Scandinavii stiu DC... (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na seara poienari!
Am trecut in revista pozele cu dragalasele de Alexandra si fetitzele Mihaelei,uof,ce copii scumpi!
Isabela,o sa-l intreb pe consort daca stie cu masinile,dar cred ca te-au lamurit deja narancea si Lilutza.banuiesc ca tot alea sint regulile,si pentru masini inregistrate in Suedia.
doruletzule,uite,asta e freza mea,identica!.Misto de tot saitul cu coafuri,lilutza!Cum reusiti mai sa le gasiti?Si arboritza e maestra in a gasi de toate pe net!Io-s catastrofa!
Sabina ,zic si io ca Lilutza,pai nu pare prea scump frantzuzul!eu am fost in vara si mi-au luat dublu ,dar e drept,am fost foarte foarte multumita !
narancika,sarimina,ti-am furat toate pozele cu bebelusii dulci!
Asaaaaaaaa,acuma plec,sa aveti o simbata mishtoaca!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda
[br(mai, cupila aia, Amy Diamonds e suedeza??? Ca imi place la nebunie de ea :-)))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

ihi! ii teribila ... a debutat la 12 ani!
www.musikkverket.no/prod_images/927_c.jpg" target="_blank">aici are 13, cu melodia mea preferata "What's In It For Me"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doru', m-am uitat aseara www.bosshair.com/hairstyles-medium-01.htm#" target="_blank">aici, dupa coafuri.

sabina, pai io n-am zis ca as vrea asa o casa, numa' ma minunam ce "temple" isi fac unii.
ma gandeam ca e buna de decor pentru filmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai, Julia, nu te-am acuzat:)) nici chiar asa:)

Rayu, exact asa eram si eu, doar cu bretonu mai scurt si era o idee mai lung paru.

Miha, ce carnaval, cred ca au fost incantati bebelusii.Sa-ti traiasca frumoasele!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Lilanda, mersi de informatie.Sper sa poata ramane acolo, cu numere suedeze dar ce ma deranjeaza cel mai mult e ca trebuie iesit cu ea din tara la 3 luni.Eu stau cam departe de orice granita, in centrul tarii
Nu-i nici o prolema, iti pot aduce receiverul ca nu-i greu deloc dar doar in martie.Sa stii ca exista autocar care opreste in Copenhaga, se numeste Bussresor si am venit si eu de cateva ori cu el.Uita-te pe siteul asta: http://www.rcabussresor.com/bustrips_departures.php. Daca ai nelamuriri, intreaba-ma.
Si eu am cumparat receiver si cartela din Ro, ca nu merge sa prind doar cu receiverul asta de aici.

Elena, da, te rog intreaba-l pe Catalin, poate mai stie si el ceva mai mult.

Restul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Mai pun odata adresa de site, ca vad ca nu merge:
http://www.rcabussresor.com -gasesti tu pe-acolo informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza bobosatelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata si tie

fetele, s-a schimbat ora la Romanika, asa ca o sa se intunece f repede de-acu inainte....

pupo gasca.azi avem program familial, mancat, parc ,una, alta.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

neatza scandinavi...acilisea cum bine zisa Sabina se schimba ora, cica dormim mai mult, da' io facui ochi de pe la 7, nu se mai lipi geana frate...asa ca, dupa o juma' de ora de chibzuiala, ceva de genu' "ce dreaq sa fac de la ora asta" concluzionai ca forumu' ar fi cea mai placuta ocupatie. A dat soarele, da' cred ca e un frig de-ti incheata plombele.
Tre' sa va anunt ca sorelina mea participa la Miss. Fata e in clasa a IX -a, vine balu' bobocilor, he, he sa vedeti cheltuiala pe ai mei, ca-i trebuia fetii garderoba, doua randuri de haine plus rochia....io cred ca taica-miu si-a blestemat zilele, da asa-i trebe daca facu cupil la 40 de ani si-l mai facu si fromos. So, io ma duc in we acasa la Craiova, sa-i fac galerie. Sunt chiar curioasa s-o vad, ca cica fac repetitii de fro 4 saptamani: mersul, dans, alea alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Rayu, ma-ntrebai de pas romanesc, parca...tre s' te duci la ambasada Romaniei de-acolo, da trebuia s-o inregistrezi pe Boubou mai devreme, acu e maricica, noo ne-a facut morala ca ne-am dus sa-l inregistram dupa 6 luni de la nashtere. Bafta!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput