Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cattyde ce nu faci un test de sarcina de la farmacie? Eu tin pumnii sa fie cu ochisori. Hai nu ne tine in suspans. Abia astept sa ne spui cum e

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catty rezisti tu pana saptamana viitoare sa nu faci un test de sarcina?
Simonette sunt de acord cu tine in ceea ce priveste 'viata normala' pe care o duci.... Daca nu as incerca sa duc o viata normala, cre' ca as ajuge in camasa de forta....
Aseara m-a apucat tusea (de parca ma gadila cineva cu un pamatuf in gat) si refuzam sa tusesc, pentru a nu deranja bebicul, ceea ce mai rau imi intarata dorinta de ....
Am fost ieri la supermarket, am poftit tot felul de nebunii si am avut un soc psihic cand mi-am dat seama ca trebuie sa car toate trufandalele pana la masina si apoi pana in casa.... Dar femeile gravide nu fac piata 9 luni?????
Apoi, tocmai ce gatisem iahnie de fasole cu ciolan afumat pe miercurea trecuta si am aflat ca nu e indicat sa te balonezi in perioada implantarii.... Mi-a trecut atunci prin minte sa gatesc niste ficatei, iar Carmecitaaa mi-a adus la cunostinta ca nici asta nu-i de bine...
Cert e ca sunt in ziua 25 si caut sa duc o viata normala.....
Aaaa si sa va mai descriu o constatare.... Dupa cum ma stiti, comunic cu organismul meu la fix, caci am avut 30 de ani sa-l studiez. Vreau sa va spun ca dupa inseminare am simtit zona ovarului stang in mod pronuntat (ceea ce la un ciclu normal nu s-a intamplat niciodata) pana fix ieri, ziua 9, adica implantarea....
Asta ar fi o teorie, dar mai am o teorie: pregnylul are efect cam 10 zile in organism, deci incep sa simt cum scap definitiv de acest medicament....
DOAMNE, unde e dulcea inconstienta de pana acum??? Fara calcule, fara presupuneri, fara atata stiinta care ma.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

buna
am nevoie de ajutorul vostru, vreau sa fac monitorizare ecografica si nu stiu unde . Am sunat la medicover, n-au medic, la medsana nu stiu daca se face ca nu reusesc sa dau de ei la telefon, ar mai fi la giulesti dar nu stiu daca pe acolo nu trebuie sa stau cu orele si nici nu stiu cat de bun e ecograful lor, vreau ceva aproape de mine eu stau in Drumul Taberei, voi stiti unde as putea sa am duc sa nu ma coste nici o avere si sa fie ecograful bun? Multumesc.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

M Oana, fata mosului cea inteleapta, eu ma feresc inca sa ma adresez cuiva in mod direct pentru ca inca astept sa va cunosc mai bine, sa va cunosc povestea...Dar...nu rezist, uite, si iti spun din suflet ca iti tin pumnii! De fapt, mai bine zis, iti trimit toate gandurile mele pozitive, ca pumnii ii mai deschid cand scriu mesaje pe DC
Catty, eu zic ca e de bine daca la un CM de 26 zile esti in ziua 29 si fara "musafiri" nepoftiti! Sa mai vina aia cand i-om pofti noi (cam peste 9 luni, asa!). Dar zau ca nu stiu cum rezisti pana saptamana viitoare fara test! Am comis-o eu si fara motive reale, dar tu!...Hai, nu vezi ca e trista listutza noastra de gravidutze? Nu vrei sa ne dai un motiv de bucurie, ce zici?...
Madana, Adrina, aveti dreptate, stiu! Dar parca imi luase D-zeu mintile aseara: "nu, eu fac test, trebuie sa fac test!" daca m-ati fi vazut!...Sigur ca ar fi fost prea devreme! Dar mi s-a parut straniu rau faptul ca n-am nici un semn de CM...Credeti-ma nu e normal! De obicei ma dor sanii, mi-e greata, ma doare spatele, ma umflu si am pofta de mancare...Acum...nimic! Si uite asa am ajuns eu sa cred in cai verzi pe pereti! Offf...Si tocmai am aflat ca verisoara mea e gravidutza in 4 luni!!! Si eu...nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Mi-e rauuuuu, un milion pentru fiecare ecografie transvaginala?? Pai astia ma baga in faliment , deci medsana cade... help! Am nevoie de sfaturi va rog!

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna ziua lume!
Am azi programare la Moisa, sa vad daca o conving sa ma insemineze si pe mine luna asta, asa ca o sa intru mai pe dupa amiaza sa va spun si voua concluzia. Am emotii de parca m-as duce la examen, ba mai rau!
Am semne incurajatoare de rusi, maine cel mai tarziu le dau petrecerea de bun venit. Ma cam speriasem de o dereglare, mi se parea ca vin prea repede, dar cand mi-a dat si mie prin creier sa numar zilele, am vazut ca e la fix 33 de zile, ca de obicei. Yupiiiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Tanya, si eu am avut acelasi soc ca si tine. Am fost la Ancar initial si mi-a dat un set de investigatii. Am facut HSG-ul la Pantelimon si apoi trebuia sa fac hormonalele si ecografiile. Firma la care lucrez are contract cu Medsana dar nu include diagnosticul de sterilitate pe care il am eu. Cand am aflat cat costa ecografiile si faptul ca trebuie sa suport pretul lor (3 * 1 milion = 3 milioane), era sa lesin. Atunci m-am oprit, am discutat cu sotul si m-am interesat pe forum la alte cabinete cam cat se percepe taxa. Exista cabinete particulare unde se ia mult mai putin, eu am dat de exemplu in luna respectiva 500.000 pe 2 ecografii, ceea ce mi se pare rezonabil. Iar hormonalele le-am facut la Medicover din acelasi motiv.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, m-as duce eu la farmacie sa iau un test de sarcina, dar nu pot sa o fac, nu pt ca am o vointa de fier si imi place sa ma stresez singura, ci pt faptul ca singurii mei bani pana lunea viitoare cand iau salariul sunt 5 lei, iar testul costa mai mult.
Oricum, eu sunt inca in dubii, mai ales datorita durerilor de sani. Poate imi poate raspunde o graviduta de a noastra daca a avut dureri de sani atunci cand trebuia sa le vina musafirii si daca unele reactii erau ca cele care te anunta ca intri in zona rosie pt 5 zile?
Sincera sa fiu imi vina sa ma urc pe pereti si sunt stresata si sunt atenta cand ma duc la baie, si zici ca sunt paranoica nu alta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tanya nu stiu nimic in Drumul Taberei, poate stiu fetele, dar ce-ar fi sa iti alegi un medic bun in infertilitate (Protopopescu, Moisa, Cezara Bucur.....) si sa mergi pe mana lui/ei, chiar daca poate e mai departe de casa....
Aaaaa, 1.000.000 lei e enorm, vezi ca sunt variante cu 250.000 lei, cum ar fi la Moisa, care nu doar te monitorizeaza, ci iti spune si pe ce drum sa mergi (consultatia e 600-500.000 lei, depinde daca e prima sau a doua).
Alexia vorbesti de emotii??? Asa sunt si eu, caci pun suflet in ceea ce fac, iar cand e vorba de copii.......
AdelaMaria stiu cum e cand afli vesti de gravideala...... Am luptat cu psihicul meu cam 2 ani sa scap de aceste depresii si am reusit de cateva luni sa ma detasez, dar stiu cum e acea suferinta.... Sunt convinsa ca ai facut acel test sub impulsul vestii ca cineva apropiat e , e o reactie logica, desi taaaare neplacuta ....
Important e sa te axezi pe lupta pe care o ai tu de dus pentru a reusi...
Multumesc pentru pumnisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

M Oana pe cand testul de sarcina? Iti tin pumnii sa fie ||

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput