banii pe plante, tincturi, kamayani si gheara matii, caci ma pregateam de zor sa incep tratamentul Liviei...acum nu mai stiu....

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La mine ziua 26 si nu ma intrebati de test decat pe sambata/duminica, de la care nu astept minuni, cum vrea el sa fie, eu primesc.......

Amely in ceea ce priveste prolactina, eu am batut 3 luni Parhonul cu valorile sotului in brate si in afara de bani muuuulti aruncati si stat pe la cozi, nu am inteles mare lucru, desi eram in stadiul in care aveam si o tomografie in mana pe care scria 'mic adenom hipofizar'.
Unii spuneau ca daca nu am repetat-o de minim 5 ori (eventual si la cabinete diferite) nu e relevant..... Altii i-au dat dostinex si tot parhonisti i-au spus ca nu era cazul sa ia dostinex....
A luat si mastodynom si brocriptina, dar cel care a scazut cu adevarat (de la de 5 ori marita la sub normal) valorile a fost dostinexul.
Daca in ziua 4 la tine era normala, cred ca nu e cazul sa te panichezi si sa treci pe medicamente, chiar din plante, mai ales ca prolactina poate fi influentata de multe: o noapte alba, stres....
La Medicover sotului meu ii ies valori de 4-5 ori mai mari decat maxima, iar la Sanador ii iese in limite normale, la intervale de cateva zile....
Ultima oara, l-a sunat pe sotior un medic de la Medicover sa-l roage sa vina la spital sa i se recolteze sange inca o data, caci se pare ca nu au pus niste marcari adecvati (se masoara in 2 moduri si vroiau sa incerce si modul cu nr 2, ca deja si pentru ei era suspecta valoarea astronomica....)

Stau asa prost cu timpul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Amely draga, eu habar nu am cand am ovulatia. Nu m-am monitorizat niciodata. Abia de ieri am inceput. Dat fiind ca sotul meu are azoospermie, ce sens avea sa ma monitorizez? Dar dat fiind ca dr. mi-a zis acum sa vin la control in a 11-12 zi a cm, m-am gandit ca ar fi cazul sa incep, nu?

Asta e. Daca am ovulat deja o sa mai fac un drum pana in cap. luna viitoare. Sper doar ca luna viitoare sa nu pierd momentul.

Pupici

Tabi

Mergi la inceput