Scandinavii stiu DC... (82)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
Ziua buna drajilor!
Ieri dupa cum bine stiti, furam la carnaval. A fost dragut, copiii s-au distrat, au avut si concursuri, s-au impartit bomboane muuuulte si premii.
mara, noi am facut vaccinul si anul trecut, il facem si anul asta mai ales ca Silvia a intrat in colectivitate.
istme, ca de obicei esti mortala! Pe bune ca e ca-n filme! La intoarcere consortul a condus "regulamentar" ?
Freyozaura de Lena! Sa o alergi pe mami cat mai muuuult, asta inseamna sanatate curata!!! Si pentru tine si pentru ea!!! lena, sa nu cenzurezi mesajul
Va pup, mai vin eu!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
narancea spune:
asa mihaitza, carnaval zici hahahahaha dragutz.
pai mama rayu am vrut sa le pun pe dc dar nu le primeste in formatul lor, cu toate ca sunt jepg, de asta le-am pus pe webshots, ia-lai de acolo daca itzi trebuiesc.
minodora masina aia e prea veche sa tzi-o primeasca in romania, si trebuie sa o scotzi. zi-i sa cumpere o dacie local si o avetzi acolo, e ieftina .
naaaaaaaa
doruletz spune:
nseara
mihaela, tare simpatica printesa roz cu funtitza ei din par!
sabina, gata, am terminat cu biberonu', ultima oara i-am dat un pic acum vreo doua zile, spre seara cand iar plangea de foame si la mine nu prea se mai gasea mare lucru! Ea l-a hapait repede da' dupa aia l-a dat afara aproape pe tot! De atunci nu i-am mai dat, seara cere de mancare foarte des da' o pun si io la san si vede ea ce gaseste p'acolo. Pana la urma adoarme pe la 12h00 si nu se trezeste decat pe la 5h00 dimineata. E tot cumintica, da' si cand incepe sa urle.... atunci chiar sunt de preferat bebeii de martipan ai lu' varu' narancea. Uite aici cateva momentele urlatoare
hehe, pana la urma ta-su s-a hotarat sa-i ia vaci zburatoare care canta Brahms, n-a mai rezistat
mai vin io
Idora spune:
Narancea, mersi de raspuns dar el vrea masina asta s-o aiba acolo, ca-i pe motorina, nu vrea dacie.Ma gandesc cum circula strainii care locuiesc in Romania.La mine-n oras e plin de italieni, cu numere de Italia.Ei cum fac?? Daca-i platit tot aici in Suedia, asigurare etc., nu exista chiar nici o posibilitate sa putem circula cu ea acolo tot timpul si eventual sa o aducem o data pe an in Suedia, ca sa-i faca verificarea tehnica??
Daca-i pusa pe numele lui si el e cetatean strain, n-are voie sa circule cu masina lui cat vrea in Ro??
Sabina spune:
vad ca trebuie sa ma cobor ca sa va luminez.Tunsorile astea de-acuma de numesc texturate sau franjurate.Pur si simplu se taie parul trept(asta e bobul)dupa care se baga foarfeca vertical in par si iese asa neregulat.
Sau se taie cu un brici special.
stiti de unde stiu? anul trecut pe mine m-a tuns tipul www.viva.ro/images/content/articles/2004/08/10/evenimente/90286124fff8cff0a335_440_263_.jpg" target="_blank">asta. Il cheama Laurent Tourette si emare smecher, ce face el se numeste Haute Coiffure.
da ulterior am observat ca tunde pe toata lumea la fel
oricum, a fist misto experienta.M-am dus eu la salon acolo(pe calea victoriei, deasupra la l'oreal)si zic; vreau sa ma tunda laurent.
ok, mi-a cercetet paru fir cu fir si decis ca-mi face cateva suvite mai deschise.
Mi-a facut suvitele, pe staniol, dupa care m-a lasat nitel sa se decoloreze, apoi m-a trimis la spalat.N u zic, trebuia sa vorbesc in franceza, limba pe care n-o mai abordasem de la Bac, da la ce fitze veneau acolo, cred ca i s-a parut ma m-am nascut pe cheiuruile senei.
Asa...si la spalat pe cap, urmeaza marea bomba.M-a pus alt nene pe un scaun de piele, care deodata s-a intins, s-a incalzit. si...a inceput.... sa faca masaj!!!! Scaunu!! a fost f misto:)
si mi-a spalat ala de parca nu vazusem sampon ijn viata mea, mi-a pus nustiu ce masca pe suvite si alta pe restul parului, etc.
Dupa care m-a luat Leurent la taiat si m-a franjurat de nu m-am vazut, aratam ca un ananas la sfarsit da cand mi-a mai crescut arata chiar misto paru.iaca asa.da mi-a si luat 1, 4 milioane , insa ideea era ca era cadiou meu de mos Nicolae de la sotz.
Alta faza misto a fost ca am discutat mereu de castelu nostru, el adora case vechi etc, si mi-a promis marea cu sarea.Dupa ce m-a coafat i-am aratat poze etc, si tot cuconetu ala bogatan se uita cu invidie cum ma inchid eu la separeu cu maestru si pe ele le tunde ucenicu
In cele din urma mi-a cerut nr de telefon si cam peste o luna m-a chemat sa iau un dosar cu o lista de organizatii posibil interesate.Dupa care ne-a prmis i intalnire cu domnu consul, care vroia neaparat sa vada casa, dar asta a fosrt [prin martie si de-atunci n-am mai vorbit cu el.Si bineinteles ca la rtelefon vorv=bea cu Simi, care vorbitor nativ de franceza, ca mama lui chiar s-a nascut la paris(fara a fi frantuzoaica)
Asta e istoria unei tunsori hai noroc:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Dorele, pai brava! sunteti tari! daca doarme de la 12 la 5 e semn ca lapticu e tare bun!
Incearca sa te odihnesti mai bine si tu inainte de masa de seara, bea ceai de anason si fenicul si ia granule Galactogil, sunt frantuzesti. Inca ceva.Daca ai sanii f plini la masa de seara mulge doar putin inainte, ca sa traga ea lapticu mai consistent, nu pe cel mai incolor de la inceput care potoleste mai degraba setea.
Mama ce-a crescut! e superba!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
arboria spune:
Sabino, e frumos castelu vostru. si pentru ca e vechi si frumos o sa se vanda greu
iaca www.johnlscott.com/PropertyDetail.aspx?GroupID=11071153&ListingID=8050386&Sort=0" target="_blank">aici ce casa e la vanzare ("mansion of fairy"), cu numai 40 de milioane. click in stanga, pe photo tour, sa vedeti ce interior are
(falca mi-am legat-o cu un fular, ca-mi cazuse)
mai, io nu-nteleg de ce ti-ai construi o casa de milioane multe, in care sa stai 4 ani si apoi s-o vinzi, ha? e taxele prea mari? plictiseala?
Sabina spune:
aoleu, ce kitsch ingrozitor!!! aia e 40 de milioane?? mama mia.e oribila, pe cuvant ca n-as lua-o nici gratis.e gretoiasa de-a dreptu!!!
ce ziceti, sa pun si eu casa mea pe situri straine? habar n-am cum se face.
lilanda spune:
Bonsoir :-))
doruleantza, uite aici un site cu tot felul de frizuri, numai ca-i pe engleza...insa daca e sa gasesti una, poate il intreaba Sabina pe Laurent al ei, cum ii zice si pe franceza si...te-ai scos ( Sabinuto, sa stii, ca la ce ti-a facut, 1.400.000 nu-i mult....)
Idora, io si cu asociata mea din Romania am luat din Italia, acum trei ani, o masina pentru firma din Romania; o Lancia, pe care ne gindeam s-o si inmatriculam. Numai ca la sosirea in tara, am constatat ca seria de la motor corespundea unui catalizator Euro II si nu Euro III, asa cum sustineau italienii. Ca urmare a trebuit s-o inmatriculam pe numele soferului (cetatean moldovean ) si, din cite stiu, se circula cu ea si acum, cu nr. moldovenesti. Asigurarea, parca era luata din Romania...nu e nici o problema, doar ca la trei luni, trebuie scoasa masina din tara (chiar si la drum scurt!!). Cit despre satelit, la noi ii cam complicat cu autobuzul, ca cea mai apropiata cursa ar fi la Hamburg, dar nici aia nu ajunge la orar stabilit, asa ca e o adevarata tevatura cu pachetele pe autobuz...nici pe tine n-as vrea sa te "ocup" la bagaje, ca stiu cum e!!! Oricum, saru'mina ptr. oferta (am un prieten la Bruxelles care mi-a zis ca acolo merge snur, numai ca a cumparat si receiverul si cartela din Romania)...
mihalea, e o dulceata Silvia...imi vine s-o ciupesc de obrajorii aia dolofani cind o vad in poze
Rayu, Niels zice saru'mina de urari...iar io sper sa fie cu efect!!! :-))
Va pupez...ma duc la TV, la Gala Nordic Music Awards (mai, cupila aia, Amy Diamonds e suedeza??? Ca imi place la nebunie de ea :-)))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet