Scandinavii stiu DC... (82)
Raspunsuri - Pagina 14
itsme spune:
bune dimineatza, am venit sa va anunt ca o sa ma omoare astia cu munca, asa ca saptamana asta care s-a incheiat nu m-au mai hamalit de mult
asa ca felicitari si pupici noilor nascuti, Bubu e absolut dementiala , ca de obicei, la noi e cald ca in Maroco (ptui, sa nu deochi), aseara am fost la restaurant francez unde in veceul de "Madame", in cabina 2 scria pe pereti "try the escargot!!! tralalalala" Eu deja comandasem asa ca o sa urmez sfatul data viitoare...
Azi si la mine relash, ca sunt lesinata si cocosata de atata munca
Sa aveti unul bun!
narancea spune:
moment filozofic :
hai sa presupunem , prin absurd
ca pe totzi ne doare-n fund !
de totzi si de toate
ne doare-n fund si-n coate.....
iren spune:
Narancea, nu mai zi de durut in fund, io de cin m-am pricopsit cu hemoroizi nici in gluma nu mai zic cc ca ma doare-n in kur
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
itsme spune:
hemoroizi? ah, va rog sa nu vorbiti de lucruri sfinte!
dorulets, ce se petrece mai acolo cu suburbistii aia? vad ca tot nu s-au potolit! ce e de facut? (in afara de sfatul ca nu e bine de luat trenul spre aeroport care trece prin acele localitati?)
tocmai am citit ca au fost distruse 900 de automobile! Asta cu siguranta va da un 'boost' (imbold), adica va fi de bun augur industriei constructoare de masini, pentru ca aceste automobile, nu-i asa, vor trebui inlocuite dupa ce se termina toata tarasenia! Mai exista oare fabrica de autoturisme "Dacia" de la Pitesti?
itsme spune:
stiti care cred eu ca e culmea filozofiei?
sa-ti iasa un hemoroid in cot! (puteti sa ma citati, alaturi de Confucius)
Sabina spune:
Buna poienari.
Sofia nu e f bine, da nici prea rau.Are o banala viroza, iar in pauza de febra are o energie de m-a speriat si se dezbraca in pielea goala ca ei ii e prea cald.S-o vedeti cum urla "scoate hainaaa, scoate pantaloniii, mi-e caaaaaaald, nu-ntelegi?"
itsme, raspunsul este, da, exista, dar acu e Renault:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
nseara
bre, ce liniste p'acilea azi, plecarati toti in weekend?!
itsme, pai mai zisei io odata ce e cu piromanii astia de p'acilea, nu s-a schimbat nimic d'atunci. Sunt bande de bagabonti de ghettou ce gasira modalitatea de a se vorbi despre ei prin presa. Ierea azi unu' la TV care se bucura ca cica 'pana la si la New York se vorbeste despre noi"!! Hehe, dupa cum arata si cum vorbea daca il puneai sa arate New Yorku pe harta l-ar fi cautat mult si bine!
Acu' ce ma surprinde e ca se pare ca presa straina vorbeste mult mai mult despre asta decat astia p'aci si cred ca exagereaza destul de mult. Cum frate sa nu iei metroul de la aeroport, cine zisa asa ceva??! pai noi ar trebui sa ne baricadam in casa in cazu' asta? Stati fratilor linistiti ca astea-s bande de cartier, au ele teritoriu' lor din care nu ies, luati metrou' linistiti!
Iar despre cele 900 de masini... hehe, chiar ne facuram si noi socoteala azi cam cat ne-ar plati asigurarea daca ar lua foc si a noastra. Io sunt convinsa ca mai mult de jumate din masinile alea n-au ars intamplator. Firmele de asigurari stiu de ce
Am fugit acu' ca racneste urlatoarea, mai vin io
arboria spune:
helau helau
ce duminica bolnava!
p'aici ploo, ca de obicei, iar mer-curu' nu vrea sa urce mai sus de 5-6 grade
ieri am fost la magazinu' cooperatist din sat sa iau cate ceva si cand am intrat, am crezut ca nu vad bine: deja se vand decoratiuni de iarna, zici ca vine craciunul peste doo zile. astia A innebunit de tot. Au scos dovleacul din vitrina si l-au inlocuit cu mos craciun.
probabil ca a doua zi de craciun deja va aparea iepurasul.
sa aveti o noo saptamana minunata si sa va doara la un metru distanta de hemoroizi!
itsme spune:
doruletsule, aia am inteles eu ce e cu 'razmeritii', dar intrebam ce e de facut acum si in viitor ca sa se potoleasca ei si sa se inlature motivele pentru care se suparara. (nu prea-mi vine mie sa cred ca toti sunt motivati 100% de dorinta de a fi dati pe post la TV in NY, dar mai stii?)
asta cu nu luati metroul o zisera americanii si rusii ca sfat catre conationalii lor care planuiesc sa calatoreasca sau sunt in Paris, si anume:
"The riots have not touched popular tourist sites in Paris. But the road and the rail line that many foreign visitors use to travel between the city and Charles de Gaulle International Airport slice through the most troubled districts.
Two trains connecting Paris and the airport were attacked Thursday, prompting engineers to run only one in five trains on Friday, rail officials said. The U.S. Embassy warned travelers Friday against taking trains to the airport, calling conditions in the troubled areas "extremely violent."
(scuzati ca nu traduc integral, dar n-am timp, in principiu zice ca nu luati trenul spre aeoport ca e periculos). Uite aici articolul de unde am citat.
In legatura cu mass-media si cum raporteaza ei anumite lucruri exagerand, stiu ce zici, asa a fost si la noi cu SARS, criza in urma careia dupa ce s-au dumirit exact care e treaba, totul a fost sub control, in final au murit vreo 38 de oameni doar (zic 'doar' pentru ca dintr-o populatie de 4000000, in mod normal gripa obisnuita si accidentele de circulatie produc cu mult mai multe victime decat atat in fiecare an, dar care nefiind senzationale raman neraportate). La fel cu recenta boala a 'legionarilor' careia ii cazura prada niste batranei de la o casa de batrani, si in urma carora murira tot asa, nu prea multi, etc.... Daca te iei dupa presa in schimb, zici ca aici ne batem cu lepra, plaga bubonica si balaurii cu 7 capete, de te miri ca mai suntem si in viatza in orasul asta...
De aia te intreb pe tine, ca esti acolo in mijlocul problemei. E chiar asa grav cum arata astia? Copila mea trebuie sa se hotarasca cu exchange-ul de la anul saptamana viitoare si acu' nu stiu ce sa zic sa faca, ca dupa ce zic astia si arata la televizor, ma tem ca nu e prea 'safe' acolo (?)....
sabina, sanatate micutei!
iren spune:
Am gasit un remediu contra plictiselii din serile lungi de iarna, scandinava, ovcorz, da va trebuie un partener de www.220.ro/stuff/Saah_pe_bautura_sau_bautura_pe_sah.htm" target="_blank">joc rezistent .
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.