Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70
Raspunsuri - Pagina 12
diciu spune:
Catty...iti tin pumnii...am zis eu ieri ca pe langa Danutza, MOana si Simonette mai putem avea si o surpriza...de ce n-ai fi tu aceea?...iti doresc sa fie asa!!!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Cristinna spune:
Simonette si eu am devenit mebru junior peste noapte ca si tine
..poate e semn bun, mai ales pt tine
Oana Mastept vestea cea mare de la tine
Eu, ziua 14, azi dim cand am fost la monitorizare inca nu ovulasem, dar nici prea bine nu stau cu foliculii
, am 2 foliculi suprapusi pe ovarul drept , unul de 15mm si unul de 18mm, endometrul e bunicel..e de 10mm, dar cu asemenea foliculi nu fac eu mare branza
, mai ales ca endometru este pregatit pt ovulatie din mom in mom. De luna viitoare o sa incep o stimulare + ISA...sa vedem ce-o sa iasa atunci
![]()
Va
pe TOATE
Cristinna
Madana spune:
Adya nu e chiar inchis ermetic, doar ca de multe ori, din lipsa de timp, urmarim anumite subiecte sau persoane (in functie de evenimente) si se mai intampla sa trecem cu vederea unul sau doua mesaje. Hai nu mai fi suparata
toate fetele sunt ff deschise si dragute, o sa te convingi.
Catty tu iubita cred ca ne rezervi o maaare surpriza. Eu cred ca esti insarcinata. Ai toate simptomele.
:Dana
Madana spune:
Adya nu e chiar inchis ermetic, doar ca de multe ori, din lipsa de timp, urmarim anumite subiecte sau persoane (in functie de evenimente) si se mai intampla sa trecem cu vederea unul sau doua mesaje. Hai nu mai fi suparata
toate fetele sunt ff deschise si dragute, o sa te convingi.
Catty tu iubita cred ca ne rezervi o maaare surpriza. Eu cred ca esti insarcinata. Ai toate simptomele.
:Dana
M Oana spune:
Eu acum fac slalom
printre munci si intru special pentru Cristinnica, caci pe ea simt ca pot sa o ajut cu un sfat pertinent si concludent: scumpa mea, poti ovula in ziua 15, ca mine luna asta, iar intr-o zi foliculul poate creste cu 3,5 mm, asa cum a crescut la mine luna asta...![]()
Eu m-am inseminat pe un folicul de 20 mm, deci in urmatoarele ore deja vei avea un astfel de folicul si tu.... Celalalt mai are de crescut.... Sunt obtinuti natural, nu ???
Maaaa, se mai suparaceste cineva pe mine ca nu raspund la toata lumea, ca ACUM las totul si raspund!!!!!

Cristinna spune:
![]()
![]()
esti o [red]figura Oana[/red. stiam ca vei fi prima care o sa-mi raspunzi
, pt asta te iubesc eu.. si pentru optimismul tau
.
Problema mea este ca din ziua 12 nu preau au crescut foliculii mei , decat cate 1 mm/zi...dr zice se poate sa fie din cauza ca sunt unul peste celalalt si se prea bat intre ei care sa creasca mai mare
.
Si da, sunt obtinuti natural
.
Dar mercic pt incurajari inca o data
Cristinna
simonette spune:
Da Cristina,sa speram, da' nici tu, nu zice hop! Ca se poate sa ovulezi un pic mai tarziu, nu e ziua 14 batuta in cuie pt ovulatie!Eu de exemplu, luna asta am ovulat in ziua 16! Tu ai grija sa
simonette spune:
Nu stiu ce-am facut! Vroiam sa spun, sa ai grija sa
, ca niciodata nu se stie! Data trecuta, cand am ramas, am ovulat prin ziua 24, numai ca!!! Si daca n-o fi sa fie, eu iti doresc mult noroc luna viitoare!
M Oana spune:
Cristinnici pai din ziua 10 pana in ziua 13 a crescut piticania mea de foliculas cu 1 mm/zi de radeam cu lacrimi de el, iar din ziua 13 pana in ziua 15 m-am trezit cu o crestere, tot naturala
de 7 mm, de mi-a intepenit zambetul pe buze, caci rasesem degeaba de piticanie...

Vrei valori exacte, ca scot dosarul....