Asociatia Parintilor Adoptatori

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Ina, scriu si aici, daca poti mai da-mi ceva date de fetita de la Giulesti,cat timp are si cam cum sta cu situatia, ce stii?
Cred ca esti topita dupa Serban, din cate spui e un superbebe destept si smecherut! Ma bucur ca a avut noroc sa-si gaseasca o mamica lupatoare ca tine!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Patri, maine cand ma duc la Serban iti dau date mai complete
Buna fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!
Galina abia astept sa-l cunosc pe Serbanica al tau...sper ca intr-o zi sa traiesc si eu emotiile pe care le traiesti tu acum...emotii pe care doar o mama le poate trai...
Miha e bine,e in Spania acum...se intoarce in Romania zilele astea...
Pupici pt tine si excrocul sentimental...

Mergi la inceput

buna picaflor, multam de vesti. Cand vine acasa Serbanica esti binevenita sa ne vizitezi.
I-ai spus tu lu' Miha sa o sune pe Kla? Era ingrijorata.
Pupici si sa ne vedem cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna pt. toate fetele de la acest subiect.
Galinarodica, eu sunt bine, sunt in Spania. Te-am sunat atunci cand am fost in Bucuresti. La primul nr. mi-a raspuns casuta postala, iar la al 2 lea am sunat de 2 ori si nu mi-ai raspuns, si mi-a fost oarecum sa mai incerc..............
In rest totul e ok. La clinica a fost super. D-na dr. e o bomboana, nu m-a lasat sa ies din cabinet pana ce nu m-a lamurit.
M-am intors in Spania pt. ca am avut ceva de rezolvat cu actele, si sper ca saptamana viitoare sa ma intorc inapoi in tara, cu tot cu sotul meu.
Nu prea am mai intrat pe forum, deoarece pot spune ca trec primtr-o perioada mai delicata(emotii, iluzii.....etc), si pot spune ca ma deprim si eu cand vad ca vre-o fata nu reuseste, asa ca prefer sa stau un pic deoparte.
Am vazut putin, din ce am citit mai sus ca o sa infiezi un baietel. Vreau sa-ti zic sa fie intr-un ceas bun, ca ai toata admiratia mea, sa ai grija de el, sa-l iubesti, si sa te bucuri de el.Ai o inima fff mare.
Te-am pupat si pe tine si pe micut.
Piccaflor, salutari.

Mihaela

Mergi la inceput

Buna Miha,
Imi pare rau ca nu ne-am vazut, n-am raspuns la tel pt ca nu l-am auzit. Sper ca intr-o ne vedem. Pe bebe cred, sper ca-l iau acasa vineri. E un super bebe. Cand vii suna de mai multe ori, daca nu ras[und mai incearca, inseamna ca sunt prin autobuz si daca e in geanta nu se aude. Vreau neaparat sa ne vede. Sper ca ai sunat-o pe Kla, era ingrijorata. Abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna Gallina.O sa te mai sun cand vin in Bc. Ma bucur ca-ti iei bebelasul acasa.Sa ai grija de el.
Pe Kla am sunat-o.Am vorbit cu ea.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Galina si Iliuta vad ca in sfirsit ati reusit sa luati legatura...
Galina multam' si eu...
Pupici

Mergi la inceput

Buna Miha, ma bucur ca esti bine. Te astept cu drag.
Pica merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va pupacesc nitel...

oooo l-am vazut pe Serbanica..in poza doar...doamne e minunat...daca ati stii cat seamana cu rodi...

are ochii ei..guritza...totul..numa sex e diferit

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput