Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70
Raspunsuri - Pagina 8
Madana spune:
Bugnar esti o draguta ca incerci sa o ajuti pe Catty, dar, daca nu ma inseala pe mine memoria, ea locuieste in Pitesti.
ca esti o super draguta.
Luna asta avem cel putin 3 suspecte de
, mama ce petrecere pe cinste o sa iasa. Eu tin pumnii stranshi.
Danutza
, lasa plimbarile pana la internet-cafe, stai in patuc ca sunt cu ochii pe tine 
Noapte buna dragele.
:Dana
diciu spune:
Merci Simonette..trec eu prin toate pana la urma...si tie iti doresc mult mult succes in ziua 10-a
]
Madana..n-o certa pe Danutza
...ca s-a chinuit de acasa sa intre pe net...de pe un laptop mai slab
...n-a iesit fata afara...pupici scumpi...
Si eu le urez celor trei ce ne tin pe ghimpi....cel putin trei bebei...si cel putin..unul de fiecare...

...si de ce nu si o surpriza din partea altcuiva?
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Tanya spune:
Doamne ajuta sa se adevereasca presimtirea ta SImonette si sa trecem toate la
, ca eu una o iau razna daca nu se intampla cat mai curand
. Mai am 2 luni la dispozitie dupa care va scriu din
de unde nu stiu daca ma mai intorc
si nici bb nu o sa mai am cu cine face. Sper si eu tot la Dr Cezara Bucur sa ajung insa nu stiu daca o gasesc maine acolo.
cami30 cum te mai simti? sper ca esti bine.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
barbye spune:

salutare , salutare
in vizita la voi.
pentri fiecare doritoare de bebeu

![]()
![]()
![]()
Amely ,draguta fata...iar esti trista....lasa-i in colo de rusi ca si eu ii astept......l-am amenintat pe al meu ca dupa sarbatori fac laparo...a spus ca nu sant sanatoasa, si pe urma fac insamantare daia ieftina ca sa-i ajunga banii sa-si schimbe masina.Si inca ceva ieri mi-am imperechiat catelul( tu ii stii) si daca ramane...poate sa nasca si de revelion.....O sa fiu bunica.....Si daca ma supar o sa-ti dau un pui cadou ca sa nu mai fii stresata de alte lucruri....
La's ca o sa vina barza si la noi....![]()
![]()
Mirela
simonette spune:
Tanya!Dr-ita Bucur e la spital in fiecare dimineata, intre orele 8:oo si 15:oo! O gasesti la echo dupa ora 11:oo. La cabinetul de echografie de la "FERTILIZARE ASISTATA", chiar langa intrarea in aceasta sectie! Nu stiu sa-ti explic f. bine, daca nu ai programare, roag-o pe asistenta Geta, sa te ajute! Succes!
Tanya spune:
Simonette

multumesc mult de informatii, esti o scumpa! Cred ca stiu unde zici, e acolo la cladirea cu termopane? Cred ca acolo e, oricum intreb si o gasesc eu. 
Tanya
simonette spune:
Tanya!!!Nu este cladirea cu termopaneeee!!!!!!!! Este in spital. Stii scarile alea doua mari de la etajul 1? Sunt doua scari, care duc la etajele in care sunt saloanele in care sunt internate pacientele si salile de nasteri! In acel hol, in care sunt aceste scari, vei vedea mai multe femei care asteapta, chiar langa scari, e un grup sanitar si, langa grupul sanitar e cabinetul echografic! Daca nu te descurci, intrebi portarul, care oricum te va intreba unde mergi! Sper sa reusesti!
Tanya spune:
n-am ajuns mai departe de camera de garda (sala aia micuta de la intrare cu aparatul de cafea
) inca.. da nu-i nimic gasesc eu scarile
si ajung si la eco. 

, multumesc Simonette
Tanya
Bugnar spune:
MADANA, daca CATTY e din Pitesti... Asa sint eu... imi scapa detaliile esentiale. Ar trebui sa citesc mai atent ce scrie pe stinga la fiecare fata (scrie la Catty ca e pitesteanca?)...Sorry... Imi pare rau, CATTY, draguta mea daca nu putem sa facem cumva sa-ti dau ala... sper totusi din tot sufletul ca nu ti-a venit stopu' si ca nici n-o sa vina... Si eu am tot un ciclu de 26 de zile, maxim 27, foarte regulat si daca mi-ar intirzia mie citeva zile, cum ai patit tu... n-as ezita sa sper. Asa ca acum sper pentru tine posibila pitesteanca ce esti.
SIMONETTE... nu ma mai intimpina cu onomatopee ca nici tu nu mai ai fervoarea de altadata... te-ai pleostit... Sa stii ca esti unul din motivele pentru care n-am mai prea scris. Tu esti, totusi, prima mea prietena de-aici... si ai inceput sa apari mult mai putin ca inainte si cu o energie mult mai mititica... Data viitoare cind vin gagicile la intilnire vii si tu? I would like to meet you... Mi se pare mie sau iti fac curte?!
"Cind tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui."
Amely spune:
Liutz, draga de tine, uite un
, fata sufletista!
Barbye merci mult iubita
, tare mi-ar placea un puiutz, mai ales barbata-miu e innebunit dupa cutzi... In alta ordine de idei, tu vb. serios cu laparo?
Fetelor, sunt fiarta... am luat rezultatele in seara asta... HIPERPROLACTINEMIE!
si anume PROLACTINA = 1067 (val. max. admisa = 637)

Se pare ca de asta nu raman gravida, TOATE pe lumea asta au o explicatie...
Acum nu stiu ce sa fac, sa iau Mastodynon, sa astept intai sa vb. cu dr.... Marrina a avut o intuitie in ceea ce ma priveste si nu s-a inselat deloc... Cu o asemenea prolactina e clar ca nu am cum sa raman gravida in veci!
Ma duc la culcare ca m-a luat oboseala...macar i-am dat de capat, adica am aflat cauza sau una din cauze. Si eu care vroiam sa fac laparo...
fetele si ne "auzim" maine...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi