Scandinavii stiu DC... (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

cititi aici

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti a tutti! De pe frumoasele meleaguri satmarene...de care m-am cam saturat....hmmmm, cam demultisor n-am fost nicaieri, nu?

Ei dar sa revenim la poienita noastra...rayu e simpatica foc Ami-ex boubou-scufita rosie, vikinga ai o soacra , trimite-o mai des la jocuri de noroc, poate vine cu avere acasa, lena mult succes cu filmul, sa ni-l arati si noua, lilanda cum stai cu fustele? cu desenatul lor care va sa zica....
albico, doamne ce le mai trece la "unele" prin capsor , irimell bine ai revenit, eu vreau sa vad poze de la Iguacu!

Arborici si ocebine, uite ca incepe acusi-acusi si la voi we! ...unii pleaca...distractie placuta si vezi ce faci la nudisti ocebine! Sa nu te destrabalezi prea tare, da?

istme-iutza, iar absentezi?!

Cei enumerati si ceilalti sa aveti un we plin de soare si de odihna....ceea ce imi doresc si mie!

peseu. maine nu sunt la post, iar o ushchim de acasa.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dragii mei, vreau ca nu mai pot.dupa ce m-am laudat ce bine e ca am alpatat atata si ce copil sanatos Galagia iar facu febra in seara asta.
In alta ordine de idei, vad ca intelege germana(mach die tur zu, mach die tur auf etc) plus inca un cantec stupid, ala cu Backe, backe , cu eier und schmaltz etc:))

ma iertati ca va pup asa pe toti la modu general, da ma sacaie faza cu febra.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sabina insanatosire grabnica Sofiei Soacra pleaca miine in Spania, dupa 4 luni de vacanta la noi, ne-a innebunit. Daaa aseara au venit la 1 noaptea!!!!! A cistigat cam 100€ cind se juca numai pe 5-10€, va dati seama in ce mina buna a fost. ei cine stie ce "colegiu" a facut ea in elvetia la tinerete si nu scoala catolica de fete, ehei pai oricum e enigma mare pt mine cum de s-a maritat ea la 39 de ani! Azi la cafea o tachinam ca nu e frumos pt asa o catolica model ca ea(care doarme la biserica de rupe by the way:))) dar nu lipsteste o duminica!!) sa stea in baruri la jocuri de noroc. Ii ziceam ca noi ortodocsii nu facem asa ceva, no no no ..asa sa o enervez. Ca tot timpul si ea ma tachineaza ca ce-s aia ortodocsi ceva de genul musulmanilor:)) Si acum rid cind imi amintesc ce lesin era sa o ia la botezul lui Aldo cu familia mea ortodocsa pe acolo, cu nasa protestanta si multi alti prieteni protestanti, totul in cadrul unui botez catolic. Si nu s-a abtinut sa nu zica asa finutz cum au ajuns catolicii minoritari in biserica lor:))) si Alberto fiert "Madreeee...!" Plus ca ma mai intreaba cum se zice buna ziua pe romaneste ca sa le salute chipurile pe prostituatele romance care bat centrul valenciei:)) Ei dar asa ne alintam noi la cafelutze. Uimitor e ca ne si agreem acum:) Serios! Am mituit-o cu cele mai bune deserturi posibile pt diabetici, le gasesc eu intr-o anume cofetarie de care nu stie nimeni si nici nu am divulgat secretul:) Si sa vedeti cum se minuneaza lumea cum de ma iubeste ea asa de tare numai si numai pe mine din bonita si carinia nu ma scoate:))Rayu m-a amuzat tatal tau, haha si pe tine sa te dea afara din peisajul blonzilor suedezi:) Domnisoara Ami e o scumpeteeeeeeNarancea tu obosit?! Nu pot sa cred asa ceva..:)Doruletz acum sa te si incurajez, cu timpul o sa fie mai bine sau nu stiu cu timpul noi parintii ne intram asa de bine in mina ca deja ti se pare normal sa auzi plinsete, isterii de doi ani si alte nebunii:)) Sanatosi sa fie ca ne descurcam nu-i asa:) Si sa felicitam noul cuplul de cuscre Frumoasa pereche 100% scandinava Alexandra si Alex!Alba Iulia povestea e de tot risul plinsul..Lena spor la filmari! Nu poti se ne desconspiri macar tema? Is curioasa de mor! Si-s mindra de tine! Ei asa cuscra.. ehei mai rar!Eu va pup si va urez un we SUPER!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

da balena, nu potzi s-o descoperi un pic ? si eu sunt curios !

ce ma vikingutza, da ma am obosit si eu, weekendul asta e de refacere totala, weekendul urmator s-ar puta sa fie in romania ! hahahahaha

ce mai e pe aici ? a mai nascut careva ? cine mai alapteaza, nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna Dimineata.
azi avem un program tare incalcit.Si al meu vrea sa plecam toata sapt viit la Busteni ca e greva la profesori si vrea sa tina copilu la aer. Iar eu, n-am nici un chef.Pt ca asta inseamna ca nu lucrez nimica(abia m-am apucat)si ca o sa mancam aiurea

Sofia nu pare f f bolnava, acu de dimineata e vesela si are doar un 37 acolo.uf.

Lena, si eu sunt curioasa, si mai ales...ce fel de muzica are filmu?

Io sunt in butoi profesional, rau de tot.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

alcool si tutun !!!!!
hei hei heiiiiiiiiiii
tot ce e mai bun !!!!
pentru mine si prietenii mei .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
ce faci vere narancea iar detesi iama prin curtile vecine? ai grija ca parca vad deja posetele invârtindu-se prin aer

Rayuela pai are dreptate tatal tau, ce cautati voi acolo printre toti blonzii aia?! vino mai bine p'acilea ca-s specimene mai asemantoare noua
vikinga , simpatica soacra mai ai! Io ii admir tare pe batranii de p'aci, ca tot vorbeam de 'Envoyé special' un alt reportaj de saptamana asta era despre 'Pensionarii migratori', cica tot mai multi pensionari isi petrec iarna la caldura, in Maroc in general. unii pleaca cu mobil-home-ul si se opresc pe cate o plaja, altii se duc la hotel, altii inchiriaza cate un apartament. Toti stau cate 3-4 luni cat dureaza iarna p'aci, altii se muta de tot la caldura. Si nu erau d'aia d'abia iesiti la pensie ci batranei simpatici de 80 de ani si mai bine. Ziceau ca nepotii si copiii lor nu prea-s de acord cu 'deplasarile' astea dar ca lor putin le pasa, cica profita de pensie. Bravo si io tot asa vreau sa fiu cand oi ajunge la varsta aia!

merci de incurajari fetele cu copchii, noi ieri am fost singurele acasa si ne-am descurcat, Alexutza a fost cooperativa si m-a ajutat, stie ea ca io nu prea ma pricep. Uite ca a implinit deja 3 saptamani (ce varsta domne... eheee, maica, pai cand aveam io trei saptamani....ce vremuri!) , 5 kile si inca 2 cm in plus (eheee, ce silueta domne... )

la toti, mai viu io

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

trec prin poiana razant,ca am niscai treaba,sa vaz numa cum stam cu comentariile politice,daca Sofia s-a facut bine si in general sa va dau un morometzian bunaziua!
Mai viu io

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput