Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70
Raspunsuri - Pagina 6
bubulina1 spune:
catty, vezi ca la Femina intim este un subiect legat chiar de semnele de sarcina. Cand ai timp poti sa intri sa citesti impresiile celor care au deja
. Eu iti tin pumnii 
"Speranta moare ultima"
Tanya spune:
Ma duc la romgermed sa vad daca au asa ceva si daca nu ma duc glont la medicul de familie sa-mi dea trimitere la unul din medicii de pe lista MEA (care e de pe DC
), ca m-a mai trimis ea la giulesti si doctorita de acolo mi-a dat sa iau clostylbegit cand problema mea e o anexita veche 

Va pup si va multumesc pentru raspunsuri, intru mai tarziu sa va spun ce=am facut.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
M Oana spune:
Laura Ioana pe sambata/ duminica..... daca mai e cazul....

Acus... tre' sa zbor de-acasa....
Laura Ioana spune:
Catty intr-adevar multe din semnele unei sarcini seamana cu cele ale uratzilor. Sanii sunt durerosi si cu sfarcuri sensibile, sunt dureri de burtica (dar nu la fel de puternice ca in cazul CM), balonare etc. Cand ar trebui sa-ti vina tie CM? Iti tin pumnii sa fie cu ochishori luna asta!
Laura
19+
Puiutul meu
adelamaria spune:
Of, Catty, ca tare bine te inteleg cu banii pana la salariu! Eu tocmai i-am luat si s-au duuuuuus de zici ca nici n-au fost! Mai bine iti faceam tie cadou testul meu de aseara, macar folosea la ceva, nu-l stricam eu degeaba!...In fine, tocmai mi-am facut si eu niste calcule si finantele disponibile sunt cam 1 mil de lei pentru analize luna asta!
Cum sa fac eu hormonale cu banii astia??? Poate doar daca imi iau sange singura, si nici asa!...Trebuie sa inventez ceva...
Tanya, eu nu te pot ajuta cu monitorizarea, n-am facut niciodata, dar daca asta ma asteapta si pe mine...nu ma vad prea bine!
Voi cum va faceti timp sa mergeti la toate analizele si monitorizarile? Eu lucrez de la 9 la 6 si apoi am scoala de obicei...Va duceti inainte de 9 dimineata sau cum? Ca dupa 6 nu cred ca mai sta cineva la cabinet sa ma "vada" pe mine!...
Amely spune:
Buna, dragelor! mi-a fost tare dor de voi... si bun venit fetelor noi!
Din pacate eu am fost (si sunt) tare prinsa zilele astea, cu un audit (sunt auditor) dar maine sper sa fie mai lejer si sa am mai mult timp pentru fetele mele dragi....
Cu moralul nu stau prea bine, poate banuiti si voi... Da, ati ghicit, au venit rusii (scarbele, nemernicii, mizerabilii
mai continuati voi...) 

Da fapt a fost cam asa: in ziua 24 am avut un "moment" mai pasional cu sotul
si in urma CS am sangerat rosu (destul de putin). Dupa care s-a oprit. In ziua 26 a mai venit putin bej maroniu, apoi iar pauza. Azi sunt ziua 28 si...nimic. Dar semnele de rusi sunt prezente toate. ESTE A DOUA LUNA cand patesc asa, luna trecuta am sangerat in ziua 26, tot in urma unui CS , dupa care a venit CM in ziua 29. O fi lipsa de progesteron? abia astept sa iau azi rezultatul de la Medicover... Scuze ca v-am zapacit, nu prea sunt coerenta la ora asta, cred ca oboseala e de vina...
Ma bucur mult
pt. cele care s-au intalnit in week-end, sper din tot sufletul sa mai fie o data viitoare si sa-mi iau revansa, caci mi-ar fi facut tare bine la moral sa stau de vorba cu niste fete atat de sufletiste...
si sper sa ne strangem cat mai multe!
Catty, eu am avut semne evidente de rusi (dureri de burtica, sani umflati, tari dar si ff sensibili, cu vinisoare mult mai vizibile) cand am ramas
, nici prin gand nu-mi trecea ca ar putea fi sarcina! Deci, sperante sunt chiar foarte mari! Multa bafta, s-auzim de bb!
Oana
, te simt cu moralul la cote maxime si te felicit pentru asta, sper sa te pot felicita si sambata, cand vom deschide sampaniile!
Fetelor, de luna asta intru in priza, caci m-am hotarat sa reincep in forta tratamentul Liviei, care m-a jutat sa raman
prima data... Sa vedeti acu' stat pe langa ibrice
, vorba lui Bugnar (pe care o strig, poate ma aude...Liaaaaaa!
)
Va pup cu drag pe fiecare in parte si intru mai tarziu, cand sper sa pot citi din urma tot ce ati scris...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
adya spune:
Salutare fetelor,
Eu va urmaresc din umbra, zilnic, m-am socat si eu de preturile astea
Pe mine ma paste un HSG, stiti cumva cit face? Sa fiu pregatita macar financiar, ca altfel, mi-e o frica de mor.
Apropo, cam cit cheltuiti voi pe luna cu tratamentele si monitorizarile, ca mie nu cred ca mi-ar ajunge bugetul.
Va pup,
catty spune:
ADELAMARIA, nu te supara fata draga. Lasa ca vad eu ce fac pana la urma. Oricum sper din tot sufletul meu sa fie bebe.
BUBULINA1 iti multumesc de pontul apropo de femina intim.
Oricum mor de frica si in sufletul meu mai am un pic si chiar ma simt insarcinata. Sunt nebuna nu?
Oricum va fi ce va vrea Dumnezeu.
Va pup si intru mai tarziu
catalina
Alexia27 spune:
Fetelor, am venit acum de la Moisica. Am doua vesti, una buna si una proasta. Aia buna e ca ma insemineaza si ca spermograma sotzului e OK, aia proasta e ca se pare ca foliculul de luna asta s-a transformat in chist. Deci, antiinflamatoare la greu, sambata alta eco si daca se sparge pana atunci, ma insemineaza, daca nu, o luna anticonceptionale.

. Ma rog sa se sparga, sa nu mai pierd o luna. Oricum, mi-a zis ca sansele la inseminare sunt de doar 15%, dar a fost de acord cand i-am replicat ca oricum sunt mai mari decat la prestarea naturala.
Madana spune:
fetele mele dragi, cand vad cate voie buna e pe aici, si mai ales ca nasucul meu incepe sa miroasa cateva gravidutze (cateva deja gravidutze si toate celelalte in devenire) mi se umple sufletul de veselie.
Adevarul ca si eu trec printr-o perioada cam nasoala cu banii, si nu stiu ce sa fac pt. ca vreau sa incep din nou cu analizele si toate cele la Moisa. Dar o sa imi revin eu si sa ma vedeti atunci 
repede la
.
:Dana