Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Fetelor, nu sunt suparata pe voi si va inteleg foarte bine. Se intimpla uneori sa vreau sa raspund cuiva si sa nu am timp, sau sa sar peste vreo postare, nici o problema, ca nu se supara nimeni. Stiu ca toate sunteti niste scumpe, dar nu ma asteptam ca nici una sa nu-mi raspundeti.
Gata acum m-ati mai lamurit.
Stiu cum e cu monitorizarile, ca am facut si eu anul trecut pina mi-a venit acru . HSG-ul nu stiam cit face.
Mersi tuturor celor care mi-ai raspuns, nu va enumar de teama sa nu uit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Adya te-ai suparat fix degeaba. Daca fiecare din noi am reactiona asa de cate ori ramanem fara raspuns la vreo intrebare..... Si fetele ti-au explicat de ce uneori nu se raspunde la intrebari. Fie nu stim, fie nu avem timp, fie chiar din graba omitem....
Sa-ti raspund si eu. La Iasi am facut HSG in spita si m-a costat 500.000 substanta de contrast. (in april)
Monitorizare cap coada nu am facut niciodata.
De HSG sa nu-ti fie frica pt ca durerea e suportabila. Si dureaza foarte putin

Pup toate fetili

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Adya,ca nu esti suparata! Mult noroc atunci cand vei face HSG si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Adya, nu fi suparata, ca zau ca n-are rost! Cercul nu e inchis, chiar nu e, iar eu sunt poate cea mai buna dovada: habar n-am nimic de analize sau monitorizari (desi invat din mers ), nu pot ajuta pe aproape nimeni decat cu galerie si totusi fetele astea dragute m-au primit printre ele si ma suporta!
Sunt convinsa ca a fost o intamplare faptul ca nu ti s-a raspuns...Hai, ramai cu noi, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

OanaMcred ca am priceput si fara valori exacte,
dar de curiozitate chiar as vrea sa vad evolutia foliculilor tai, care dupa "nasul" meu s-au transformat intr-un bebe
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ADYA, fata draga, te-ai suparat degeaba. Nu suntem o "casta" in care intra numai "cei alesi", numai ca uneori nu putem raspunde la toata lumea odata, asa ca revenim.
M OANA, stii la ce ma gandeam eu astazi? Daca este sa fie bebe la amandoua, o sa avem posibilitatea sa trecem impreuna prin perioada graviditatii si asa o sa ne fie mai bine. Parerea mea. Tu ce zici? Vreun semn de bine, sau si tu faci la fel ca mine si amani aflarea adevarului?
Astazi am fost la biserica. Simteam nevoia sa ma rog si sa capat forta necesara pt a trece peste toate, indiferent daca acum e sarcina sau doar o intarziere din alte motive. Acum ma simt mult mai linistita, dar tot nu fac testul pt ca inca imi este groaza sa aflu ca m-am inselat.
Am facut insa primul pas si am sunat la o clinica sa aflu cat costa testul de sange. Trebuie facut dimineata, sau nu conteaza momentul zilei? Voi ce stiti?
MADANA, sa te auda Dumnezei su sa fiu eu surpriza luna asta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cristinnici
Ziua 10: endometru 4mm si folicul 10 mm
Ziua 13: endometru 6 mm si folicul 13 mm
Ziua 15: endometru 8,5 si folicul 20 mm
Catty diferenta dintre noi va fi ca puiutul tau va fi mai mare cu 3 zile....
Am vorbit cu Danutza si are un tonus excelent............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

M OANA, la mine perioada fertila a fost intre 10-15 octombrie, cel putin asa mi-a iesit mie din calcule. Asa ca, poate ai dreptate si "puiul" meu va fi mai mare cu 3 zile, dar asta numai daca va vrea Dumnezeu. Te rog frumos cand mai vorbesti cu Danutza sa ii transmiti ca ma gandesc la ea si ca sper ca totul sa fie bine si pt ea, si pt tine si pt toate fetele care au facut inseminare.
Daca ai vesti inaintea mea, si nu te superi, poate imi dai si mie un sms. Mi-e tare dor sa mai vorbesc cu tine.
Eu stau ca pe chimpi . As face si azi testul ala la sange, asta daca nu ar fi 25 lei, si daca as avea si banii necesari. Oricum este ziua 5 de intarziere, si nu stiu daca iese ceva la test acuma, sau trebuie sa mai astept.
Vreuna dintre voi a facut testul la sange si ma poate "lumina" si pe mine??????????????????

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

OanaMfiliculasul tau a avut o evolutie spectaculoasa si iti repet de feelingul meu care zica ca o sa ai o surpriza frumoasa
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bravo pentru tine Danutza, moralul conteaza enorm,iti tin pumnii sus!

Oana, si pana la urma sotul tau s-a mai operat de adenom hipofizar? mie tocmai mi-a zis azi o ginecoloaga ca e musai sa-mi fac radiografie (sau tomografie) sa vedem daca nu cumva e vreun adenom, si sunt ingrozita...

Catty, stiu ca D-zeu o sa-ti asculte ruga si o sa ne dai cat mai repede vestea cea mare! simt un parfum de gravidutze prin aer...hmmm...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput