Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Tanya si Slavmith, bine ati venit printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Noapte buna!!! Sa visati frumos...iar dimineata, sa vi se implineasca visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si eu plec ..somn usor simo

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Carmen, eu am pierdut un bebe la 4 saptamani si unul la 7 iar alea trei saptamani dintre au fost groaznice, nu cred ca am dormit o noapte intreaga. Iti dai seama in ce hal eram in ziua in care am mers la Niculescu la cabinet pentru control si mi-a dat "frumoasa" veste sa vin luni pentru chiuretaj pentru ca sarcina e oprita din evolutie si mai sunt si hematoame pe acolo si e pericol. De joi pana luni nu stiu cum am stat, pur si simplu am trait in virtutea inertiei pentru ca ma simteam ca ultimul om.
In fine, luni dimineata, eram asa de emotionata, imi era o frica de nu va spun plus alte chestii si ma duc la cabinet la 7 asa cum mi-a spus, cu toate cele (documente). Dupa ce am asteptat pana pe la 9, apare si Niculescu si imi spune sec "pai nu aici trebuia sa veniti" (trebuia sa presupun unde ...), imi noteaza ceva pe biletul deinternare si atunci a fost ultima data cand l-am vazut.
M-au internat intr-o COCINA, cu fel de fel de unele care abia asteptau sa scape de bebei, nu va spun cum putzea si era acolo, sotul meu nu a mai putut sta ca venea vizita etc. Plangeam intr-una si tot intr-una intrebam de Niculescu pana cand mi s-a comunicat sec ca nu fac nici un chiuretaj pana nu imi vin analizele (era vina mea ca pana la 9 m-au tinut pe hol) si doi, Niculescu nu face chiuretaje. Ce conta ca nu era un avort la cerere, ca el imi daduse trimitere, ce conta ca stia cum fusese obtinuta sarcina, prima mea sarcina si cu cata greutate ... m-a lasat ca pe o proasta si a trimis un doctor pe care nu l-am vazut in viata mea sa imi faca chiuretajul iar pe el nu l-am mai vazut de atunci. Chiar si dra Neamtu, cea care m-a urmarit de la Parhon, a ramas muta cand a auzit. Si sa nu credeti ca nu i-am dat.
In orice caz, Domnul nu m-a lasat si doctorul ala pe care l-a trimis, s-a dovedit un fost vecin, care juca fotbal cu sotul meu cand erau copii si ne-a recunoscut si a vazut in ce hal eram si a avut o grija deosebita de mine.
Dar pe Niculescu nu vreau sa il mai vad in ochi. Mi se pare un om fara compasiune pentru pacienti. Degeaba nu face el chiuretaje, Dumnezeu iti mai cere sa iti si pese de cei din jur.
Scuze pentru povestea luuunga ...dar poate se trezesc si altii ...
Va pup,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by ingeras26a

Buna Marrina,
Nu am facut stimulare luna asta ... cand fac stimulare, foliculii sunt ok (peste 25mm si endometrul la fel).
Bafta multa!Ingeras

Ai incercat sa iei Vitex? Eu cred ca te poate ajuta la maturarea foliculilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Hop si eu! Buna dimineata!...
Recunosc: merit certata si batuta si trasa de urechi si...ce mai vreti voi!!!
Stiti ce-am facut, nu? M-au mancat palmele (ca sa nu zic mai urat!) si dupa o noapte de cosmar si plina de agitati, nesomn si vise oribile, azi dimineata...hai, sa vad, ghiciti???!!!??? Da, m-a pus naiba sa fac test!!! Auzi tu la mine, test!!! In conditiile in care abia am ovulat pe 25 (probabil!), iar sansele sa fie ceva erau si asa f.f. mici!!! Nu va spun ca-s dusa rau cu capu'????!!!!
Normal ca a iesit negativ! Super negativ! Nu stiu ce naiba mi-o fi venit!...
Acum nu mai am nici macar speranta!...Astept sa vina "invadatorii", dar in continuare n-am nici un semn...Oare cat au de gand sa intarzie?
Va pup cu drag pe toate si...nu faceti ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Of, Catalina, nu pot sa cred ca ai trecut printr-o experienta asa de traumatizanta. Bine macar ca s-a terminat cu bine. Stiu exact prin ce ai trecut pentru ca mi s-a intamplat si mie: joi seara dr.T mi-a zis ca nu poate vizualiza inima lui bebe, dar ca este mai sigur sa mai aseptam pana luni(de sf.Maria!). Marti, cand m-a chemat pt chiuretaj, a fost cea mai grea zi din viata mea: spaima pentru interventia in sine, regrete pentru ceea ce urma sa se intample; cam astea erau sentimentele mele. Sansa mea a fost ca nu a trebuit sa trec nici pe departe printr-o experienta similara cu a ta; in plus, sotul meu a putut fi alaturi de mine aproape tot timpul(mai putin cele 15 minute din sala de operatii).

In acest context, inteleg pe deplin faptul ca vrei ca, macar pentru o perioada, sa stai sa iti revii, fara tratamente, vizite la medici si alte asemenea. Totusi, eu cred ca este bine sa iti alegi din timp un medic in care sa ai incredere, la care cel putin sa te duci pentru controale de rutina, recomandare de analize si, in final, monitorizarea sarcinii, atunci cand vei afla marea veste. Bafta!

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Adelamaria, cred ca ai facut prea vreme testul de sarcina. Din cate inteleg eu, esti cam la 6 zile DPO, asa este? Cate zile are CM tau? Nu dispera, mai incearca un test peste vreo saptamana. Eu pana atunci iti tin pumnii sa fie bebe(banuiesti ceva in acest sens?)

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Neata dragele mele.

Catalina nici nu ma mir ca nu vrei sa mai auzi de dr. ala. CUm a putut sa te abandoneze asa exact cand aveai mai multa nevoie de el? Fara macar sa-ti spuna civilizat ca el nu face chiuretaje si sa-ti spuna cine te va opera? Important este ca totul a trecut si ca acum trebuie sa gasesti un dr. in care sa mai poti avea incredere. Si sa nu=ti pierzi speranta.

Adelamaria e prea devreme iubita pt. teste. Mai asteapta o saptamana.

Carmencita nu ati facut poze?

Simo nu exagera cu treaba, ok? Daca tot zici ca nu te preseaza timpul ia-le usor si pe rand.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Stiu trebuie sa fiu batuta, trasa de urechi si certata pt ca nu am mai intrat, dar am avut multa treaba la munca.
Vreau sa urez bun venit noilor noastre colege de suferinta.
M OANA, si toate fetele care au facut inseminare, cum va simtiti? Este totul ok? Sper din tot sufletul sa dea Dumnezeu sa ne spuneti ca sunteti gravidute.
INGERAS26A imi pare tare rau ca luna asta nu a fost sa fie. Lasa ca vine luna viitoare si o sa se rezolve.
Fetelor, la mine se intampla ceva ciudat. Sunt in ziua 29, ma dor sanii de mor si am o usoara senzatie de greata. Treaba este ca de 5-6 luni cm la mine este de 26 de zile, nici mai mult nici mai putin. Acum am ajuns la ziua 29!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
Asta o insemna ca sper eu, sau sunt racita si de aia mi-a intarziat? Nu am nici un semn de raceala, dar durerile de sani, care sunt de nesuportat, si faptul ca dansii s-au umflat destul de mult in ultimele 2 zile, ma duc totusi cu gandul la un cm care trebuie sa imi vina.
Nu stiu ce sa fac Mi-e frica sa iau un test sa vad daca este alba sau neagra. Cred ca voi astepta pana saptamana viitoare, si daca nu imi vine fac un test la sange sa vad cum sta treaba. Nu vreau sa ma duc la ginecolog decat daca testul iese negativ. Dar acum sunt in ipoteze peste ipoteze. Simt ca innebunesc
Acum tre sa fug pt ca am ceva treaba, dar incerc sa intru mai tarziu.
Va pe si sa auzim de bebei.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput