Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70
Raspunsuri - Pagina 11
M Oana spune:
Tabitha am iutat sa-ti spun ca si eu votez pentru marti ca fiind ziua cu nr. 1....
Alexia sper sa scapi de chistuletul acela cat mai repede, ca sa primesti unda verde pentru ISA......

catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Multumesc din suflet BUGNAR pt oferta cu testul de sarcina, dxar dupa cum ai aflat eu sunt din Pitesti.Lasa ca vad eu cum o sa fac.
Azi dimineata, la cafea, mi-am aprins o tigara si pe la jumatate am avut senzatie de voma. In centru, tot de dimineata, am avut iarasi o senzatie de voma, care nu mai trecea. Acum imi este mai bine, sunt pe limonada cu lamaie si putin zahar si sper sa fie bebe, ca macar sa nu ma chinui degeaba.
M-am scapat azi si la sotul meu, cand i-am spus ca imi este greata si el m-a intrebat ce am mancat, iar eu i=am replicat ca sper sa fie de bine. Era tare fericit. Cred ca am gresit spunandu-i pt ca acum isi face vise, si daca nu va fi sa fie si este doar alarma falsa, o sa fie tare dezamagit.
Va pup si sa auzim de bine si de bebei.
catalina
diciu spune:
Madana...eu am gasit mastodynon la o farmacie aproape de circ...la parterul unor blocuri in apropierea spitalului colentina...si parca a fost undeva in jur de 200 000...
deci cred ca mai degraba a farmacii gasesti...succes!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Kariris spune:
Catty mie-mi suna a sarcina ce simti tu mai fetita! Cred ca esti gravida! Sa dea Dumnezeu! pupi.
adya spune:
Fetelor!
M-ati convins! Cercul vostru este unul inchis ermetic unde nu intra cine vrea fiindca nu se poate.
Nu e prima oara cind lansez o intrebare si nu ma baga nimeni in seama.
Imi pare tare rau.
Eu va doresc tot ce-mi doresc si mie, si sper ca intr-o zi vom fi 
simonette spune:

Am devenit membru junior...peste noapte!!!! Sunt tare fericita!!!
Buna fetelor!!!

O zi minunata va doresc!
Bun venit Tabitha!Sper din tot sufletul sa treci repede la gravidutze! In ceea ce priveste CM-ul, eu stiu ca prima zi, e aceea in care sangerezi normal...deci optez pt. marti! Am mai aflat de la dr. mea ca nu are nici o importanta, din pdv medical, felul sau cantitatea in care isi face intrarea "monstrul" Iti doresc succes!
Catty!fac o
, pt. tine, sa fie
Bugnaaaaar!Hai Liutzule, macar da-mi de veste, ca m-ai iertat!
pe fiecare in parte!
Eu... ziua25 a cm-ului, si ziua 10 dupa IAS...simptome nu am de nici un fel,dar nici nu le caut! Poate doar niste intepaturi prin burtica, dar nu vreau sa-mi fac iluzii!
Cristinna spune:
Ayda scumpa , hai sa-ti raspund eu , ca doar esti o baimareanca dea mea
HSG (histerosalpinografia), pot sa-ti spun in cluj cat e la clinica interservisan , 2 mil lei vechi. Eu atat am dat anul trecut, din pacate nu stiu la baia mare cam cat costa pt ca eu sunt plecata de acolo de 10 ani si sunt stabilita in cluj.
Cat despre pretul monitorizarilor, pe mine m-a costat pt o luna (respectiv ziua 11, ziua 12, ziua 13si ziua 14 ) in jur de 600.000 lei vechi. Asta consta in ecografie prin care iti masoara foliculii si endometru inainte si pana la ovulatie.
Nu e un cerc inchis sa stii Ayda draga, poti sa mai adresezi intrebari si sunt convinsa ca pana la urma ti se va si raspunde.Si eu intru destul de rar , de fapt citesc aproape in fiecare zi ce scriu fetele astea dragute, dar nu scriu decat mai rar.
Pupici
Cristinna
simonette spune:
Adya!?!Imi pare tare rau ca ai ajuns la concluzia asta! Eu una chiar nu te-am vazut! 

Hai, te rog nu fi suparici
, spune-mi mie ce te framanta...promit sa fiu mai receptiva de-acum incolo!
OK? Astept!
Tabitha spune:
Adya: da-mi voie, te rog sa nu fiu de acord cu tine. Nici eu nu am cine stie ce experienta pe aici, dar de cate ori am pus o intrebare, mi s-a raspuns. Poate ca nu toata lumea a sarit sa-mi raspunda, deoarece nu erau toate in tema, sau poate ca primisem deja raspunsul. Fetele mi se par f. de treaba.
In ceea ce priveste intrebarea ta, pot sa-ti spun atat. Eu am facut 2 HSG, de fiecare data la spital, asa ca nu m-a costs nimic. Doar ceea ce am vrut eu sa dau la dr. si la asistente. In ceea ce priveste monitorizarea, eu am platit 300.000 lei la fiecare ecografie. Tratament nu am facut decat pt. ICSI, lucru care nu stiu daca se aplica in cazul tau.
Poate ca fetele s-au lasat prinse cu alte mesaje, si din greseala au trecut cu vederea peste al tau. Te rog sa nu le judeci numai dupa acest aspect. Se mai intampla. Nimeni nu este perfect. Si este foarte important sa ai pe cineva aproape in astfel de momente. IAr fetele de aici stiu cel mai bine cum este...
Pupici si daca mai ai intrebari, poti sa-mi scrii pe PM, ca sa fii sigura ca "nu sar" mesajul tau postat aici.
Tabi
M Oana spune:
Adya eu una sunt extrem de prinsa cu alte treburi decat forumul si chiar daca citesc tot, imi este imposibil (uman vorbind) sa raspund la fiecare mesaj. Sunt convinsa ca toate fetele sunt in aceeasi situatie.
Intentia rau voitoare de a nu raspunde, eu una nu am simtit-o in cele 3 luni de cand scriu la acest capitol....
Decat acuzatii sau explicatii, nu mai bine mai intrebi si noi promitem sa raspundem in limita timpului disponibil????
Aaaa, erau deci cele 2 intrebari pe care le vazusem: HSG si monitorizarile. Pai HSG am facut-o cu o prietena si nu am dat decat radiologului 200.000 lei, cat mi s-a spus, deci cazul meu nu prea e relevant, iar despre costul monitorizarilor eu tooooot vorbesc
de 3 capitole incoace......, inclusiv ieri....