Scandinavii stiu DC... (82)
Raspunsuri - Pagina 5
doruletz spune:
neatza
si aci se schimba ora, da' io nu stiu cum s-o anunt si pe Alexutza de schimbarea asta
hehe Sabina, acu' inteleg io de ce nu gasesc un coafez (asta e masculinul de la coafeza?!) ca lumea p'aicea, aia bunii se expatriara deci! cand oi veni in Bucuresti (mai la primavara) ma duc si io la el.
Pana acu' studiai coafurile de pe siturile alea, e tare dificil de gasit una pentru par care e un pic ondulat. Imi dau seama ca si io fusei tunsa asta primavara bob da', vorba Lilandei, nu a durat decat o zi ca dupa aia s-a dus naibii noul look cu bob cu tot, a inceput iar sa stea in toate directiile. Asa ca acu' caut ceva asemanator da' care sa mearga pentru par ondulat, poate ceva de genul asta?!
iarina bafta surioarei la concursul de Miss, arata-ne si noua o poza ceva. Hai ca varu' narancea de abia asteapta! si tu esti olteanca bre? hai ca ne mai inmultim astea din sud p'acilea prin poiana
mai viu io
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
narancea spune:
si la danemarca s-a schimbat ora, totul a decurs linistit si normal, nu s-au inregistrat pagube. declar deschisa ora de iarna a danemarcei ...
astept cu nerabdare raporturile despre schimbarea orei in celelalte tzari .
traiasca ora de iarna !
doruletz spune:
iren si pe mine ma intereseaza asta cu inregistrarea nasterii. Uite io gasii actele necesare pe situl www.amb-roumanie.fr/cons1_ro.html#6" target="_blank">ambasadei Romaniei de la Paris. Cica poti sa transcrii certificatu' de nastere strainez si dupa ce cupilul a implinit un an da' costa 135€ in cazul asta; Problema mea e ca pasaportul meu romanesc e expirat, oare m-or pune sa-l schimb sau o merge si asa?!
Acte necesare pentru transcrierea certificatelor de nastere:
* actul de nastere în original
* traducerea in limba romana a actului de nastere francez, facuta de un traducator autorizat de limba romana
* certificatul de casatorie romanesc al parintilor
* pasaportul romanesc al parintelui care declara nasterea si dovada dreptului de sedere in Franta
* taxa consulara perceputa pentru acest serviciu este de 135 de euro ( eliberarea actelor de nastere pentru copiii pana la varsta de un an se face fara perceperea taxelor consulare)
* declaratie pe proprie raspundere privind neefectuarea unei transcrieri anterioare a actului respectiv
* cerere tip pentru transcriere
mihaela_s spune:
'neatza!
Noi ne-am trezit ca de obicei, dar e cu o ora mai devreme! Si in restul Europei s-a schimbat ora? Sau acum suntem pe aceeasi ora cu scandinavii??
iarina, bafta surioarei tale! Si fata unei prietene si colege de serviciu participa saptamana viitoare la concurs de miss, aceleasi pregatiri/cheltuieli pe care le-ai mentionat si tu...
lil' ai intrebat de Venetia...eu am citit ca iundatiile tin de prin noiembrie pana in februarie, so ian. ar fi cam inundat. Cica piata San Marco e in apa, trebuie sa mergi cu cizme de cauciuc ca sa nu-ti murezi picioarele. Uite si www.venice.world-guides.com/weather.html" target="_blank">aici cateva informatii utile.
Va pup, la noi e soare si vrem sa profitam de el, chiar daca e cam frigutz!
edit: sa spui ca m-am lamurit cu ora. Si sa-i transmit lui narancik ccc ca si aici ora s-a schimbat cu foarte mare succes, pana si soarele e la datorie!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Adela99 spune:
'neatza!
fetili, nu va faceti probleme cu inscrierea/inregistrarea copiilor ... io am facut chestia asta anu' trecut cand al meu avea 14 ani! ca imi trebuia o hartie ca e si roman :-) si nu am intampinat nici o problema, totul s-a rezolvat prin mail si posta, platit ceva (nu cine stie ce) si primit adeverinta ca e roman si daca are cupilu chef isi va cere si cetatenia. io nici macar nu am cetatenia romana (ca pe vremea mea, adica acu aproximativ o suta de ani, trebuia sa renunti la a romana pentru a o primi pe cea suedeza ... si inca nu m-am invrednicit sa mi-o cer inapoi)... dar a fost de ajuns sa le prezint ca are o bunica cu cetatenie romana ... deci se pot rezolva toate, oricand ... doar daca nu vreti certificat de nastere romanesc (ca ala - cred, nu se poate elibera dupa ce copilul a-mplinit un an) ... da' io mi-am rezolvat treburile si doar cu adeverinta ... nu stiu cat de clara am fost :-)
edit: si aici sa schimbat ora. cat o fi ceasu'?
lilanda spune:
Buna dimineatza
Si in sudul Danemarcei s-a schimbat ora si singurul incident care s-a petrecut e ca au uitat vecinii mei de asta si au iesit cu "o ora mai devreme" la tunsul ierbii...
In rest, iar a venit vara, da' de miine cica ploua
Idora, de la mine e mai aproape Hamburgul decit Copenhaga (pina la Copenhaga fac cel putin trei ore cu masina, iar pe linga bezina platesc si podul care-i vreo 80 de Euro, in timp ce pina la Hamburg fac doar 1,5-2h..asa ca-i tevatura mare cu timpul si drumu' de ridicat pachetu', cind mai simplu si mai ieftin e sa-l iau io. Cit despre iesitul din tara, cu masina, din pacate, asta e legea...dar sa stii, ca poate si altcineva s-o scoata, nu neaparat proprietarul !!!
mihaela si io citisem despre sezonul inundatiilor de la Venetia, dar vroiam sa stiu daca le-a prins cineva...in facto...adica nu m-ar deranja f. tare sa umblu cu cizme de cauciuc pe acolo, numai sa nu-mi trebuiasca si vesta!!!
doruletz, cre' ca ti se potriveste tunsoarea aia ...ma gindesc, s-o-ncerc si io ...cine-i prima??
iarina, bafta surioarei si..vrem poze!!!
Va pupez si duminica minunata!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Inca ceva:
Culmea dezamagirii: Pe usa scria "FEMEI" si inauntru erau doar wc-uri...
S-aveti o zi merveioza!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
de annie ce mai stiti?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
itsme spune:
bon jour,
am venit sa va anunt ca si aici s-a dat ceasul in urma cu o ora fara pierderi umane sau materiale, adica a fost in alte cuvinte un success.
mihaela, atat la dus cat si la intors de la proces, inculpatul a condus cu viteza regulamentara, adica de dric ne-au depasit camioane, masinute, trotinete, boi, tot ce misca pe sosele Eu m-am bucurat, ca se pare ca lectia a fost invatata...
fetelor, ma duc sa ma mai pregatesc de Halloween, va mai anunt eu ce si cum...Deocamdata am cumparat bostan si niste stiuleti de porumbi cu care sa decorez. Azi trebuie sa cumpar bombonici pentru copii si sa cioplesc bostanul si sa-i pun lumanare. Incet, incet o sa fac progres si pe frontul asta
narancea spune:
acu legat de masina minodorei, ce daca e diessel ? ca nu mai sunt masini diessel ? ce, in diessel consta fericirea ? stai tu fara grija, cunosc o gramada de posesori de diessel , care au si ei necazurile lor ! eeeeeeeeeeeeeeee ete comedie ! diessel, ce sa spun, asa ceva.........
da ma rog, acu ca te cunosc si ma cunoasti, treaca mearga, na ok spune-i lu barbatitu sa ca poate s-o ia. cind ajungi in sibiu te duci la politzie si le zici asa : varu narancea cunoste cazu, a zis ca putem s-o lasam aici si daca e vre-un tzaran pe acolo de nu pricepe de vorba buna, zi-i sa sune la mine. Ba minodora, da numa in sibiu o tzi, si 50 km in jur, nu mai mult, sa nu incepi sa-mi umblii mie cu rabla aia prin toata tzara, ca vrei la mare sau mai stiu eu unde, intzeles ?
asa sunt eu baiat bun si imi place sa ajut lumea!