Scandinavii stiu DC... (82)
Raspunsuri - Pagina 15
doruletz spune:
itsme, io zic ca n-ar trebui sa renunte copila sa vina la Paris din cauza derbedeilor astora. Cred ca astia s-ar potoli imediat daca presa nu i-ar mai pomeni deloc dar cum nu e posibil... asteptam frigu' si ploaia ca sa-i tina in case la Playstation. Nu zic io ca doar presa e de vina, e si saracia, somajul, criminalitatea ridicata din cartierele alea, declaratiile iresponsabile ale lu' Sarko etc. Insa pana una alta nu exista nici o revendicare, nici religioasa, nici politica, nici o organizare nimic, doar violenta gratuita in ideea 'sa vada lumea cine suntem noi si cum ne distram p'acilea'.
Io-te ca habar n-aveam ca turistii sunt sfatuiti sa nu ia metrou', aci astia nu detera astfel de sfaturi. Cica ar fi distrus doua rame de RER intr-una din statiile dintre aeroport si Paris, da' nu era nimenea in ele. Dealtfel din toate 'luptele' astea nu au fost decat cativa raniti, vreo 2 politisti si accidental neshte trecatori, se pare ca nu asta e scopu' lor. Acu' cica evita si confruntarile cu politia se multumesc sa dea foc pe unde apuca.
Mie chiar nu mi se pare cine stie ce eveniment, avand in vedere si faptul ca incendierea masinilor in cartierele 'fierbinti' e sport national p'acilea, la fiecare Revelion sau alta sarbatoare ard fro o suta doua. A fost chiar un scandal anu' trecut parca, cica la Strasbourg ziaristii nemti platira cativa tineri d'astia zanatici ca sa dea foc la neshte masini si ei sa-i filmeze cu titlul 'uite cum ard frantuzii masinile'.
Acu om vedea cum evolueaza situatia, da' io zic ca totusi cupila poate sa vina acilea, nu-i nici un pericol
Sabina sanatate galagiei!
iren spune:
Lume, care vrea un www.220.ro/stuff/Funny.htm" target="_blank">Bud light? Hihi, io n-am somn shi scociorasc netu
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Rayuela spune:
asta e un hohot de ris intarziat,dar trebe sa va povestesc
Am fost intr-o vizita.Normal,eu nu pot merge in vizita ca toti oamenii,cu consortu la brat si eventual un buchet de flori in celalalt.Eu am plecat inarmata cu BoubouAmi,mama,tata,bascha un vecinu cu fiul!Asa sintem noi,precum tiganii
In fine ,masa copioasa,gazdele de nota 10.Printre altele gazda de gen maculin s-a cam trotilat(un vin buuuun adus direct din Romanika).Copiii au adormit prin camerele alaturate,noi am continuat sueta,io asezata la masa linga respectiva gazda(cea trotilata).Mai fratilor,si in toiu unei discutii aprinse,iaca odata cade omu cu tot cu scaun,pe spate,se rupsese un picior(al scaunului fireste),si l-am vazut numa cu roatele in sus,s-a dat si cu capatina de biblioteca,da cica nu l-a durut.Eu reactionez idiot la faze d'astea,in loc sa sar sa-l ajut ,ca tot omu,ca eram cel mai aproape,am inceput sa rid behait ca o capra,am intrat intr-o criza de ris rea de tot,de nu ma mai puteam opri.Si acuma ma riz cind imi aduc aminte,stiti voi ,ca prostii.
Cam asa am petrecut noi weekendu.
Va pupez
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
de asta se zice despre romani
ca suntem ca niste ciini
iar voi ca suntetzi femele
trebuie ca sa fitzi catzele !
hau hau hauuuuuuuuuuuuu
lena spune:
copii...nah, ca deconspir o tzara (nitel, putin in oltneste deh ) din tema...este ceva gen: Olanda vazuta prin ochii unui strain si sunt multi aici (especially expats) cei veniti cu burse, contracte, prin partener, in nici un caz emigrnati sau azilanti, este ceva haios...cam ccc ca in cartea :"The undutchables"...atat, restul mai tarziu.
Vik mey este criminala soacra ta... auzi dar spaniola este sincer frumoasa, eu sunt cam satula, ced ca in curand incep si io sa o dau pe spaniola...Marisol, pretenika mea este columbianca, si are o gasca cu care ne vedem ca fetele, 90% sunt din America Latina, Guatemala, Peru, Columbia, Paraguay...ce iese cand ne vedem, nu zic Eu si o americanca din California ce mai conversam pe engleza.
Alba sincer eu chiar habar n-aveam ca apare si o asa "perioada" macar sa ma pregatesc pishic.
Arboria si la noi la fel...consumerism la greu, astia au pus deja de o saptamana in magazine, globuri, luminite, te doare capul
narancea spune:
astia au pus deja de o saptamana in magazine, globuri, luminite, te doare capul
hombres pusa deja a una setimana i magazinio, los globos, las luminas, faciamo malade a capo !
e un fel de spaniola, ceva....
lilanda spune:
Bonsoir popor scandinav cu globuri si luminite le feresti.... Azi vazui si io cum arata un cal magar :-)) Duminica dupa-amiaza ies de obicei la plimbare cu Ilie intr-o padurice de linga noi, padurice in care se gasesc si rute pentru calareti. Lui Ilie ii cam frica de aratarile alea care seamana a ciine, da's cam mari, asa ca atunci cind s-apropie de noi un cal (cu calaret cu tot), il bag pe Ilie-n lesa si ma opresc sa treaca ccc calul. Ei bine, azi m-am oprit io cu Ilie, da' s-a oprit si calul si oricit il imoldea calareata, calul neam sa se miste...Si nici n-a vrut sa se urneasca, pina nu ne-am miscat io si ciinele. Stapina calului mi-a explicat ca animalul e superalintat...cind se opreste omul, se opreste si el, asteptind sa fie mingiiat si servit cu o atentie, o maslina ceva...
Cum miine intru "la proiect", mi-am lasat weekendul "la liber": am citit (e buna de tot ultima carte a lui David Lodge "Author, author" - inteligenta, scrisa cu umor si plina de invataminte pentru artistii aflati in chinurile creatiei -Sabina, ti-o recomand :-))), m-am uitat la citeva filme (printre care si Lost Highway, mara ) si am continuat cu desenul, de data asta prin studii de ochi, nas, gura si ureche (grea urechea asta!!!) ...asa ca de miine, "pe cai, ca incep filmarile" (btw, lena, io cu fraza asta, incepeam lucrul la orice filmulet/emisiune si alte balarii publicitare de le mai produceam...spor la munca!!!...faceti editare video liniara???).
In rest, va dorec hemorizi linistiti si o saptamina plina de satisfactii marete..
va pup
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
itsme spune:
mai, sunteti mari figuri cu totii!
eu am zacut lesinata si stoarsa de puteri ieri si azi, ca sa incarc bateriile ca saptamanile care urmeaza vor fi tot asa de crunte la birou Am citit "De ce iubim femeile" a lui Cartarescu, si puteti voi sa ziceti ce poftiti, ca mie mi-a placut si mi-a cazut bine!
dorulets, merci de lamuriri , o sa vina la Paris fata (daca apuca loc). Sper ca pana atunci (februarie 2007) se potolesc spiritele si se calmeaza situatia.
ieri am gasit in zona un loc de inchiriat filme de festival (ori e nou, ori nu l-am vazut eu pana acum), asa ca stiu cu ce o sa-mi ocup timpul liber in urmatoarele luni de hibernare hibernala, alaturi de (ha! ce m-am exprimat!)
asadar si prin urmare, am revazut (cu drag si nostalgie) "Moscova nu crede in lacrimi" (nu stiu daca va mai amintiti, asta e un film de prin anii -80 -'81) si un documentar extrem de interesant si scary, www.endofsuburbia.com/" target="_blank">Death of Suburbia
sporuri la activitati la toata lumea, si viva los hemoroidos!
sa aveti o semana